Wie was Adetinpo Thomas voordat hij Wendy Conrad van de MCU werd in 'Hawkeye'?

Inhoudsopgave:

Wie was Adetinpo Thomas voordat hij Wendy Conrad van de MCU werd in 'Hawkeye'?
Wie was Adetinpo Thomas voordat hij Wendy Conrad van de MCU werd in 'Hawkeye'?
Anonim

Sinds de release eind vorig jaar is er veel gepraat over Hawkeye, de nieuwste serie op Disney+ van het Marvel Cinematic Universe (MCU).

En hoewel de meeste discussie draait om Hailee Steinfeld in de MCU en de terugkeer van Florence Pugh als Yelena, kunnen fans ook geen genoeg krijgen van de groep die memorabel de LARPers in de serie speelde.

Onder hen is Adetinpo Thomas die Larper Wendy Conrad speelde. In de strips staat het personage ook bekend als de schurk Bombshell. In de show werd Thomas' Wendy echter geschreven als een van Hawkeye's (Jeremy Renner) bondgenoten.

Sinds ze Thomas Wendy hebben zien spelen, vragen fans zich af waar ze de actrice anders eerder hebben gezien. Het is duidelijk dat ze een vrij herkenbaar gezicht is.

Dat gezegd hebbende, is het misschien niet meteen duidelijk waar ze anders was verschenen. Interessant is dat Thomas geen onbekende is in het spelen van stripfiguren.

Adetinpo Thomas vroeg zich af of ze in eerste instantie moest handelen

Geboren uit allochtone ouders, dacht Thomas niet dat het de juiste stap was om een werkende actrice te worden. Er is tenslotte nooit enige garantie dat je het zou halen.

“Als mijn naam het niet verraadt, ben ik Nigeriaan en net als elk kind van de eerste generatie, is er een enorme druk om te slagen. Mijn afkomst (ze studeerde aan de Universiteit van Georgia en later aan de Universiteit van Connecticut voor haar master) zette me op het snelle pad om dokter, ingenieur of apotheker te worden, vertelde ze aan VoyageATL.

“Mijn ouders zijn niet echt naar dit land verhuisd om kunstenaar te worden, dus zelfs het aanvankelijke gefluister dat ik naar dit beroep neigde, werd met spanning beantwoord. Deze industrie belooft geen succes en dat is voor de meeste mensen moeilijk te slikken, laat staan voor allochtone ouders.”

Ondanks de wetenschap dat de kansen tegen haar groot zouden kunnen zijn, besloot Thomas uiteindelijk de gok te wagen.

“Ondanks dat alles heb ik dit gekozen. Of heeft dit mij gekozen? Hoe dan ook, ik heb ooit besloten me te binden', zei de actrice. "Ik heb niet achterom gekeken."

Adentinpo Thomas boekte aanvankelijk alleen kleine projecten

In het begin nam Thomas alle rollen op zich die ze maar kon krijgen. Zo speelde ze kleine rollen in misdaaddocumentaires als Fatal Attraction en Swamp Murders. Voor de actrice was het belangrijk om zichzelf naar buiten te brengen.

“Ik heb waarschijnlijk meer dan 60 audities ingediend, naar 30+ persoonlijke sessies gegaan en in 5 verschillende staten geweest”, schreef Thomas in december 2017 op haar website. “Het was allemaal een zegen. Ik weet dat volgend jaar groter en beter zal zijn.”

Ze onthulde ook: "Ik was dit jaar 18 keer op de set!"

Niet lang daarna werd Thomas ook gecast in de webserie PrettyFunny. "De ongelooflijk capabele Melissa Oultan-Haas heeft een webserie geschreven die een groep jonge vrouwen volgt die door hun artistieke carrière in Atlanta navigeren", legde ze uit.

“Dit project is bijzonder spannend omdat de rollen zijn geschreven met de actrices in gedachten en een getalenteerde en diverse cast heeft.” Rond dezelfde tijd boekte Thomas ook een rol in een serie voor The CW.

Voordat hij lid werd van de MCU, speelde Adetinpo Thomas een DC-rol

Voordat Thomas het wist, werd ze gecast voor de op DC Comics gebaseerde show Black Lightning on The CW. In de serie werd ze gecast om Jamillah Olsen te spelen, een verslaggever voor ClapBack News en een liefdesbelang van Jefferson Pierce's (Cress Williams) dochter, Anissa (Nafessa Williams).

Dat gezegd hebbende, hun relatie was enigszins gebagatelliseerd en Thomas zelf geeft er de voorkeur aan op die manier.

“Anissa is een zwarte vrouwelijke superheld die lesbisch is. In deze show zijn mensen gewoon mensen, en het is niet iets wat we doen om de hele persoonlijkheid van een personage te laten draaien om hun seksualiteit', vertelde Thomas in een interview aan UCONN (University of Connecticut) Magazine.

"Anissa gaat gewoon met vrouwen uit, maar dat is niet het enige dat interessant is aan haar. In zekere zin is die representatie baanbrekend." Thomas verscheen uiteindelijk in acht afleveringen van de serie, terwijl Black Lighting na vier seizoenen werd geannuleerd.

Sindsdien was Thomas grotendeels bezig met Hawkeye. Interessant genoeg bleek dit niet echt haar eerste MCU-baan te zijn.

"Ik heb ongeveer anderhalve maand als PA gewerkt aan Loki", onthulde de actrice tijdens een toespraak op de podcast The Logan & Jake Take. De ervaring was "f geweldig" voor Thomas omdat ze zichzelf beschouwt als een grote Tom Hiddleston-fan.

Rond dezelfde tijd dat ze speelde in Hawkeye, verscheen de actrice ook kort als Cleo's (Tairat Baoku) zus in de fantasieserie Legacies.

Hoewel het onduidelijk is of Thomas binnenkort zal worden gevraagd om haar Hawkeye-rol in andere MCU-projecten opnieuw te spelen, zullen fans blij zijn te weten dat de actrice tot nu toe al gehecht is aan twee aankomende films.

Om te beginnen zal Thomas verschijnen in de sci-fi rom-com Moonshot waarin ook Cole Sprouse, Zach Braff en Netflix breakout-ster Lana Condor te zien zijn. Daarnaast zal ze ook de hoofdrol spelen in het aanstaande oorlogsdrama Devotion.

Aanbevolen: