20 Angstaanjagende sculpturen van stripfiguren

Inhoudsopgave:

20 Angstaanjagende sculpturen van stripfiguren
20 Angstaanjagende sculpturen van stripfiguren
Anonim

Stripfiguren zijn gemaakt om animators de kans te geven iets te creëren dat in menselijke vorm onmogelijk zou zijn. Denk aan je favoriete animatiefiguren zoals Charlie Brown, Popeye, Bart Simpson, Spongebob Squarepants of Betty Boop, en stel je voor hoe ze eruit zouden zien als ze mensen waren.

Elk van die stripfiguren heeft minstens één functie die ze een vreselijk angstaanjagende mens zou maken, als iemand ze in een zou veranderen. Gelukkig voor ons heeft technologie kunstenaars veel mogelijkheden gegeven om kunstwerken te maken, zoals realistische afbeeldingen van deze personages.

De resultaten waren echter veel enger dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Sommigen van hen zijn zelfs de meest angstaanjagende dingen die je ooit zult zien. Dus wees gewaarschuwd. De beelden die je gaat zien zijn verontrustend en kunnen je jeugd verpesten, sorry.

20 Bert (Sesamstraat)

Afbeelding
Afbeelding

Nou, het lijkt logisch dat Bert zijn eigen beeld zou krijgen omdat hij dat enorm grote hoofd, een klein stukje haar en dat enge gezicht heeft.

Alsjeblieft, laat deze versie van Bert je jeugd niet verpesten, hoewel het die van ons zeker heeft verpest. Hoe kan iemand die er zo uitziet ooit een goede vriend van kinderen zijn? Hij ziet eruit alsof hij tijd heeft gediend.

19 Jerry (Tom & Jerry)

Afbeelding
Afbeelding

Als Jerry zo groot was als in de tekenfilms, dan zou hij de engste muis ter wereld zijn. Zijn ogen waren zo donker en zijn borst was opgezwollen alsof hij jaren geleden met pensioen was gegaan, dit zou zelfs de meest volgzame muizenjagers bang maken.

Wat de oren betreft, dat is het meest iconische deel van het Jerry-personage en ze hebben het perfect voor elkaar gekregen.

18 The Eds (Ed, Edd, & Eddy)

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Eddy een perfecte replica is van de animatieversie en eruitziet als een veroordeelde crimineel, slaagden ze er niet in om Ed of Edd te raken. Maar sinds ze besloten om Eddy vooraan te laten zien, om ons de stuipen op het lijf te jagen, is het vergeven.

Hoe kun je zelfs voorbij Eddy's duivelse robijnrode grijns kijken die ons het gevoel lijkt te geven dat hij onze kinderen gaat opeten of de volgende moordende clown uit American Horror Story wordt?

17 Stewie Griffin (Family Guy)

Afbeelding
Afbeelding

Family Guy doet veel dingen correct, inclusief ervoor zorgen dat alle plotgaten, vraagtekens of klachten van hun fans worden afgedekt. Soms bedekken ze zichzelf met een snelle grap of een cutaway-scène, zoals wanneer Lois vermeldt dat de geboorte van Stewie het moeilijkste was in haar leven.

Met een hoofd zo groot als een voetbal, kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe pijnlijk het kan zijn om iets te baren dat op een voetbal lijkt.

16 Phineas & Ferb

Afbeelding
Afbeelding

Phineas Flynn en Ferb Fletcher zijn stiefbroers die tijdens hun zomervakantie in het driestatengebied wonen. Om hun geest bezig te houden, moeten ze iets vinden om te doen in de zomer, en dat is het uitgangspunt van de show.

Maar het is een geanimeerde show, geen real-life sitcom, dus toen iemand besloot om een menselijke vorm van de stiefbroers te creëren, was het een beetje eng om te zien hoe groot die neuzen waren en hoe ongemakkelijk ze waren zag er in ware vorm uit.

15 Professor Farnsworth (Futurama)

Afbeelding
Afbeelding

Professor Farnsworth is een vreemd angstaanjagende figuur als je erover nadenkt. Hij is een oude wetenschapper met een kegelvormige koepel en een verschrompeld lichaam die ons allemaal aan onze grootouders doet denken.

Van hem een realistische versie van zichzelf maken kan alleen maar angstaanjagend zijn, en dat is precies wat het was nadat een kunstenaar besloot de Futurama-ster zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen.

14 Krusty The Clown (The Simpsons)

Afbeelding
Afbeelding

Van alle personages uit The Simpsons moet Krusty de Clown de slechtste zijn om in een menselijke vorm te veranderen. Hij rookt, drinkt en is gewoon een ronduit vreselijk persoon in de show. Hij heeft veel walgelijke gewoonten en ze kwamen allemaal aan het licht toen hij voor ons plezier werd getransformeerd.

In plaats van ervan te genieten, waren we allemaal doodsbang bij de gedachte om deze man in te huren als entertainment voor het verjaardagsfeestje van een kind.

13 Arnold (Hey Arnold)

Afbeelding
Afbeelding

Net als Stewie Griffin is er één eigenschap aan Arnolds uiterlijk die opv alt: zijn hoofd. Arnold's hoofd lijkt op dat van een voetbal en wanneer het in een mens wordt veranderd, lijkt het op iets van Mad Max.

Het hoofd alleen is eng, maar voeg dat kapsel en dat kleine petje toe, en je blijft zitten met de ingrediënten van een realistisch horrorfiguur dat op geen enkele manier vriendelijk is.

12 Krum (Aahhh!!! Echte monsters)

Afbeelding
Afbeelding

We hebben het gevoel dat we moeten uitleggen dat Krum een schattig en knuffelig monster is dat zijn ogen met zijn handen boven zijn hoofd houdt. Met andere woorden, zijn hoofd stopt bij de neus en zonder zijn armen zou hij er heel eng uitzien.

Dus door een realistische versie van Krum te maken, wat kunnen we ervan verwachten, behalve dat het net zo eng zal zijn als de geanimeerde versie, toch?

11 Goofy

Afbeelding
Afbeelding

Oh nee, niet Goofy! Waarom moesten ze Goofy dit aandoen?

Omdat het een van de meest geliefde Disney-personages en een hond is, moet worden opgemerkt dat dit niet de ideale versie is die we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Het is echter zeker het meest angstaanjagende dat we vandaag misschien hebben gezien.

Wat is er met die ogen?

10 Nigel (The Wild Thornberry's)

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl hij zijn hele leven besteedt aan het bestuderen van de leefgebieden van wilde dieren over de hele planeet, heeft Nigel Thornberry bijna altijd dezelfde roodharige snor, kaki shirt en groene korte broek gedragen. Hij heeft ook een gigantische neus en een paar grote tanden die alleen maar tot iets engs kunnen leiden.

Toen kregen we dit beeld en realiseerden we ons dat hij veel enger is dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Hoe konden de dieren niet naar de vlakte rennen als ze hem zien naderen?

9 Kermit (The Muppets)

Afbeelding
Afbeelding

Dit gaat waarschijnlijk veel kinderjaren verpesten, maar Kermit de Kikker is een kikker, weet je nog?

Dus toen een kunstenaar een realistische versie van Kermit ontwierp, hield hij die dichter bij een kikker dan de Kermit die we op televisie zien, want dat is de meest levensechte versie van hem die er zou kunnen zijn.

8 Mr. Burns (The Simpsons)

Afbeelding
Afbeelding

Mr. Burns is een van de meest kwaadaardige en sluwe personages in The Simpsons, al tientallen jaren de boosaardige heerser van de kerncentrale van Springfield. Zijn hele rijkdom ligt in de energiecentrale, dus zijn belangen zijn gediend om deze draaiende te houden.

Maar het is in zijn fysieke ontwerp dat de engste versie van zichzelf creëert, en dat is precies wat we kregen toen een kunstenaar hem veranderde in iets dat we in het echte leven zouden zien.

7 Ronald McDonald

Afbeelding
Afbeelding

Jakkes!

Van alle personages op onze lijst is Ronald McDonald misschien wel de vriendelijkste. Er zijn ziekenhuizen naar hem vernoemd die voor kleine kinderen zorgen. Hij is het beeld van hoop voor veel kinderen over de hele wereld.

Dus het zien van deze versie van hem maakt ons niet alleen bang, het zorgt ervoor dat we de andere kant op rennen.

6 Moed (Moed de laffe hond)

Afbeelding
Afbeelding

Het woord dat je zoekt is afschuwelijk. Dat is de enige manier waarop je een laffe hond met een gat in zijn tand zou kunnen beschrijven. Bedenk dan dat de show waar hij vandaan komt bekend staat om zijn donkere humor en interacties met het paranormale.

Van deze versie van Courage kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe eng het zou zijn als ze ooit zouden besluiten om een levensechte versie van de cartoon voor het horrorgenre te maken.

5 Spongebob Squarepants

Afbeelding
Afbeelding

Wat zou je anders verwachten van een spons met armen, benen en leven onder de zee?

Dit is ongeveer net zo echt als het wordt, maar dat neemt niet weg dat het absoluut angstaanjagend is om te zien hoe een realistische versie van Spongebob Squarepants er echt uitziet. Het is eigenlijk nogal schokkend dat hij zo'n lief personage is als je hem in dit licht ziet.

4 Beavis & Butthead

Afbeelding
Afbeelding

Omdat we zo'n belachelijk walgelijk duo zijn en Beavis en Butthead in een hyperrealistisch beeldhouwwerk veranderen, vragen we ons allemaal af welke artiest zoiets zou doen.

Als je niet dacht dat Beavis al een van de engste geanimeerde personages ooit was, kun je nu zien hoe hij eruitziet als hij naast je woonde.

3 Homer Simpson (The Simpsons)

Afbeelding
Afbeelding

Artiesten hebben veel pogingen ondernomen om een versie van Homer Simpson te maken die leek op het personage uit de hitshow, maar deze lijkt de meest nauwkeurige.

Met het kleine hoofd, de grote ogen, de enorme mond en de kleine nek kijken we naar het lelijkste en engste beeldhouwwerk van Homer Simpson dat we ooit zullen zien.

2 Ren & Stimpy

Afbeelding
Afbeelding

In het begin zou het niet zo'n verrassing moeten zijn als de anderen op onze lijst, vanwege de nauwkeurigheid van deze sculpturen van Ren & Stimpy.

De geanimeerde versies waren zo lelijk en walgelijk dat het altijd zo verschrikkelijk angstaanjagend zou zijn om ze in hyperrealistische versies te veranderen. Ze verliezen dat schattigheidsniveau dat ze hun fans altijd leken te geven.

1 Finn (tijd voor avontuur)

Afbeelding
Afbeelding

Dit moet gewoon de engste en ronduit gruwelijke versie zijn van een stripfiguur die we ooit hebben gezien, en we hebben er een heleboel gezien.

Dit beeldhouwwerk ziet er niet alleen uit als iets uit de Hills Have Eyes, het herinnert er ook aan hoe krankzinnig het is om te denken dat geanimeerde personages eruit kunnen zien als een normaal persoon in menselijke vorm.

Aanbevolen: