De vreemde reden dat Courteney Cox niet graag naar zichzelf kijkt op 'Friends

Inhoudsopgave:

De vreemde reden dat Courteney Cox niet graag naar zichzelf kijkt op 'Friends
De vreemde reden dat Courteney Cox niet graag naar zichzelf kijkt op 'Friends
Anonim

Als een van de zes hoofdrolspelers van de iconische sitcom Friends heeft Courteney Cox haar plaats als een van de meest succesvolle actrices in Hollywood versterkt. Bijna drie decennia nadat de pilot-aflevering werd uitgezonden, wordt Cox nog steeds in bijna elk interview naar de show gevraagd.

In een 2022-chat met Today onthulde Cox dat ze het eigenlijk niet altijd leuk vindt om zichzelf terug te zien in oude herhalingen van de show. Hoewel ze zich niet kan herinneren dat ze elke aflevering heeft gefilmd, heeft ze gemerkt dat er één specifiek ding is veranderd sinds de afleveringen oorspronkelijk werden uitgezonden, en het stoort haar te veel om van de herhalingen te kunnen genieten.

Er was één reeks van de show die Cox vooral een hekel had aan filmen (ze herinnert zich dat wel!) Maar dat is niet waarom ze een probleem heeft met het opnieuw bekijken van de sitcom. Lees verder om de echte reden te ontdekken!

Waarom kan Courteney Cox niet naar zichzelf kijken op 'Friends'?

Friends is een van de meest populaire sitcoms aller tijden, dus het is moeilijk te geloven dat er iemand is die niet graag naar oude herhalingen van de show kijkt. Hoewel fans bijna 30 jaar nadat de show voor het eerst werd uitgezonden nog steeds geobsedeerd zijn door de sitcom, lijken er mensen te zijn die er niet graag continu naar kijken: de cast zelf.

Courteney Cox, die Monica Geller speelde, onthulde in een 2022-interview met Today dat ze om een heel bijzondere reden niet graag herhalingen kijkt. Het netwerk versnelt vaak de afleveringen, zodat ze in meer reclameblokken passen, wat vervolgens de stemmen en acties van de cast verandert.

Hoewel dit voor de meeste mensen niet genoeg is om het op te merken, onthulde Cox dat ze kan zien wanneer de afleveringen zijn versneld, en wanneer ze dat hebben gedaan, kan ze er niet tegen om ze te bekijken. Ze houdt vooral niet van de manier waarop haar stem klinkt als hij versneld wordt.

"Ik klink, denk ik, zoals Minnie Mouse of Tinkerbell klinken", onthulde Cox en voegde eraan toe: "Ik haat mijn stem zo erg."

Cox ging verder met te zeggen dat, vanwege de hogere toon van haar versnelde stem, het "klinkt alsof ik sindsdien een hoop sigaretten heb gerookt, en dat heb ik niet gedaan."

Maar kijkt de actrice graag naar herhalingen van Friends als de afleveringen niet worden versneld? Absoluut. "Als mijn stem niet versneld wordt, vind ik het leuk." Jennifer Aniston voelt misschien niet hetzelfde, tenminste als het gaat om specifieke scènes, zoals die keer dat ze het studiopubliek letterlijk naar adem liet happen.

Herinnert Courteney Cox zich het filmen van 'Friends'?

Uit haar Today-interview is het duidelijk dat Courteney Cox kan zien wanneer er iets mis is met de herhalingen van Friends. Maar volgens Harper's Bazaar herinnert de actrice zich eigenlijk niet veel meer van het filmen van de iconische show.

Ik had alle 10 seizoenen moeten kijken, want toen ik de reünie deed en er vragen werden gesteld, dacht ik: 'Ik kan me niet herinneren dat ik daar was.' Ik kan me niet herinneren dat ik zoveel afleveringen heb gefilmd, Cox gaf toe in haar Today-interview.

Ik zie het soms op tv, en ik stop en ga, 'Oh mijn God, ik herinner me dit helemaal niet. Maar het is zo grappig.” In een ander interview geciteerd door Harper's Bazaar, vertelde Cox aan Ellen DeGeneres dat ze een slecht geheugen heeft, wat de belangrijkste reden is waarom ze zich niet kan herinneren dat ze al haar Friends-scènes heeft gefilmd.

“Oh, God, ik heb de slechtste herinnering. Alles kwam naar boven wat ik vergeten was', zei ze over de Friends-reünie, die in 2021 werd uitgezonden.

Cox onthulde ook dat, omdat ze de show filmden in een heel ander tijdperk, waar mensen niet elk deel van hun leven op sociale media documenteerden, ze niet veel foto's van haar leven achter de schermen heeft:

“Ik baal er een beetje van dat we niet meer tijd hebben besteed aan het maken van foto's. Omdat ik niet veel heb om op terug te kijken.”

Kon Courteney Cox nog steeds goed opschieten met de rest van de cast van 'Friends'?

Toen de reünie in 2021 werd uitgezonden, was het duidelijk dat de originele cast van Friends in het echte leven nog steeds met elkaar overweg kan. Het was 17 jaar geleden dat ze samen als groep in het openbaar verschenen, dus sommige fans verwachtten dat de cast uit elkaar zou zijn gedreven. Maar het was voor de kijkers duidelijk dat er nog steeds veel liefde tussen hen was.

Er waren geruchten dat Jennifer Aniston niet langer dicht bij haar mannelijke voormalige co-sterren was toen ze hen niet uitnodigde voor haar huwelijk in 2015 met Justin Theroux, alleen Courteney Cox en Lisa Kudrow op de gastenlijst. Maar Screen Rant wijst erop dat de bruiloft klein was, en dat was de reden waarom de jongens niet waren uitgenodigd (in tegenstelling tot harde gevoelens).

De publicatie meldt ook dat Jennifer Aniston en Courteney Cox eigenlijk beste vrienden zijn in het echte leven, met Cox die dienst doet als bruidsmeisje op Anistons bruiloft in 2015 en Aniston de meter is van Cox's dochter Coco.

De voormalige castleden worden soms ook samen gezien met een-op-een-gesprekken, die ze delen op sociale media.

Aanbevolen: