Teen Mom 2' Star Leah Messer's nieuwe relatie, onthuld

Inhoudsopgave:

Teen Mom 2' Star Leah Messer's nieuwe relatie, onthuld
Teen Mom 2' Star Leah Messer's nieuwe relatie, onthuld
Anonim

Het is een tijdje geleden dat Leah Messer in de schijnwerpers stond voor haar twee mislukte relaties met baby-papa's Jeremy Calvert en Corey Simms op Teen Mom 2. Haar aanbiddende fans hoopten dat ze liefde zou vinden en haar relatiestatus zou veranderen in weerspiegelen dat ze zich met iemand heeft gevestigd. Wensen lijken uit te komen en Messer lijkt gelukkiger te zijn dan fans haar ooit eerder hebben gezien. Dit is mede te danken aan haar nieuwe vriend, Jaylan Mobley.

Dit stel werd Instagram-officieel met een aantal zeer stomende foto's waar fans over de hele wereld al snel jaloers op waren. Hun chemie is onmiskenbaar en sinds ze zichzelf in september 2021 als officieel koppel aankondigden, zijn ze onafscheidelijk. Iedereen wil zoveel mogelijk informatie opslokken over deze nieuwe man die de glimlach op Leah Messer's gezicht heeft gebracht en zo naadloos is verbonden met haar kinderen.

10 Jaylan Mobley werkte vroeger voor NASA

Jaylan is een 25-jarige uit North Carolina, en hij heeft toevallig de coolste werkervaringen om over op te scheppen. Er zijn niet veel mensen die beweren NASA-medewerkers te zijn, maar Jaylan kan dat zeker. Voordat hij afstudeerde van de militaire prep school, leverde Jaylan's harde werk en leergierige reputatie hem een stage op bij NASA, en dat heeft zeker de aandacht van fans getrokken.

9 Jaylan Mobley is een legerman

Nog meer toe te voegen aan de lijst van onderscheidingen en ongelooflijke ervaring die Jaylan Mobley al onder zijn riem heeft, is het feit dat hij met trots zijn land vertegenwoordigt in het leger. Hij bekleedt de functie van eerste luitenant in het Amerikaanse leger en neemt zijn rol zeer serieus. Hij is ook lid van de Nationale Garde van West Virginia. Leah is gebiologeerd door de verhalen die hij deelt en heeft veel respect voor zijn bijdragen.

8 Jaylan Mobley heeft zelf geen kinderen

In de zeer korte tijd dat deze twee samen zijn, is het goed gedocumenteerd dat Jaylan al een ongelooflijke band heeft gevormd met Leah's kinderen. Hij is actief betrokken geweest bij het leven van Aliannah, Aleeah en Adalynn en heeft zich met ongelooflijk gemak in hun dagelijkse bezigheden gehouden. Leah heeft verklaard dat ze onder de indruk is van zijn liefde voor kinderen, ondanks het feit dat hij zelf geen kinderen heeft.

7 Jaylan Mobley wekte een relatie met Leah Messer op sociale media

Fans vroegen zich af hoe deze legerman en Leah hun eerste connectie maakten, en Leah vertelde de pers: "We ontmoetten elkaar via een project dat Jaylan deed met ESPN en het leger dat werd gefilmd en gevangen genomen door een van mijn PA's in September 2020." Van daaruit stuurde hij haar een direct bericht en de twee hielden virtueel contact totdat ze persoonlijk contact konden maken.

6 Jaylan Mobley en Leah Messer's eerste date

Jaylan Mobley scoort een aantal hoge punten op het gebied van romantiek en te oordelen naar de manier waarop Leah hun eerste date beschreef, lijkt hij een absoluut juweeltje te zijn als het gaat om het goed behandelen van zijn vrouw. Hun eerste date was onberispelijk gepland door Jaylan en omvatte een diner bij Bricks and Barrels in Charleston, waar hij en Leah konden kletsen en elkaar konden leren kennen. Dat werd gevolgd door veel plezier toen ze samen een live Wiz Khalifa-concert bijwoonden in Power Park.

5 Hij heeft een zeer exclusieve titel

Jaylan Mobley heeft een titel binnen het leger veroverd die maar heel weinig andere mannen ooit hebben of ooit zullen behalen. Hij wordt momenteel erkend als de allereerste Cyber Officer van West Virginia, en om fans een idee te geven van hoe moeilijk het is om deze functie te bemachtigen, wordt slechts 0,01 procent van de leden van het Amerikaanse leger in deze functie geaccepteerd.

4 Hij is een enthousiaste avonturier

Jaylan Mobley werkt hard en de resultaten van zijn inspanningen zijn in overvloed zichtbaar. Ondanks zijn drukke agenda en zijn academische eisen, is hij er altijd in geslaagd om het moment te grijpen, en zijn Instagram-pagina onthult dat hij een fervent avonturier is. Hij houdt van reizen en is al op vakantie geweest met Leah aan zijn zijde. Jaylan's avonturen zijn niet iemand die lang stilzit, zoals reizen, varen en foto's maken voor zijn luxe auto's voordat hij er een rondje mee gaat rijden.

3 Jaylan Mobley is zeer intelligent

Jaylan heeft ongelooflijke academische hoogten bereikt en is een ongelooflijk intelligente jongeman. Hij heeft een indrukwekkende 3.8 GPA en heeft zowel de Principal's List als de Dean's List gehaald. Hij is ook bekroond voor zijn uitmuntende prestaties als het gaat om leiderschap en heeft een aantal academische onderscheidingen op zijn cv staan.

2 Jaylan Mobley's familie

Jaylan is een familieman die zijn dierbaren dicht bij zich heeft. Hij is trots op zijn hechte relatie met beide ouders en is nauw betrokken bij hun dagelijks leven. Zijn vader is het onderwerp geweest van veel van zijn Instagram-berichten, omdat hij verjaardagswensen opdraagt en liefde uitstra alt naar zijn vader. Zijn moeder is ook geen onbekende op zijn Instagram-account en ze reageert vaak op zijn berichten met liefdevolle, bemoedigende berichten.

1 Hij legt enorme nadruk op fysieke fitheid

Jaylan Mobley is gepassioneerd door fysieke fitheid en besteedt veel van zijn tijd aan zijn trainingsroutine. Hij drijft zichzelf tot het uiterste om zijn gebeeldhouwde buikspieren en formidabele biceps te bereiken en blijft een gezonde levensstijl behouden. De afbeeldingen die hij online plaatst, weerspiegelen zijn uiterste toewijding aan zijn trainingsroutine.

Aanbevolen: