Wie was Josh Dallas voordat hij Ben Stone werd in 'Manifest' van Netflix?

Inhoudsopgave:

Wie was Josh Dallas voordat hij Ben Stone werd in 'Manifest' van Netflix?
Wie was Josh Dallas voordat hij Ben Stone werd in 'Manifest' van Netflix?
Anonim

Josh Dallas is een acteur die vooral bekend is vanwege zijn rol in het bovennatuurlijke drama Manifest.

In de serie speelt Dallas Ben Stone, een vader die een van de passagiers wordt van een vlucht die vijf jaar vermist wordt. Van de castleden is Dallas een van de weinigen die sinds het begin in de show zijn geweest.

En toen de show aanvankelijk voortijdig werd geannuleerd, maakte Dallas zeker duidelijk dat hij hoopte hun verhaal op een veel betere manier af te sluiten.

Gelukkig hebben de fans van Dallas en de show hun wens gekregen. Uiteindelijk besloot Netflix Manifest te redden na het besluit van NBC om de show te schrappen.

Het is duidelijk dat fans uitkijken naar meer van Ben Stone. Tegelijkertijd kan men echter niet anders dan zich afvragen welke andere rollen Dallas had gespeeld voordat hij in de show werd gecast.

Josh Dallas was kort in Marvel

Vooral na enkele jaren Ben Stone te hebben gespeeld, vinden fans het misschien moeilijk te geloven dat Dallas ooit speelde in een Marvel Cinematic Universe-film. Rond de tijd dat de MCU slechts een handvol films had uitgebracht, speelde Dallas in Thor als Fandral, een van Thors (Chris Hemsworth) beste vrienden en een van de Warriors Three.

Het bleek dat Dallas zou terugkeren voor Thor: The Dark World. Dat was echter niet mogelijk. Tegen de tijd dat de productie zou beginnen, was de acteur al klaar om scènes op te nemen voor het ABC-drama Once Upon a Time.

“De timing was niet goed. Ik baalde ervan omdat ik zo'n geweldige ervaring en geweldige tijd had bij het maken van de eerste film en ik was erg enthousiast om terug te komen. Marvel en Disney probeerden het te laten werken, legde Dallas uit tijdens een interview met EW.

“Maar vanwege mijn toewijding aan Once Upon a Time, zou ik niet in staat zijn om beide te doen. Dus ik zal de teugels aan iemand anders moeten overdragen.”

Uiteindelijk besloot Marvel de rol te herschikken en Zachary Levi erbij te halen om de plaats van Dallas in te nemen.

Zelfs vóór 'Manifest' was Josh Dallas een behoorlijke tv-ster

Dallas begon eigenlijk op televisie, zijn eerste rollen waren kleine rollen in Ultimate Force en Doctor Who. Kort daarna boekte de acteur ook kleine rollen in populaire misdaaddrama's Hawaii Five-O en CSI: Crime Scene Investigation.

Later kreeg Dallas zijn eerste grote televisierol als David Nolan, ook bekend als Prince Charming in de ABC-serie Once Upon a Time. Voor de acteur was deelname aan de show een geweldige manier om een bepaalde kinderfantasie uit te leven.

“Ik denk niet dat ik echt een sprookjesfiguur ben, maar ik heb altijd al draken willen verslaan en ik heb altijd zwaarden willen gebruiken. Het is een jongensdroom om dit soort dingen te kunnen spelen. Dat is wat zo geweldig is. Als acteur mag je al deze geweldige, fantastische dingen doen in Sprookjesland, en dan kun je teruggaan naar Storybrooke. Ook al zijn ze allebei gebaseerd op een realiteit van hun eigen soort, met Storybrooke kun je teruggaan en meer echt worden', vertelde de acteur aan KSiteTV.

"En dan kun je naar Sprookjesland gaan en deze geweldige dingen doen in het bos, met zwaarden, en paarden, en draken, en ogres, en allerlei dingen."

Dallas bleef tijdens de show in de show, wat misschien verklaart waarom hij Thor 2 moest afwijzen.

Na het lezen van het script voor 'Manifest' pilot-aflevering, wist hij dat hij 'in' was

Nadat Once Upon a Time zijn run had beëindigd, dacht Dallas aanvankelijk dat het een goed idee zou zijn om wat downtime te hebben.

"Ik wilde wat tijd nemen en een beetje ruimte hebben, om te rusten en het van me af te schudden en iets nieuws te vinden", vertelde de acteur aan Collider. Maar toen, midden in een pilotseizoen, viel het script voor Manifest op zijn schoot.

En zomaar, wist Dallas dat het laatste wat hij wilde een pauze was.

“Ik kwam Manifest tegen en ik wist dat ik erbij was, vanaf het moment dat ze in dat vliegtuig stapten. En toen ze 5 jaar later landden, wist ik dat het iets was waar ik deel van uit wilde maken, en ik wilde Ben spelen, 'herinnerde Dallas zich.

Hij was een personage dat me opviel omdat hij in veel opzichten zo anders is dan mijn personage in Once Upon a Time. Hij is een normaal mens. Hij is erg gebrekkig en erg complex, en hij probeert daar doorheen te komen.”

Op dit moment lijkt Dallas niets anders in de maak te hebben dan Manifest. Het lijkt erop dat fans gewoon moeten wachten tot de show terugkeert voor zijn vierde seizoen.

Er waren berichten dat de laatste aflevering in eerste instantie zelfs tot een vijfde seizoen zou kunnen worden uitgebreid, maar Netflix heeft bevestigd dat het vierde het laatste zal zijn.

Aanbevolen: