Op welke stripfiguren zien de Kardashian Sisters eruit in de nieuwe KKW Beauty-fotoshoot?

Inhoudsopgave:

Op welke stripfiguren zien de Kardashian Sisters eruit in de nieuwe KKW Beauty-fotoshoot?
Op welke stripfiguren zien de Kardashian Sisters eruit in de nieuwe KKW Beauty-fotoshoot?
Anonim

Keeping Up With The Kardashians komt helaas uit, en de nieuwe KKW Beauty Diamonds II-collectie is binnen. Terwijl fans nog steeds aan het bijkomen zijn van het nieuws dat de geliefde realityserie met de familie eindelijk naar een dicht bij 2021, nam Kim Kardashian het moment om haar fans te verheffen met nieuwe geuren. Ze werkte samen met zus Khloe en Kourtney aan drie gloednieuwe geuren.

Ze zien er bekend uit…

Fans gingen naar Instagram om fotovergelijkingen te maken van de drie zussen met stripfiguren die vergelijkbare kleuren droegen. Kim plaatste er een paar die haar het meest aan het lachen maakten, en eerlijk gezegd zaten ze er niet ver naast. Herinner je je de Powerpuff Girls en hun iconische groene, blauwe en roze outfits nog? De Kardashians stralen dezelfde krachtige energie uit in hun meest recente campagne. Bubbles, Blossom en Buttercup zijn opgegroeid en hebben een paar miljard dollar verdiend sinds je ze voor het laatst zag.

Fans konden ook de drang niet weerstaan om foto's naast elkaar te plaatsen van de met juwelen getinte foto's met de Fairy Godmothers van Disney's Doornroosje. Hun toverstokken, torenhoge verjaardagstaarten en van kleur veranderende baljurken vormen samen het perfecte zustertrio. De verschillende persoonlijkheden en magische krachten van Flora, Fauna en Merryweather worden alleen gebruikt voor goed en vreugde. De Kardashians gebruiken die van hen om loyale volgers precies te geven wat ze nodig hebben.

disney feeën slapende schoonheid
disney feeën slapende schoonheid

Helemaal spionnen! de populaire animatieserie uit het begin van de jaren 2000 over driekleurige bodysuits voor misdaadbestrijdende beste vrienden, maakte ook de snit. Een van de poses van de Kardashians ziet eruit als een team goedgeklede spionnen die klaar staan om de schoonheidsindustrie stormenderhand te veroveren.

Geuren voor elk juweel

Kim plaatste een beschrijving van de visie van de vrouwen voor de Diamonds Collection, waarbij ze zeiden dat ze streefden naar "een beetje rijker, zwoeler en sensueel". Elk van de juweelkleuren robijn, smaragd en saffier is uniek voor elke zus een symbolische betekenis hebben waar we echt naar toe werden aangetrokken en die we inspirerend vonden."

Kourtney legde haar redenering achter het kiezen van Ruby uit: "Ik koos een Ruby voor mijn steen omdat ik een diepe persoonlijke band heb omdat het Penelope's geboortesteen is. Het symboliseert adel, passie en loyaliteit." De ode aan haar dochter is perfect om een persoonlijke geur te vertegenwoordigen.

Khloe deelde ook haar connectie met saffieren: "Ik heb altijd persoonlijk van de rijke blauwe kleur van saffieren gehouden en hoe men denkt dat ze vrede, wijsheid en positiviteit brengen."

Aanbevolen: