Chrissy Teigen zegt dat niemand samen naar John Legend op hun foto's kijkt

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen zegt dat niemand samen naar John Legend op hun foto's kijkt
Chrissy Teigen zegt dat niemand samen naar John Legend op hun foto's kijkt
Anonim

Bij de Tony Awards 2021 waren enkele van de grootste namen uit de branche aanwezig, en de model-gedraaid-kookboek-auteur arriveerde in de hoop er een glamoureuze aangelegenheid van te maken.

Chrissy woonde zondagavond de prijsuitreiking bij met haar zanger-echtgenoot John Legend in het Winter Garden Theatre in New York City. Legend zag er keurig uit als altijd, en droeg een zwarte chick smoking met een zwarte vlinderdas. Maar dat is genoeg over Legend, want Chrissy was de echte ster van de nacht!

Chrissy was de ster van de avond

De controversiële internetpersoonlijkheid schitterde in een zilveren, glinsterende off-the-shoulder jurk van Ulyana Sergeenko. Het had een diepe, schuine halslijn en doorschijnende voorkant, die werd gecombineerd met roze mouwen met ruches en een bijpassende clutch.

Chrissy Teigen trakteerde haar volgers op verschillende foto's van zichzelf terwijl ze zich klaarmaakte, en deelde de foto van het paar op de rode loper van de Tony Awards. Ze deelde drie nieuwe foto's en onthulde dat haar man de anderen niet had goedgekeurd, en grapte dat niemand hem toch samen op hun foto's aankeek!

"Ok, laatste drie omdat John de anderen niet leuk vond, alsof iemand naar hem kijkt!!!"

Met een jurk die zo prachtig was, trok Chrissy ieders aandacht. Terwijl sommige fans niet konden stoppen met staren naar het glinsterende ensemble, hadden anderen alleen oog voor John.

"Sorry John, we kijken allemaal naar de jurk." een fan schreef in de reacties.

"Ik hou van je Chrissy … maar ik kijk helemaal naar John !!" gutste een fan.

“Het bijschrift is correct. Ik wist niet eens dat hij op je foto's stond. Jij bent de hoofdpersoon…” zei een ander.

"Je kijkt tenminste naar hem!" grapte een fan.

Legend was een artiest tijdens de ceremonie van dit jaar en speelde een vertolking van Ain't Too Proud, gekleed in een warm roze pak terwijl hij piano speelde voor een schreeuwende menigte. Chrissy en John stopten ook veel pda's in hun rode loperfoto, terwijl de zanger een kus op Chrissy's wang plantte terwijl ze poseerden.

Het Tony Awards-tapijt zag ook een aantal ongelooflijk stijlvolle looks van MCU-ster Tom Hiddleston, Jake Gyllenhall, Beanie Feldstein, Andrew Garfield en anderen.

Aanbevolen: