Donald Trump werd betrapt op liegen terwijl hij zei dat hij nooit naar deze show kijkt

Inhoudsopgave:

Donald Trump werd betrapt op liegen terwijl hij zei dat hij nooit naar deze show kijkt
Donald Trump werd betrapt op liegen terwijl hij zei dat hij nooit naar deze show kijkt
Anonim

Als het op tv aankomt, heeft Donald Trump zijn manieren…

Op 'The Apprentice' verzon hij meestal zijn eigen regels ter plekke. Hetzelfde geldt voor zijn tijd op 'SNL', de schrijvers wisten dat ze in de problemen zaten toen Donald vreemde verzoeken deed over wat hij wel en niet moest doen…

Hoewel hij niet in veel films en tv-shows is gecast, is Donald zelf een grote tv-kijker… Zoals we in het hele artikel zullen onthullen, zelfs tijdens zijn tijd in het Oval Office, keek hij veel TV. We zullen precies benadrukken wat hij aan het kijken was en welke programma's en netwerken hij meestal zal vermijden.

Bovendien zullen we een bepaald geval bekijken waarin Trump op een leugen werd betrapt en beweerde dat hij niet naar een bepaald netwerk kijkt, hoewel een gastheer van een show op CNN het een beetje anders zag.

Donald Trump kijkt uren en uren tv… Zelfs toen hij in het Oval Office was

Dat klopt, volgens de New York Times, zelfs toen Donald Trump in het Oval Office zat, had hij geen tekort aan tv-verslaggeving, hij keek zeven uur per dag naar kabelnieuws voordat hij aan zijn dag begon.

Bovendien geeft Business Insider aan dat terwijl hij dit deed, zijn gesprekken veel prikkelbaarder werden en afgebroken werden in vergelijking met wat ze vroeger waren.

"Veel vrienden zeiden dat ze minder snel de mobiele telefoon van meneer Trump zouden bellen, in de veronderstelling dat hij hun advies niet wilde horen", aldus The Times. "Degenen die hem wel bereiken, zeiden dat telefoontjes meer afgekapt zijn geworden: gesprekken die vroeger 20 minuten duurden, eindigen nu in drie."

In termen van favoriete tv-programma's heeft Donald Trump volgens Business Insider een aantal bronnen waar hij normaal gesproken op afstemt. Tot de top behoren 'Fox &Friends', 'The O'Reilly Factor', 'Hannity', 'Tucker Carlson Tonight' en een verscheidenheid aan andere FOX News-shows.

Er wordt gezegd dat Trump dol was op 'Morning Joe' en MSNBC, maar dat veranderde allemaal toen ze stopten met het op een positieve manier behandelen van hem.

Naast de shows waar hij van houdt, zijn er ook een aantal die hij in het verleden eerder probeerde te annuleren.

Donald Trump heeft een geschiedenis van pogingen om tv-shows en netwerken te annuleren

Donald Trump heeft een geschiedenis van het uitroepen van shows en netwerken, dit is geen nieuwe informatie… Hij probeerde in feite CNN helemaal te annuleren, noemde het netwerk "nepnieuws", terwijl hij het meestal uitvecht met hun verslaggevers tijdens zijn slip.

Dat was lang niet de enige keer dat Trump probeerde iemand of iets te annuleren, CNN heeft een gigantische lijst met dingen die Donald probeerde te annuleren, te beginnen in 2013 toen hij het publiek vertelde om van HBO af te komen totdat ze stopten met het uitzenden van televisie gerelateerd aan Bill Maher.

Hij zou het publiek ook vertellen om te stoppen met kijken naar CNBC, vanwege hun peilingen waarin hij niet was opgenomen.

Heck, de aanvallen van Trump zouden zelfs uitbreiden naar de Spaanse televisie, omdat hij woedend was toen Univision zijn woorden verkeerd interpreteerde.

Megyn Kelly's Fox Show, 'AT&T' en NBC's 'Meet the Press' waren enkele van de andere programma's die Donald uit de lucht wilde halen.

De waarheid wordt verteld, alleen omdat Donald een show niet leuk vindt, betekent niet echt dat hij de show helemaal vermijdt.

Dat was het geval met een bepaalde populaire CNN-show. Hoewel Trump het netwerk constant bashen, maakte een presentator van een CNN-show melding dat Donald hem meestal sms'te tijdens live tv-interviews.

Anderson Cooper onthulde dat Donald Trump hem sms'te tijdens zijn show … ondanks dat de voormalige president anders zei

In 2017 gaf Donald Trump een verklaring af waarin hij vermeldde dat hij geen programma's van CNN bekijkt. Anderson Cooper riep hem uit en beweerde dat Trump loog en nog steeds zou afstemmen op 'Anderson Cooper 360'.

Cooper onthulde de informatie over 'Late Night With Seth Meyers'.

"Hij kijkt waarschijnlijk meer naar mij op CNN dan mijn moeder naar mij op CNN." Cooper vertelde Meyers ook dat "hij sms'te over mensen die ik interview terwijl ik ze interview."

Het is duidelijk dat de twee niet op dezelfde lijn zitten als jaren later, Cooper zou een schot op Trump nemen en hem een zwaarlijvige schildpad noemen: "Dat is de machtigste persoon ter wereld. En we zien hem als een zwaarlijvige schildpad op zijn rug zwaaiend in de hete zon, beseffend dat zijn tijd voorbij is."

Hoewel Cooper later spijt zou krijgen van zijn woordkeuze, "Ik moet zeggen dat ik spijt heb van het gebruik van die woorden, want dat is niet de persoon die ik echt wil zijn," zei Cooper.

Wie weet waar Donald Trump tegenwoordig naar kijkt en of hij de media een pauze heeft gegeven sinds hij zijn ambt neerlegde.

Aanbevolen: