Farrah Abraham verhuist uit Californië na haar arrestatie wegens batterij

Inhoudsopgave:

Farrah Abraham verhuist uit Californië na haar arrestatie wegens batterij
Farrah Abraham verhuist uit Californië na haar arrestatie wegens batterij
Anonim

Voormalig Teen Mom OG-ster Farrah Abraham is weer terug in de publieke belangstelling. Na de gebeurtenissen van haar arrestatie op 15 januari in Hollywood, heeft Abraham besloten haar spullen in te pakken en Californië te verlaten.

TMZ sprak met de reality-tv-ster om te vragen hoe het met haar gaat, waarop ze toegaf dat ze zich voorbereidt om Californië te verlaten, omdat ze denkt dat dit is wat ze moet doen. "Ik heb het nog nooit meegemaakt in een andere staat, in welk ander land dan ook, het is alleen in Los Angeles."

Ze verklaarde ook dat ze de disfunctie in de rechterbovenhoek van haar lichaam verloor en dat ze probeerde positief te blijven vanwege zelfmoordgedachten. "Ik heb de afgelopen twee weken zo hard aan mezelf gewerkt sinds het incident… Het is gewoon heel moeilijk."

Omstanders betrapt Abrahams arrestatie op 15 januari wegens batterij op camera

TMZ plaatste de video van haar arrestatie buiten Grandmaster Records in Hollywood, waarop Abraham op de grond te zien is terwijl hij herhaaldelijk tegen een bewaker schreeuwt. Zodra de video begon, zei ze tegen de bewaker: "Weet je waarom mensen hard vechten in de gevangenis? Zieken zoals jij." Ze bleef hen vertellen dat de arrestatie op camera was en dat alles wat haar overkwam gefilmd werd.

Nadat ze gekalmeerd was, hielp de bewaker haar overeind en bracht haar naar een agent, die haar vervolgens handboeien omdeed. Tijdens dat proces zei Abraham: "Ik ben geen crimineel, dus ik begrijp niet waarom mij geboeid wordt." Vervolgens beweerde ze dat ze onschuldig was en beweerde dat ze nooit iemand had geslagen en was uiteindelijk kalm genoeg om in een politieauto te worden gestopt.

Ze plaatste later de video van haar arrestatie op sociale media en vertelde haar kant van het verhaal

In tegenstelling tot de originele video, toont de hare alleen de momenten van de mannelijke bewaker bovenop haar terwijl ze op de grond lag. Er zit ook geen geluid in de video, dus het is onduidelijk wat de twee tegen elkaar zeggen.

Abraham heeft ook een lang bijschrift bij deze video geplaatst, waarin hij aangeeft waarom ze het heeft gepost en waarom ze het niet verdiende om op deze manier behandeld te worden. "Ik plaats dit omdat geen enkele vrouw of man ooit zou mogen worden mishandeld, misbruikt, samengespannen, samengebonden, opgezet, opgenomen en video verkocht", zei ze. "Ik heb een zeer traumatiserend jaar gehad en ik verdien het niet om aangevallen, gekneusd, mannen op mij en mishandeld te worden.

Ze bleef praten over maatregelen die genomen moeten worden, vooral door het restaurant. "Als alleenstaande moeder die als betalende klant lastiggevallen, mishandeld en samengespannen moet worden, moeten @grandmaster_recorders hun management en veiligheid ontslaan voor iedereen die bijdraagt aan het aanvallen van 1 op de 3 mensen."

Vanaf deze publicatie heeft het restaurant de kwestie niet besproken en of ze een van hun medewerkers zullen ontslaan. Er is ook geen woord over waar de Teen Mom: Family Reunion-ster naartoe zal gaan. Er is ook geen woord van haar Teen Mom co-sterren.

Aanbevolen: