Wie was Skye P. Marshall voordat hij Dr. Lex Trulie werd op 'Good Sam'?

Inhoudsopgave:

Wie was Skye P. Marshall voordat hij Dr. Lex Trulie werd op 'Good Sam'?
Wie was Skye P. Marshall voordat hij Dr. Lex Trulie werd op 'Good Sam'?
Anonim

Op dit moment schittert Skye P. Marshall in het nieuwe CBS-medische drama Good Sam. Natuurlijk, de show draait om Sophia Bush (de One Tree Hill-aluin speelt hier het titulaire personage).

Desalniettemin krijgt Marshalls optreden als Sam's bestie Dr. Lex Trulie ook veel aandacht. De actrice levert tenslotte een personage dat slim, attent en vermengd is met een schokkende plotwending.

Wat velen zich misschien niet realiseren, is dat Marshall zelf een behoorlijk doorgewinterde actrice is. De actrice speelde in de loop der jaren zelfs in verschillende tv-shows en films.

Om nog maar te zwijgen, ze staat erom bekend dat ze ook af en toe achter de schermen werkt. Marshall is er inderdaad geweest. En in feite kunnen haar eerdere acteercredits zelfs sommige fans verrassen.

Voordat hij actrice werd, zat Skye P. Marshall in het leger

Lang voordat ze zelfs maar overwoog om actrice te worden, meldde Marshall zich aan voor militaire dienst (hoewel ze zeker niet de enige celeb is die dat heeft gedaan). In die tijd had ze een aantal serieuze rekeningen te betalen.

"Mijn bedoelingen om bij de strijdkrachten te gaan, was om te betalen voor de universiteit", vertelde Marshall aan Authority Magazine. En hoewel ze uiteindelijk bij de Amerikaanse luchtmacht diende, bleek dit niet de militaire tak te zijn waarin ze aanvankelijk had willen dienen.

“Ik stond in de rij om bij de marine te zweren. Ik keek door de gang en zag de luchtmachtlijn, 'herinnerde Marshall zich tijdens een interview met Guideposts.org.

"Dit gevoel overwon mijn lichaam en ik ben altijd iemand geweest die op mijn instinct vertrouwde." Op dat moment besloot ze naar het rekruteringskantoor van de luchtmacht te gaan.

Uiteindelijk was ze blij met haar beslissing. "Ik heb voor en na 9/11 gediend", onthulde Marshall.

En hoewel fans misschien dachten dat Marshall gemakkelijk de acteermicrobe te pakken had na militaire dienst, was dat niet precies het geval.

“Nadat ik eervol was ontslagen, ging ik naar de Northeastern Illinois University en studeerde cum laude af met een bachelordiploma in communicatie”, zei ze. "Vers van de universiteit werd ik aangenomen bij een farmaceutisch marketingbedrijf in New York City." Marshall slaagde erin om twee jaar aan het werk te blijven totdat ze besefte dat ze er genoeg van had.

"Ik belde mijn moeder en vertelde haar dat ik zo hard had gewerkt voor dit hokje, maar ik ben hier nu twee jaar en ik ben niet gelukkig. Ze zei: 'Vraag God om duidelijkheid, maar wat je ook ontvangen, je kunt er niet over oordelen'", herinnert de actrice zich.

"Ik bad elke dag en binnen twee weken werd ik wakker voor mijn wekker en het antwoord was duidelijk als de dag." Toen realiseerde Marshall zich dat ze actrice moest worden.

Skye P. Marshall heeft tot nu toe veel tv-werk gedaan

Toen ze besloot te gaan acteren, ging Marshall achter elk beschikbaar optreden aan. De eerste die ze landde, gaf haar vaste werk in een van de meest succesvolle franchises van de televisie tot nu toe.

“Toen ik voor het eerst begon met acteren in LA, was ik een jaar lang figurant op CSI:NY”, onthulde de actrice tijdens een interview met Authority Magazine.

“Ik werkte in het laboratorium aan de show, dus als een “medewerker” kon ik 3-5 dagen per week werk op de set boeken. Voor mij was dit een betaalde stage.”

Na de 'stage' ging Marshall gastrollen boeken in verschillende hitshows. Deze omvatten The Mentalist, Grey's Anatomy, Major Crimes, NCIS, 9-1-1, This Is Us, The Fix en The Rookie.

Snel genoeg landde Skye P. Marshall meer prominente serierollen

Slechts een paar jaar nadat ze optredens begon te boeken, kreeg Marshall een van haar grootste rollen tot nu toe. Het was The CW-serie Black Lightning en de actrice wist vanaf het begin wat een big deal het was.

“Het meest opwindende project waar ik nu aan werk is de nieuwe DC Comics superheld tv-serie, Black Lightning, die op 16 januari 2018 in première ging op The CW!” merkte de actrice op.

“Ik heb altijd al in een superheldenshow willen zijn. Om mijn naam naast DC Comics en WB te zien, is een droom die uitkomt!”

Slechts een paar jaar later boekte Marshall een rol in de Netflix-hitserie Chilling Adventures of Sabrina. In de show portretteerde ze de voodoo-prinses Mambo Marie die in het tweede seizoen werd geïntroduceerd.

Voor de actrice betekende de rol meer voor haar dan alleen maar een acteeroptreden. “Op het moment dat ik deze rol boekte… zal ik niet liegen. Mijn kroon was een beetje gekanteld, vertelde Marshall aan Queerty.

“Het spelen van Mambo Marie gaf me mijn kracht terug. Ik was in staat om opzettelijk in mijn vrouwelijke energie te bewegen, maar dan ook in mannelijke energie, en de twee krachten te combineren om voort te stuwen, als je wilt.”

Skye P. Marshall speelde in de loop der jaren in sommige films

Het lijkt misschien alsof Marshall zich voornamelijk op televisie richt, maar dat is niet bepaald de cast. In het verleden speelde de actrice zelfs in het misdaaddrama Misconduct uit 2016, waarvan de cast wordt geleid door Hollywood-zwaargewichten Al Pacino en Anthony Hopkins (de film schittert ook met Josh Duhamel van Transformers).

“Werken met Pacino en Hopkins was een verbluffende [sic] ervaring”, merkte ze op. “Hun warme geest en openheid zorgden voor een erg leuke Masterclass die ik nooit zal vergeten.”

Naast Misconduct speelde Marshall in films als A Nice Girl Like You, Indivisible, 9 Rides en meer recentelijk in MVP. Ondertussen speelt de actrice ook in twee aankomende films. Er is de thriller Daft State en de dramathriller A Lot of Nothing, met in de hoofdrol This Is Us’ Justin Hartley.

Voorlopig kunnen fans Marshall op Good Sam blijven kijken. De show is ook beschikbaar op de CBS-website en streamingplatforms, waaronder Paramount Plus.

Aanbevolen: