Hoeveel kostte de uitbundige bruiloft van Brad Pitt en Jennifer Aniston in Malibu?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kostte de uitbundige bruiloft van Brad Pitt en Jennifer Aniston in Malibu?
Hoeveel kostte de uitbundige bruiloft van Brad Pitt en Jennifer Aniston in Malibu?
Anonim

Het is 22 jaar geleden dat Brad Pitt en Jennifer Aniston in het huwelijksbootje stapten. Hun spectaculaire bruiloft in Malibu was een van Hollywood's meest elegante en, verrassend genoeg, geheime bruiloften tot nu toe.

Hier zijn de details over de bruiloft, de gasten, de uitgaven en alles daartussenin.

De gastenlijst van beroemdheden

Brad Pitt en Jennifer Aniston waren misschien vanaf het begin gedoemd te mislukken, maar hun huwelijksceremonie was een gebeurtenis waar iedereen in het begin van de jaren 2000 niet over uitgepraat raakte. Feestgangers waren tot geheimhouding verplicht, evenals stafleden die aan het evenement werkten.

Volgens People lieten Brad en Jennifer stafmedewerkers een NDA ondertekenen die hen een boete van maximaal $ 100.000 zou opleveren als ze iets over de bruiloft zouden zeggen. Maar dat weerhield de gasten er niet van om maanden na het feit openhartig over de ceremonie te vertellen.

Bronnen die er waren zeiden dat het een extravagante gebeurtenis was die niet 'te Hollywood' aanvoelde. Gasten voelden vooral de liefde tussen het paar tijdens hun geloften, waarbij Brad beloofde "het verschil op de thermostaat te verdelen" en Jennifer beloofde zijn "favoriete bananenmilkshake" te maken.

Iedereen die aanwezig was was blij om deze verbintenis met het paar te vieren, inclusief A-lijst beroemdheden zoals Edward Norton, Salma Hayek, Cameron Diaz, Kathy Najimy en David Spade. Natuurlijk waren ook de cast van Jennifer's Friends aanwezig; Courtney Cox Arquette, David Schwimmer, Matthew Perry en Lisa Kudrow.

De enige die niet kon komen was Matt LeBlanc, die destijds een verplichting had tijdens het filmen van All the Queen's Men in Boedapest. Jen's bruidsmeisjes waren actrice Andréa Bendewald en documentairemaker Kristin Hahn-Stringer, terwijl Brad's bruidsjonkers zijn vader Will Pitt en zijn broer Doug waren. Vanwege minachtende opmerkingen over Jennifer 4 jaar voorafgaand aan het evenement, was haar moeder niet uitgenodigd.

Locatie en extravagante inrichting

Samen met de 200 gasten heeft het evenement naar verluidt 50.000 bloemen gehost op de klif in Malibu. La Premiere van Beverly Hills versierde de tafels met alle soorten bloemen, waaronder rozen, blauwe regen, tulpen en zwevende lotusbloemen in een leistenen fontein die speciaal voor de gelegenheid was gebouwd. Brad Pitt werd geciteerd en zei dat hij "de Zen-tuin-look" wilde.

Een ander speciaal tintje was het verleidelijke aroma van alle bruine suikerkaarsen die uit Thailand werden geïmporteerd. Terwijl de gasten plaats namen, begon een 6-koppige band, ondersteund door een 40-koppig gospelkoor, een vertolking van Al Bowlly's klassieker 'Love Is the Greatest Thing' uit de jaren 30 op te voeren voordat Jennifer naar buiten kwam in haar met glazen kralen, vloerlengte, zijde- en satijnen jurk met lage rug ontworpen door de Milanese ontwerper Lawrence Steele.

Tijdens de receptie voerden Dermot Mulroney en Melissa Etheridge een akoestische versie uit van "Whole Lotta Love", oorspronkelijk geschreven door Led Zeppelin.

Het kostte Brad Pitt en Jennifer Aniston $1 miljoen en meer

Aan het einde van het evenement begon de zon onder te gaan en naar verluidt had de lucht verschillende tinten rood en paars. Zodra het donker was, werden de gasten getrakteerd op een spectaculair vuurwerk. Dit duurde ongeveer 13 minuten en bevatte nummers van Radiohead, Garbage en Jeff Buckley. In totaal kostte het hele stel het paar meer dan $ 1 miljoen.

En hoewel het huwelijk geen stand hield, heeft het paar sindsdien hun verschillen verzoend en blijven ze op goede voet. Er doen geruchten de ronde dat het paar zelfs hun oude vlam heeft aangewakkerd en in het geheim herenigd is.

Of die geruchten waar zijn of niet, Jennifer Aniston heeft naar verluidt kort na hun breuk aan Vanity Fair verteld dat ze nog steeds van Brad Pitt hield.

“Ik voel me nog steeds zo gelukkig dat ik het heb meegemaakt. Ik zou niet weten wat ik nu weet als ik niet met Brad getrouwd was geweest. Ik hou van Brad; Ik hou echt van hem. Ik zal de rest van mijn leven van hem houden. Hij is een fantastische man. Ik heb er geen spijt van, en ik ga mezelf er ook niet voor opofferen. We hebben zeven zeer intense jaren samen doorgebracht; we hebben elkaar veel geleerd - over genezing en over plezier. We hebben elkaar veel geholpen en dat waardeer ik enorm. Het was een mooie, gecompliceerde relatie."

Aanbevolen: