Hoeveel kostte de bruiloft van Paris Hilton en Carter Reum?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kostte de bruiloft van Paris Hilton en Carter Reum?
Hoeveel kostte de bruiloft van Paris Hilton en Carter Reum?
Anonim

Tot grote vreugde van Paris Hilton's fans, Carter Reum stelde de vraag eerder dit jaar tijdens haar 40e verjaardagsfestiviteiten op een exclusieve, tropisch eiland. Na een jaar daten, trouwde het paar op 11 november op het voormalige landgoed Bel Air van de overleden grootvader van de bruid, Barron Hilton.

Paris Hilton is uitgegaan met een aantal bekende beroemdheden, waaronder muzikant Benji Madden, atleet Doug Reinhardt, Backstreet Boy Nick Carter en scheepsmagnaat Stavros Niarchos III. Ze is drie keer eerder verloofd geweest met Jason Shaw (2002), Paris Latsis (2005) en Chris Zylka (2018). Helaas waren de meeste van die relaties van korte duur. Hilton onthulde intieme glimpen van haar droomhuwelijk op Instagram, terwijl Peacock Paris in Love begon uit te zenden, een 13-delige docuserie die de ups en downs van het huwelijksextravaganza van het paar beschrijft. Dit is wat je kunt verwachten.

Bijgewerkt op 16 maart 2022: Paris Hilton en Carter Reum zijn nu al enkele maanden gelukkig getrouwd. In februari werden de twee gefotografeerd tijdens een romantisch uitje naar de Bahama's, en ze genoten duidelijk van elkaars gezelschap. Paris Hilton blijft de krantenkoppen halen, of het nu gaat om haar nieuwe lijn trainingspakken, haar make-upkeuzes of drama met andere beroemdheden, maar ze hoopt dat haar huwelijk iets is dat het nieuws niet ha alt. Na drie mislukte engagementen hoopt de reality-tv-ster zeker dat deze relatie de tand des tijds zal doorstaan.

10 Verloofde Carter Reum is mede-oprichter van M13 en een schrijver van Huffington Post

Op 13 februari verpletterde Carter Reum de dromen van veel mannen (en vrouwen) toen hij een enorme, op maat gemaakte, smaragd geslepen diamant op de vinger van Paris plaatste. Reum (40) werd geboren in Wayne, Illinois, en zijn vader, W. Robert Reum, was president, voorzitter en CEO van Amsted Industries, dat door Forbes werd gewaardeerd op $ 3,1 miljard.

Carter, waarschijnlijk aangemoedigd door de uitstekende zakelijke instincten van zijn vader, richtte in 2016 samen met zijn broer Courtney de investeringsmaatschappij M13 op. Hij is ook co-auteur van Shortcut Your Startup: Ten Ways to Speed Up Entrepreneurial Success en schrijft voor The Huffington Post en Inc. Magazine.

9 Het voorstel kreeg de zegen van Nicky Hilton Rothschild

Carter nam Parijs mee naar een privé, tropisch paradijs, ging op één knie en schepte een van 's werelds meest begeerde vrijgezellen op. Ondanks dat hij een dochter heeft die hij nauwelijks ziet, lijkt hij familiewaarden te hebben. Voordat ze haar ten huwelijk vroeg, vroeg Reum de zus van Paris, Nicky Hilton Rothschild, om haar zegen. Hij nodigde zelfs familieleden uit om in hun vreugde te delen, wat het moment waarschijnlijk nog intenser maakte.

8 Jean Dousset ontwierp de ring van Parijs naar het Grand Palais

Geïnspireerd door het historische monument van Italië in Parijs, het Grand Palais, gelooft ringontwerper Jean Dousset (achter-achterkleinzoon van Louis Cartier) dat "elke verlovingsring begint met een geweldig liefdesverhaal." In een artikel op de website van Dousset zegt Sydney S. dat hoewel het eeuwenoude monument van de stad architectonisch het ontwerp inspireerde, het vernoemd is naar Paris Hilton. Zeventien op maat gesneden taps toelopende, trapezium- en baguette-geslepen diamanten omringen de unieke, smaragd geslepen middensteen met een waarde van $ 1 miljoen.

7 DJ Zedd organiseerde de gecombineerde vrijgezellenfeesten

Afgelopen oktober combineerden Hilton en Reum hun vrijgezellen- en vrijgezellenfeesten tot één groot weekendfeest in Las Vegas. Het paar nam een privéjet naar Sin City en verbleef in een slaapkamerpaleis van Resorts World Las Vegas, waar luxe kamers beginnen bij $ 20.000. De vieringen vonden plaats op vrijdag in de Zouk Nightclub met DJ Tiesto. Vervolgens trapte de met een Grammy bekroonde DJ Zedd de volgende avond zijn nieuwe residentie af. Celebritytalent.net regelt boekingen en je kunt deze Duitse DJ inhuren voor lokale Amerikaanse evenementen voor tussen de $300K – $499K.

6 Lisa Rinna en Kris Jenner waren onder de gasten bij de bruidsdouche van Parijs

Een week na haar vrijgezellenfeest hield Parijs een met sterren bezaaide Wonderland-affaire met vrienden, familie en influencers. Samen met Kathy Hilton's RHOBH co-ster, Lisa Rinna, waren onder meer Rachel Zoe, Elisha Cuthbert en Kris Jenner genodigden. Na te zijn begroet door de Mad Hatter, konden gasten genieten van de champagne-apotheek van Moet & Chandon. Extra grote, roze bloemen en theekopjes zetten de toon, en de taart was een eetbare theepot.

5 Paris Hilton droeg Oscar De La Renta op haar trouwdag

Paris Hilton doet niet middelmatig – ze zet trends. Dus, op ware socialistische wijze, droeg ze 11 jurken, als eerbetoon aan de datum van haar grote dag, die plaatsvond op 11/11/21 om 11:11. De eerste aflevering van Paris in Love werd die dag ook uitgezonden.

Oscar de la Renta ontwierp twee jurken voor de toekomstige mevrouw Reum, inclusief de jurk met lange mouwen die ze door het gangpad droeg. De couture-creatie werd gekenmerkt door een rok van tule en geborduurde bloemen. Hilton droeg het tweede ontwerp voor de receptie, met 3D-bloemenborduurwerk op een Taffeta-cocktailjurk. Als accessoires koos ze lichtgevende diamanten in een hoofdband, halsketting, oorbellen en natuurlijk haar verlovingsring.

4 Alice + Olivia ontwierpen de bruidsmeisjesjurken

Parijs' bruidsmeisje en zus, Nicky Hilton Rothschild, droegen een unieke jurk van Alice + Olivia by Stacey Bendet met lange mouwen. Het bevatte een bustier met uitgebeend satijn, een satijnen strik met een sleep, roze kant met koord en ruches van chiffon. De bruidsmeisjes, neven Farrah Aldjufrie en Brooke Wiederhorn, schoonzus Tessa Hilton en Reum's zus Halle Reum Hammond droegen ook alice + olivia.

3 Celebrity-gasten waren Kim Kardashian en Nicole Richie

Hilton's huwelijk toonde aan dat ze 100% Amerikaanse roy alty is, en de gastenlijst bevestigde het. De BFF uit de kindertijd van Parijs en mede-ster op The Simple Life, Nicole Richie, woonde de festiviteiten bij, en Kim Kardashian arriveerde in een chique, zwarte Rick Owens-jurk, wat bewijst dat zij en Paris degenen zijn die te verslaan zijn als het op mode aankomt. Voormalig NSYNC-lid Lance Bass koos echter voor een meer casual outfit op de afterparty - een poederblauwe madeliefjeshoodie, die laat zien dat alles mogelijk is bij het uitblazen van beroemdheden.

Ook aanwezig waren Emma Roberts, rocklegende Billy Idol en enkele van Kathy Hilton's RHOBH-co-sterren, waaronder Kim Richards en Faye Resnick. En natuurlijk, wat is een feest zonder Paula Abdul?

2 Demi Lovato speelde Whitney Houston's 'I Will Always Love You'

Terwijl Paris haar sluier afschoof, zong Kim Petras een cover van Hilton's "Stars Are Blind" voor de wachtende galerij en, zoals Paris op haar website zegt: "Als ik eerder geen vlinders had, had ik zeker ze dan." Terwijl de bruid door het gangpad liep, zong Petras Elvis Presley's "I Can't Help Falling in Love With You", wat waarschijnlijk een paar tranen in de ogen veroorzaakte. Tijdens de ceremonie en geloften (die ze zelf schreven), kon Carter niet verzette zich tegen zijn aanstaande vrouw en gaf haar af en toe een vlaag van kussen. Om de ceremonie af te sluiten speelde een strijkkwartet "Happy."

De receptie omvatte een 1,80 meter hoge witte cake met een kroon erop. Gasten dronken Moët & Chandon-champagne terwijl ze luisterden naar toespraken van Richard Hilton, Steve Wynn, zus Nicky en broer Courtney. Demi Lovato speelde een klassieker van Whitney Houston en er was een DJ aanwezig.

1 DJ Diplo hostte de Santa Monica Pier After-Party

Hilton en Reum namen de volgende dag de Santa Monica Pier over, waar ze een feest met carnav althema gaven met trechtercakes, suikerspin, attracties, Parijs-themaspellen en celeb-uitvoeringen. Grammy-winnaar, DJ Diplo, organiseerde het evenement en de pasgetrouwde gutste: "Bedankt, Diplo, voor het nog meer verlicht maken van mijn sprookjeshuwelijk."

Op zaterdag keerden de gasten terug naar het voormalige landgoed van Barron Hilton om te genieten van een formeel diner en dansen.

Aanbevolen: