Deze stripfiguren uit de jaren 80 zouden in 2022 worden geannuleerd

Inhoudsopgave:

Deze stripfiguren uit de jaren 80 zouden in 2022 worden geannuleerd
Deze stripfiguren uit de jaren 80 zouden in 2022 worden geannuleerd
Anonim

De jaren 80 is om vele redenen heel anders dan 2022. Een ding dat tussen de decennia is gebleven, is dat er nog steeds veel fans van tekenfilms zijn. Veel volwassen fans hebben zelfs de tijd genomen om schokkende theorieën over hun favoriete tekenfilmserie te bedenken. Ook is het gebruikelijk dat fans vergeten hoeveel bekende acteurs die op het scherm verschijnen hun stem hebben gebruikt in tekenfilmseries of films.

In sommige landen zijn tekenfilms zoals Peppa Pig om verschillende redenen verboden. Toch werden er in de jaren 80 ondanks de geportretteerde berichten toch enkele tekenfilms uitgezonden. Vandaag delen we enkele stripfiguren uit die zouden worden geannuleerd als ze in 2022 op televisie zouden komen.

9 Dungeon Master uit Dungeons and Dragons

De eerste op de lijst is de Dungeon Master die werd ingesproken door Sidney. De Dungeon Master was de vriend en mentor van de groep op wie ze kunnen vertrouwen voor advies en hulp. De Dungeon Master heeft veel kracht en kan zijn metgezellen zonder problemen naar huis brengen. Het feit dat hij (die een volwassene is) zijn metgezellen (die tieners zijn) wapens zou geven om het ‘kwaad’ te bestrijden, zou in 2022 echter niet goed genoeg zijn.

8 Prinses Lana Van Captain N: The Game Master

De volgende op de lijst is prinses Lana, die werd ingesproken door Venus Terzo. Het is geweldig voor jonge meisjes om een vrouwelijk personage de macht te zien nemen en alle landen in Videoland te zien regeren vanuit het Palace of Power. Prinses Lana's portretteert als het soort vrouw dat moet worden verdedigd door mannen en dat ze een man nodig heeft om 'vervuld' te worden. Veel shows proberen tegenwoordig meer algemene vrouwelijke rollen te laten zien om te laten zien dat je niet als een prinses hoeft te zijn die afhankelijk is van een man om je te verdedigen. In plaats daarvan kun je zijn wie je wilt zijn.

7 Luitenant Roger Hedgecock van RoboCop: The Animated Series

Als luitenant Roger Hedgecock ontdekt dat RoboCop bevriend is geraakt met agent Anne Lewis, gelooft Roger dat ze meer zijn dan alleen vrienden. Roger besluit dat het grappig zou zijn om RoboCop belachelijk te maken. Luitenant Roger Hedgecock projecteert discriminatie jegens RoboCop en Anne. Tegenwoordig is discriminatie niet oké, en Roger zou vanwege zijn acties veel kritiek krijgen.

6 Moederbrein van Captain N: The Game Master

Volgende is Mother Brain, de belangrijkste schurk uit de televisieserie uit de jaren 80 en werd ingesproken door Levi Stubbs. Moeder Brein is extreem beledigend jegens haar spionnen en neemt de macht die ze bezit te ver door. Als haar spionnen hun werk niet goed genoeg doen, zou Moeder Brein uithalen met behulp van elektrische schokken, zodat ze hun werk beter zullen doen. Destijds was het misschien oké, maar in 2022 is dat voor niemand oké en zou de serie worden geannuleerd.

5 Eric, de cavalier uit Dungeons & Dragons

Het personage Eric werd ingesproken door Don Most. Eric was een 15-jarig verwend kind uit een rijke familie. Hij werd ook afgeschilderd als een lafaard met een grote mond, maar een held omdat hij er ook voor zorgde zijn vrienden van gevaar te redden. Erics geloof in de pro-sociale moraal dat zijn groep altijd gelijk heeft en dat de klagers altijd ongelijk hebben, zou ertoe leiden dat hij in 2022 wordt geannuleerd.

4 King Hippo Van Captain N: The Game Master

King Hippo werd ingesproken door Garry Chalk en wordt afgeschilderd als een zwaargewicht beest dat geen hersens heeft maar veel spieren. Tegenwoordig werken shows aan het creëren van positieve berichten en rolmodellen voor kijkers, vooral jonge kijkers, een personage als King Hippo zou in 2022 worden geannuleerd.

3 Simon Belmont Van Captain N: The Game Master

Simon Belmont wordt ingesproken door Andrew Kavadas en is de vampierjager van Castlevania totdat Captain N arriveert. Hij is erg arrogant ondanks dat hij de hoogste dienaar van prinses Lana is. Hij wordt bij meerdere gelegenheden gezien terwijl hij ernaar streeft om prinses Lana genoeg het hof te maken, zodat hij met haar kan daten. Simon handelt heel nederig over de manier waarop hij eruitziet in plaats van zich te concentreren op wie hij van binnen is. Hoewel dit in 2022 misschien nog steeds gebruikelijk is, geeft Simon geen goed voorbeeld aan de kijkers.

2 Jon Arbuckle van Garfield And Friends

Het waarschijnlijk meest schokkende stripfiguur uit de jaren 80 is Jon Arbuckle (ingesproken door Thom Huge) uit de populaire tekenfilmserie Garfield and Friends. Hoewel de meeste eigenaren van gezelschapsdieren kunnen begrijpen dat Jon geïrriteerd is over Garfield's capriolen op basis van hun eigen ervaringen met hun huisdieren, maakt dit Jons gedrag niet goed. Twee van de vele manieren waarop Jon Garfield straft, is dat hij zijn lasagne wegha alt en hem naar de dierenarts brengt. Het is nooit het recht van een eigenaar om als straf voedsel weg te nemen (ook al is Garfield een kat en zou hij kattenvoer moeten eten (maar hey, het is een tekenfilm, toch?). Je huisdier naar de dierenarts brengen alleen omdat ze zich misdragen, zou in 2022 niet goed zijn. Het zou de dierenartsen wegnemen van dieren die gezien moeten worden vanwege mogelijke ziekten. Jon dwingt Garfield ook om af te vallen, en hoewel Garfield zeker moet afvallen, is het niet oké om iemand te dwingen iets te doen. Zo zou Jon Arbuckle in 2022 worden geannuleerd vanwege de manier waarop hij Garfield behandelt.

1 King Charles Oberonn Van Captain N: The Game Master

John Baldry uitte de rol van koning Charles Oberonn in Captain N: The Game Master. Hoewel koning Charles een medelevende heerser is, stelt hij zijn oordeel over anderen op de eerste plaats voor zijn welzijn. Vandaag hebben we geleerd om 'een boek niet op zijn omslag te beoordelen'. Toch doet King Charles precies dat en zou hij in 2022 niet goed bij de kijkers passen.

Aanbevolen: