Hoe voelt Paris Hilton echt over de geheime dochter van Carter Milliken Reum?

Inhoudsopgave:

Hoe voelt Paris Hilton echt over de geheime dochter van Carter Milliken Reum?
Hoe voelt Paris Hilton echt over de geheime dochter van Carter Milliken Reum?
Anonim

Vanaf het moment dat Paris Hilton werd geboren, leek het bijna zeker dat ze een buitengewoon leven zou leiden. Hilton is immers de achterkleindochter van hotelmagnaat Conrad Hilton, wat betekende dat ze opgroeide in een wereld van extreme welvaart. Dat betekent natuurlijk niet dat alles in het leven van Hilton gemakkelijk is geweest. Hilton belandde tenslotte achter de tralies en werd misbruikt. Het is haar eeuwige verdienste dat Hilton uiteindelijk een held werd vanwege haar inspanningen om anderen te behoeden voor soortgelijk misbruik.

Ondanks de volleerde persoon die Paris Hilton is geworden, is de waarheid dat veel mensen nog steeds als eerste aan het woord drama denken als haar naam opduikt. Als gevolg daarvan, toen de wereld hoorde dat Hilton's echtgenoot Carter Reum een "geheime" dochter heeft, waren er heel veel mensen die verheugd waren om over de situatie te roddelen. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: hoe denkt Hilton echt over de dochter van haar man?

Wie is de echtgenoot van Paris Hilton, Carter Reum?

Tijdens haar tijd in de publieke belangstelling is er veel aandacht besteed aan de ups en downs van het liefdesleven van Paris Hilton. Gezien het feit dat Hilton romantisch verbonden was met verschillende sterren, is dat heel logisch. Zo is Hilton gelinkt aan onder andere Benji Madden, Jared Leto, 50 Cent, Brody Jenner, DJ AM, Adrian Grenier, James Blunt, Kid Rock, Andy Roddick, Criss Angel, Nick Carter en Travis Barker.

Tegen de tijd dat Paris Hilton Carter Reum ontmoette, waren de meeste mensen tot de conclusie gekomen dat de socialite en zakelijk leider was uitgegroeid tot een formidabel mens. Als gevolg hiervan had het vanzelfsprekend moeten zijn dat Hilton een partner nodig had die met haar stand kon houden. Gelukkig voor Reum past hij daar zeker bij, want hij heeft een indrukwekkend leven geleid.

Beschreven op Wikipedia als auteur, ondernemer en durfkapitalist, heeft Carter Reum geïnvesteerd in een lange lijst van bedrijven via het bedrijf dat hij oprichtte, M13 Ventures. Ook opmerkelijk als mede-oprichter van het alcoholmerk VEEV Spirits, een aantal van de bedrijven waarin Reum heeft geïnvesteerd, zijn onder meer SpaceX, Lyft, Pinterest en Warby Parker. Het is duidelijk dat Reum buitengewoon goed is in het vinden van goede investeringsmogelijkheden.

Hoe voelt Paris Hilton echt over de geheime dochter van Carter Milliken Reum?

Toen Paris Hilton en Carter Reum in 2021 trouwden, organiseerden ze een uitbundige bruiloft en nodigden ze veel vrienden uit. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat er veel interesse was in het vinden van de lijst met beroemde vrienden van Hilton die haar huwelijk bijwoonden. Belangrijker nog, van buitenaf leek het alsof Hilton en Reum heel blij waren om samen door het gangpad te lopen.

Hoewel het leuk was voor mensen die roddels over beroemdheden volgen om eerst over de bruiloft van Paris Hilton te praten, duurde het niet lang voordat een ander nieuwsbericht over haar nieuwe echtgenoot de schijnwerpers stal. Immers, later in hetzelfde jaar dat Hilton en Carter Reum trouwden, werd onthuld dat haar man een 'geheime' negenjarige dochter had.

Toen de roddelbladen begonnen te rapporteren over zijn 'geheime' dochter, gaven de vertegenwoordigers van Carter Reum een verklaring aan Page Six over de situatie. “De mensen voor wie dit verhaal belangrijk is, weten het al tien jaar. Carter ondersteunt dit kind. Hoewel hij geen traditionele vader-dochterrelatie met haar heeft, heeft hij voor haar gezorgd sinds ze werd geboren, en zal dat blijven doen.”

Wat de verklaring van Carter Reum over vader zijn ook zei, het zou voor veel mensen nooit genoeg zijn. Per slot van rekening wilden mensen die de sappige roddels wilden weten één ding weten, wat was de reactie van Paris Hilton op het nieuws? Volgens wat een Hilton Insider Life & Style in november 2021 vertelde, had Hilton geen last van de berichten dat haar man om één of andere reden een dochter heeft, dat wist ze al.

“Parijs veegt het schandaal weg. Carter vertelde haar dat hij vrij vroeg in hun relatie een dochter had, dus voor haar is het oud nieuws. Het is duidelijk dat de timing ervan niet geweldig is. Maar na haar eigen schandalen te hebben doorgemaakt, weet ze dat deze dingen overwaaien.”

Uiteindelijk is er natuurlijk geen manier voor iemand anders dan Paris Hilton zelf om precies te weten wat ze ervan vindt dat haar man een dochter heeft. Bovendien, aangezien Hilton niet degene was die Like & Style van dat citaat heeft voorzien, is er geen manier om precies te weten hoe nauwkeurig het is. Ondanks dat alles, aangezien de verklaring van Reum en het citaat van de insider beide zeggen dat Hilton de dochter al heel lang kent, lijkt het redelijk om het citaat voor zijn neus te nemen.

Aanbevolen: