Teen Mom OG'-ster Cheyanne Floyd verloofde gearresteerd na thuiskomst van vakantie

Inhoudsopgave:

Teen Mom OG'-ster Cheyanne Floyd verloofde gearresteerd na thuiskomst van vakantie
Teen Mom OG'-ster Cheyanne Floyd verloofde gearresteerd na thuiskomst van vakantie
Anonim

Na een vakantie in Mexico waren Teen Mom OG-ster Cheyenne Floyd en verloofde Zach Davis niet met open armen teruggekomen. TMZ meldde dat Davis na zijn terugkeer naar LAX op 3 januari werd gearresteerd nadat de douane ontdekte dat hij uitstaande arrestatiebevelen had.

De realityster zou de proeftijd hebben geschonden voor zaken met betrekking tot diefstal en rijden onder invloed. Hij bleef daar voor een korte tijd, maar werd uiteindelijk vrijgelaten. Op het moment van deze publicatie is het niet bekend wanneer Davis deze overtredingen heeft begaan en hoe lang deze arrestaties van kracht waren.

Hoewel het paar actief blijft op sociale media, hebben Davis noch Floyd gereageerd op de kwestie. Er zijn ook geen Teen Mom OG-medewerkers die het probleem hebben aangepakt en media die contact hebben opgenomen met hun vertegenwoordigers hebben geen reacties ontvangen.

Het paar keerde terug van een familievakantie in Mexico

Voordat ze naar huis vlogen, bracht het stel minstens een week door in Mexico en luidde daar ook het nieuwe jaar in. Floyd had tijdens hun reis vakantiefoto's gemaakt op haar Instagram, voornamelijk met foto's van haar drie kinderen. Davis had ook foto's en video's van de reis op zijn Instagram gepost, en een video van zichzelf die een dag voor zijn arrestatie in het water sprong.

Floyd plaatste ook foto's op de dag van Davis' arrestatie en zei in het bijschrift dat ze vakantie-opnames had. Ze vervolgde haar bijschrift door te zeggen: "Het gevoel dat we na een reis met 3 kinderen een vakantie nodig hebben, na de vakantie lol (alleen voor volwassenen)."

Davis is ook sociale media blijven gebruiken na de arrestatie

Hoewel hij minder vaak op sociale media zit dan zijn verloofde, blijft Davis actief op zijn Instagram. Vanaf deze publicatie zijn zijn nieuwste foto's van hem en Floyd in Mexico. Hij ondertitelde zijn bericht ook: " VOOR ALTIJD." De zus van Briana DeJesus van Teen Mom becommentarieerde zijn foto en zei: "Jullie zijn het meest vliegende koppel everrrrr."

Hij is sindsdien doorgegaan met het becommentariëren van Instagram-berichten, met een van zijn laatste op Floyd's foto's die zijn 31e verjaardag viert. "Ik hou zoveel van je, bedankt dat je me cadeaus hebt gegeven, zelfs als 31 volgens jou kreupel zou zijn lol."

Er is geen bevestiging wanneer het nieuwe seizoen van Teen Mom OG in première gaat. Vanaf deze publicatie zal Floyd echter waarschijnlijk deel uitmaken van de cast. Het laatste seizoen eindigde in november 2021 en het is niet bekend of de opnames zijn hervat. Omdat de criminele geschiedenis van castleden de afgelopen seizoenen meerdere keren is behandeld, zal het niet verwonderlijk zijn als zijn arrestatie en aanklachten nader worden besproken.

Aanbevolen: