‘Bachelor In Paradise’ previews van angstaanjagende evacuatie te midden van tropische storm

Inhoudsopgave:

‘Bachelor In Paradise’ previews van angstaanjagende evacuatie te midden van tropische storm
‘Bachelor In Paradise’ previews van angstaanjagende evacuatie te midden van tropische storm
Anonim

Bachelor In Paradise gaat een heuse tropische storm krijgen en de cast is er nog niet klaar voor. Er zijn meerdere gebeurtenissen op het strand geweest die de weergoden misschien boos hebben gemaakt en ervoor hebben gezorgd dat deze orkaan uiteindelijk is uitgebarsten.

Eerst kwam Victoria P. op de show met een aspirant-countryzangervriendje thuis. Toen probeerde Kendall Long de bloeiende relatie van Grocery Store Joe met Serena P op te blazen. Vervolgens beraamden Chris en Alana een plan om samen te komen in de show. Ten slotte hebben Brendan Morais en Pieper James elkaar eerder ontmoet en de show gebruikt voor Instagram-volgers.

Dat was de laatste druppel voor de paradijsgoden en ze zijn boos. Fans zouden niet verbaasd zijn als ABC-producenten op de een of andere manier het weer voor beoordelingen kunnen controleren … we zouden het niet aan hen voorbij laten gaan.

In de afgelopen zes seizoenen van Bachelor In Paradise is er nooit een evacuatie geweest… tot nu toe.

De preview voor volgende week toont beelden van een opkomende tropische storm die de cast dwingt het paradijs onmiddellijk te verlaten.

PREVIEW: The Love & Drama warmt op

De cast krijgt lucht van het nieuws.

De mooie barman van het paradijs, Wells Adams, vertelt de cast: "Er nadert een gevaarlijke tropische storm. Hij komt recht op ons af. We moeten nu beginnen met evacueren."

Tia Booth vertelt vervolgens aan de camera: "Vandaag was ik de hele dag gestrest over aan wie ik mijn roos zou geven en nu ben ik gestrest omdat ik nog leef."

De cast splitst zich op in verschillende busjes terwijl de donder op de achtergrond buldert. Iemand zegt: "What the fk, Ahhh ik ben zo bang", terwijl een ander eraan toevoegt: "Dit zou het einde van het paradijs kunnen zijn."

Hopelijk komt iedereen er goed uit en kunnen ze deze reis voortzetten zodra het weer kalmeert.

Fans reageren op de storm

"Reactie Florida op de preview van de aflevering van volgende week waarbij iedereen evacueert vanwege een tropische storm…"

Een andere fan twitterde: "Hebben de producers echt een tropische storm opgeroepen?! BachelorInParadise?, vermoed ik dat bachelorinparadise-producenten de tropische storm van volgende week hebben voorbereid om met de castleden te rotzooien. Denk eens aan wat we zagen in de aflevering van dinsdag."

De volgende aflevering van BIP is dinsdag 21 september op ABC.

Aanbevolen: