Wie was Fra Fee voordat hij 'Hawkeye's' Kazi werd?

Inhoudsopgave:

Wie was Fra Fee voordat hij 'Hawkeye's' Kazi werd?
Wie was Fra Fee voordat hij 'Hawkeye's' Kazi werd?
Anonim

The Marvel Cinematic Universe heeft zeker weer een hit afgeleverd met zijn nieuwste serie Hawkeye. Fans kunnen zeker geen genoeg krijgen van Jeremy Renners terugkeer als de titulaire superheld.

Ze zijn ook wild geworden van het debuut van Hailee Steinfeld als Kate Bishop en de terugkeer van Florence Pugh als Yelena Belova.

Onder deze getalenteerde cast zijn er enkele andere opvallende optredens. Naast Alaqua Cox die Maya Lopez speelt, is er Fra Fee, die de mysterieuze Kazi Kazimierczak speelt in de show.

Nu is Fee misschien nieuw voor de MCU, maar de acteur acteert al geruime tijd professioneel. En hoewel hij nu misschien een tv-show doet, speelde Fee in het verleden in verschillende speelfilms.

In feite was zijn doorbraakrol in een Oscar-winnende film lang voor Hawkeye.

Fra Fee verliet Broadway om film na te streven

Fee trad al een tijdje op in West End toen hij hoorde van plannen voor een verfilming van Les Misérables. Vreemd genoeg realiseerde de acteur zich dat hij bij toeval auditie kon doen voor het project.

“Ik was me er al lang geleden van bewust dat er een film in de pijplijn zat, maar het was niets waar ik teveel over nadacht, omdat het gewoon nooit bij me opkwam dat ik een kans zou maken om erbij betrokken te raken,” Fee vertelde Stage Door Dish.

“Ik was in de show in West End, dus ik geloofde absoluut niet dat ik erbij betrokken zou zijn – aangezien ik een contract had met de show voor een jaar. Maar gelukkig gaf [theatraal producent] Cameron Mackintosh ons alle kans om auditie te doen voor de film.”

En hoewel Fee later te horen kreeg dat hij was gecast, kreeg hij eerst geen verdere details.

"Toen ik werd gecast, wist ik niet zeker in welke hoedanigheid ik zou worden betrokken", onthulde de acteur. "Uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik Courfeyrac moest spelen - geweldig moment."

Fee kreeg veel lof voor zijn optreden in de film. Het lijkt er ook op dat het heeft geleid tot meer filmprojecten voor de acteur.

Voor Fra Fee bleven de filmrollen komen, samen met gast-tv-rollen

Na zijn optreden in Les Misérables bleef Fee rol na rol boeken, vooral als het om films ging. In feite was de acteur vervolgens te zien in titels als Opéra de Toulon's Follies, National Theatre Live: As You Like It, Animals, Boys from County Hell en Pixie.

Meer recentelijk verscheen Fee in de musical remake van Assepoester. In de film speelde de acteur Hench, die deel uitmaakt van de entourage van prins Robert (Nicholas Galitzine).

Fee houdt een gedenkwaardige toespraak over het vinden van ware liefde. Velen geloven echter dat zijn karakter gewoon te onderontwikkeld is, tot het punt waarop niemand verwachtte dat zoiets uit hem zou komen.

Rond dezelfde tijd speelde Fee in het drama The Laureate van William Nunez, naast Laura Haddock en Dianna Agron.

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van auteur Robert Graves die een romantische relatie krijgt met de Amerikaanse schrijfster Laura Riding (Agron) en haar vraagt bij hem en zijn vrouw Nancy Nicholson (Haddock) in te trekken.

Hun relatie wordt nog gecompliceerder wanneer de Ierse dichter Geoffrey Phibbs (Fee) bij het trio intrekt.

Naast het werken in films, heeft Fee in de loop der jaren een aantal tv-gastrollen geboekt. Zo verscheen de acteur kort in The Spanish Princess als samenzweerder.

Later boekte Fee een rol in de Channel 5 misdaadserie Dalgliesh. In de show speelde de acteur Dominic Swayne, de broer van Lady Barbara van Lily Sacofsky. Sinds zijn korte verschijning in de serie, is Fee bezig gebleven met Hawkeye.

Op dit moment is het onduidelijk of Fee in toekomstige MCU-projecten zal verschijnen. Maar buiten Hawkeye lijkt het erop dat de acteur plannen heeft om op een gegeven moment terug te keren op het podium nadat hij de kans om deel te nemen aan Rogers: The Musical in de show verloor.

“Toen ik het in het script las, dacht ik: ‘Dit is geniaal.’ Ik vond het geweldig”, vertelde Fee aan The Hollywood Reporter. "Maar wie weet? Misschien zal ik de eigenlijke musical doen als het Broadway bereikt."

Op een serieuzere noot hopen fans dat Fee zijn Hawkeye-rol opnieuw zal opnemen in de andere aankomende Marvel-serie die zal worden gecentreerd op Echo (Cox).

Zoals verwacht, worden de plannen voor die show zorgvuldig verborgen gehouden. Dat gezegd hebbende, hoopt Fee er zeker deel van uit te maken.

“Ik ben me volledig bewust van het ontstaan van het personage en zijn oorsprong in het stripboek en ik ben altijd gefascineerd door waar deze personages vandaan komen”, vertelde Fee aan Slash Film.

“Of ze al dan niet volledig worden gerealiseerd in de MCU-wereld v alt nog te bezien. Ik denk dat er altijd meer is om op te graven en te ontdekken over elk personage, en ik denk dat Kazi een buitengewoon fascinerende is. We hebben alleen maar aan de oppervlakte gekrast.”

En mocht Marvel zijn personage in de toekomst verder verkennen, zei Fee vol vertrouwen: "Ik ben zeker beschikbaar."

Aanbevolen: