De echte reden waarom Johnny Depp zijn eigen films niet kijkt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Johnny Depp zijn eigen films niet kijkt
De echte reden waarom Johnny Depp zijn eigen films niet kijkt
Anonim

Acteur zijn in Hollywood betekent de ene film of show na de andere draaien als je geluk hebt. Dit gebeurt niet voor elke artiest, maar degenen die het geluk hebben om regelmatig te werken, verdienen een heleboel acteercredits en verschijnen soms in films die mensen helemaal vergeten zijn, of shows die eerder weinig tijd op het scherm hadden.

Johnny Depp heeft in talloze films gespeeld die teruggaan tot de jaren '80. Net als sommige andere sterren staat Depp er echter om bekend zijn eigen films niet te kijken. Hij is zelfs openhartig over waarom hij ervoor kiest om ze over te slaan.

Laten we eens kijken waarom Johnny Depp zijn eigen films niet kijkt!

Johnny Depp's A Legend

Met tientallen jaren ervaring in acteren, en met een levenslange toejuiching, heeft Johnny Depp een permanent stempel gedrukt op de filmindustrie.

Als jongere artiest sneed Depp zijn tanden op het kleine scherm in de jaren '80, maar dat weerhield hem er niet van om filmwerk te landen. Hij was zeker geen filmster in de jaren '80, maar hij had wel een gedenkwaardige rol in A Nightmare On Elm Street, een van de grootste horrorfilms die het witte doek sierde.

De jaren negentig luidden een groot aantal culturele resets in, waaronder de overstap van Johnny Depp naar fulltime filmwerk. Depp heeft fantastisch werk geleverd door uitzonderlijke personages te laten spelen. Het waren deze personages die hem hielpen om zich te onderscheiden van andere acteurs die veilige rollen op zich namen. In de loop van de tijd zou dit zijn vruchten afwerpen voor Depp.

Sinds hij uitbrak in de film, is de acteur doorgegaan met het toevoegen van grote onderscheidingen. Zijn films hebben miljarden verdiend aan de kassa, hij heeft lovende kritieken gekregen voor zijn werk en op dit moment is Depp een legende.

Johnny Depp is in films geweest, maar een paar jaar geleden verraste hij velen toen hij beweerde dat hij zijn eigen films niet keek.

Hij verklaarde dat hij zijn eigen films niet kijkt

Toen hij met Ellen DeGeneres sprak, promootte Depp zijn film, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales, de presentator van de show vroeg Depp naar de waarheid achter hem dat hij niet naar zijn eigen films keek.

"Ik zag een deel van misschien de eerste, ik rende er toch uit, het maakt niet uit. Ik rende weg als een bange rat. Maar deze heb ik gezien omdat het de vijfde is. Ik voelde me [als] als dit [de] laatste is, wil ik er zeker van zijn dat we leveren wat we moeten leveren aan de mensen, want de mensen, jullie gingen naar buiten en zagen het ding drie vier vijf keer, jullie verdienen het om niet met een lepel gevoed te worden, dus ik probeerde de inzet een beetje te verhogen', zei Depp.

Dit is een interessante regel van Depp, omdat het twee dingen doet. Ten eerste bevestigt het dat hij geen fan is van het kijken naar zijn eigen films. Ten tweede gaf hij toe er daadwerkelijk naar te hebben gekeken, en hij gaf een legitieme reden waarom hij dat deed.

Tijdens datzelfde interview werd Depp ook gevraagd naar de film en of hij er blij mee was.

"Ja, ja, ja. Dat is een geweldige advertentie," zei hij.

Het was een grappig moment, maar mensen vroegen zich af wat de echte reden is waarom hij zijn eigen films niet kijkt.

Johnny Depp houdt de film in het verleden als hij klaar is

Dus, waarom kiest Johnny Depp ervoor om zijn eigen films niet te kijken? Welnu, de filmster gaf het antwoord op die vraag in de jaren 2000 toen hij werd geïnterviewd door David Letterman.

"In zekere zin, weet je, als mijn werk aan de film eenmaal gedaan is", legde de Sweeney Todd-acteur uit. "Het zijn echt mijn zaken niet", zei de acteur.

Dat klopt, als hij klaar is, is hij klaar, en hij is klaar om gewoon los te komen van het project.

Letterman heeft wel gevraagd of Depp moeite doet om zijn projecten te vermijden.

"Ja, ik blijf zo ver weg. Als ik kan, zou ik proberen in een zo diep mogelijke staat van onwetendheid te blijven, " vervolgde hij.

Depp gaf ook een andere reden waarom hij niet graag naar zijn eigen films kijkt.

"Je weet gewoon dat ik niet graag naar mezelf kijk", gaf Depp toe.

Aangezien hij een van de meest getalenteerde acteurs is, is het moeilijk voor te stellen dat hij zichzelf niet graag voor de camera ziet. Maar nogmaals, de meeste mensen houden er niet eens van om het geluid van hun eigen stem op een opname te horen, dus daar is dat.

Johnny Depp heeft een geldige reden om zijn eigen films niet te willen kijken, maar misschien komt hij op een dag langs om enkele van de betere films te bekijken die hij heeft gemaakt.

Aanbevolen: