Rosamund Pike breekt de meest angstaanjagende scène van 'I Care A Lot' af

Inhoudsopgave:

Rosamund Pike breekt de meest angstaanjagende scène van 'I Care A Lot' af
Rosamund Pike breekt de meest angstaanjagende scène van 'I Care A Lot' af
Anonim

Grote spoilers voor Netflix's I Care a Lot ahead

I Care a Lot Rosamund Pike speelt hoofdrolspeler Marla Grayson, een amorele wettelijke voogd die fantastische pakken draagt en de nette bob uit de recente filmgeschiedenis draagt.

Als Marla een rijke oudere genaamd Jennifer Peterson (Dianne Wiest) probeert uit te buiten, weet ze niet dat de vrouw sterke banden heeft met de Russische maffia.

Op een bepaald moment in de film van J Blakeson ontvoert de machtige Russische baas Roman Lunyov (Peter Dinklage) Marla en verdooft haar vervolgens en zet haar in een auto die in een meer crasht. De Gone Girl-actrice heeft fans shot voor shot door de scène geleid in een nieuw uitgebrachte Netflix-clip.

Rosamund Pike praat over de ondergang van Marla in 'I Care A Lot'

“In deze scène kijk je naar de ondergang van een zeer samengestelde vrouw,” zei Pike.

“Zij, die het roofdier was, is nu de prooi,” voegde ze eraan toe.

Pike legde uit dat Marla is gechloroformeerd en "gevuld met wodka" via een neusbuisje.

"Ik geniet echt van deze reeks omdat het woordeloos is en ik hou ervan de fysieke dimensie van Marla's behoefte om te winnen te verkennen," zei Pike.

Twee van Lunyovs mensen zetten Marla in de auto, terwijl ze een fles wodka tussen haar dij en het stuur zetten om haar voet op het gaspedaal te houden.

Pike filmde de zinkende autoscène in een watertank

“Het enige stukje van deze reeks waarvoor ik niet aanwezig was, was wanneer de auto de heuvel afrolt en door het kreupelhout crasht,” zei Pike.

“Ik zat op dat moment niet in de auto. We hebben later een close-up gemaakt van hoe ik rondkwam en ze weet niet echt waar ze is, 'voegde ze eraan toe.

Voordat Marla in het meer stort, wordt ze wakker met een onmiddellijk gevaar.

"En plotseling realiseert ze zich dat ze in een auto zit en het is op dat moment dat ze op de rem trapt en al over de rand van de klif huppelt", vervolgde de actrice.

Pike deed de meeste van haar eigen stunts in de scene, inclusief de paniekerige scène waarin ze probeert te ontsnappen uit de zinkende auto, gefilmd in een watertank in Pinewood Studios in Londen.

De actrice, die genomineerd is voor een Golden Globe voor de rol van Marla, legde uit dat ze een dagje oriëntatie had doorgebracht om zich op haar gemak te voelen in de tank.

"En je wordt precies verteld hoe je je volledig op je gemak en ontspannen kunt voelen onder water, hoe je de zuurstof moet gebruiken, hoe je het masker moet gebruiken," zei ze.

"En dan zeggen ze: 'Maar dat gaan we niet doen'", voegde ze eraan toe.

Je kunt het volledige interview hieronder bekijken.

Aanbevolen: