Big Bang Theory: 16 flagrante fouten die we niet kunnen negeren

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory: 16 flagrante fouten die we niet kunnen negeren
Big Bang Theory: 16 flagrante fouten die we niet kunnen negeren
Anonim

12 seizoenen lang maakte CBS's hit comedy-serie The Big Bang Theory het publiek aan het lachen en schoot de sterren (Jim Parsons, Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg en Kunal Nayyar) later rechtstreeks naar de top van Hollywood. Eerder dit jaar eindigde de show en gingen de sterren in tranen uit elkaar.

Maar diehard fans van de show weten dat niet alles was zoals het leek in termen van plotgaten en verhaallijnen. Er waren veel inconsistenties die tijdens de show snel leken te lopen. Ondanks het winnen van talloze Emmy-awards, hebben we nog enkele vragen voor producenten over een aantal van deze fouten.

Hier zijn 16 Big Bang-fouten die we niet lijken te vergeten of niet te zien elke keer dat we een herhaling starten (ondanks dat de show voorbij is en klaar is).

16 Als hij een eidetisch geheugen heeft, waarom vergeet Sheldon dan constant dingen?

Het is al sinds dag 1 bekend dat Sheldon Cooper (Jim Parsons) een irritant scherpe geest heeft. Sheldon heeft een eidetisch geheugen, wat betekent dat hij letterlijk alles onthoudt. Dus waarom zijn er zoveel scènes waarin hij lijsten moet maken om dingen te onthouden? Of wanneer hij zich bepaalde datums niet kan herinneren?

15 Sheldon's plek op de bank

Sheldon had altijd ZIJN plekje op de bank, en elk personage wist dit en ergerde zich eraan. Dit kwam echter pas aan het licht toen producenten die specifieke verhaallijn nodig hadden om rond een bepaalde aflevering te draaien. Toch zou je merken dat andere personages CONSTANT op de plek van Sheldon zaten als hij in de kamer is en hij lijkt er geen probleem mee te hebben.

14 Die vreemde liftparadox

Een van de grappen in de show was de kapotte lift (de groep woonde op de derde verdieping van hun gebouw). Hoe is de lift kapot gegaan? Er zijn verschillende versies. In een daarvan blies Sheldon het op om de groep jaren eerder te redden (en iedereen was er getuige van). In een andere aflevering probeerde Howard erachter te komen wat er met de lift was gebeurd, ondanks dat hij GETUIGENIS was.

13 Zoals Howard ooit een astronaut zou zijn geweest

In seizoen 5 van de serie moest Howard (Simon Helberg) de ruimte in. Allereerst zou NASA hem nooit uit de atmosfeer van de aarde hebben toegelaten dankzij al zijn terugkerende gezondheidsproblemen (zoals zijn aritmie en risicovolle allergie voor noten). Niet alleen dat, maar hij werd op een gegeven moment onderzocht door de FBI en dat is een enorme aanval op hem.

12 Amy's altijd veranderende persoonlijkheid

Mayim Bialik kwam na een paar seizoenen bij de show als Sheldons vriendin Amy. Maar je zult merken dat toen haar personage voor het eerst arriveerde, ze figuurlijk uit dezelfde stof was gesneden als Sheldon. Maar na een seizoen begon ze te veranderen en begon haar persoonlijkheid dramatisch te veranderen. Hoewel er in de loop van de tijd opmerkelijke veranderingen plaatsvinden in een relatie, was deze ingrijpend.

11 Wacht…Is Sheldon niet allergisch voor katten?

Het is alom bekend dat Sheldon veel allergieën heeft (zoals Leonard) en dat hij dodelijk allergisch is voor katten is daar een van. Echter, in één aflevering nadat Sheldon en Amy uit elkaar zijn gegaan, belandt hij in een spiraal en krijgt hij veel katten om te compenseren. Toch heeft hij GEEN allergische reactie op hen in deze specifieke aflevering.

10 Dat "vriendinnetje" houdt niet echt stand

Ten eerste mogen er volgens de kamergenotenovereenkomst geen meisjes overnachten. Dit is een regel IEDEREEN BREEKT DE HELE TIJD, inclusief mensen die niet eens in het appartement wonen. De jongens (zonder Sheldon) proberen constant met vrouwen om te gaan IN het appartement en Penny brengt de hele tijd de nacht door (zelfs voor haar relatie met Leonard).

9 Penny's vaders naam

Dus tijdens seizoen 1 verwees Penny vaak naar de naam van haar vader als "Bob". Op dit moment wisten we alleen kleine weetjes over Penny's leven vóór Los Angeles (we wisten niet eens haar achternaam), maar in seizoen 3, wanneer haar vader daadwerkelijk wordt geïntroduceerd, is zijn naam Wyatt. Kom op, producenten.

8 Ze hebben geen idee hoe ze peper en zout moeten gebruiken

Als je het niet gemerkt hebt, is eten een groot deel van de show (de groep heeft al hun belangrijke convo's tijdens het diner bij Sheldon en Leonard's en in de kantine van de school). Er ligt altijd peper en zout voor hen en ze lijken het altijd gewoon over hun eten heen te schudden. Als je echter goed genoeg kijkt, zul je merken dat het grinders zijn, geen shakers.

7 Sheldon zou eigenlijk dood moeten zijn na deze grap

Een keer vulde Sheldons aartsvijand Barry Kripke (John Ross Bowie) een kamer vol helium terwijl Sheldon te gast was in een radioprogramma. Uiteindelijk veranderde het de stem van Sheldon zodat hij klonk als een stripfiguur in de lucht. Het punt is dat als een persoon zo lang zonder zuurstof zit, hij zou omkomen. Het is duidelijk dat Sheldon dat niet deed.

6 Leonard beweert allergisch te zijn voor wijn, maar…

We weten allemaal dat Leonard heel veel allergieën heeft, en een allergische reactie op wijn is daar een van. Hij beweert dat hij enorme hoofdpijn krijgt als hij wijn drinkt. Maar… HIJ DRINKT ALTIJD WIJN IN LATERE EPISODEN. Behandelt hij alleen de migraine of was hij gewoon een hypochonder (wat hij ook is)? We zullen het nooit weten.

5 Internet Explorer als hun hoofdbrowser???

Deze karakters zijn ALLEN techneuten en ze maken er een punt van om het vaak te zeggen. Maar wanneer u ze op hun computer ziet werken, is de browser die ze gebruiken altijd Internet Explorer. Met zo pretentieus als ze lijken, waarom zouden ze in hemelsnaam die uiterst problematische browser gebruiken? Het is gewoon niet mogelijk.

4 Hoe groot was Howards moeder eigenlijk?

Een van de doorlopende grappen in de show was dat Howards moeder zo groot is dat ze nergens heen kan lopen. Hoewel ze constant naar plaatsen ging (zoals winkelen, Howard's bruiloft) en bovendien, als je naar de foto's kijkt die Howard's huis sieren, zul je merken dat ze helemaal niet groot was (ze beweerde dat ze pas groot werd toen mannen begonnen haar het hof maken en haar snoep brengen).

3 Sheldon verbreekt vaak zijn eigen kamergenootovereenkomst

De vermeende ijzersterke kamergenootovereenkomst werd opgesteld door Sheldon en moest vaak worden gevolgd door Leonard en Leonard alleen. Maar wanneer Sheldon een regel overtreedt, maakt het Leonard niets uit. Zoals toen Sheldon al die katten mee naar huis nam (geen huisdieren in de regel van het appartement), keek Leonard niet eens in de ogen.

2 Sheldon en zijn simpele wiskundige fouten

Sheldon is een supergenie en hij zorgt er constant voor dat iedereen om hem heen het weet. Als een genie met een arendsoog erin slaagde om die whiteboards die de jongens overal in hun appartement hebben van dichterbij te bekijken, zullen ze enkele eenvoudige rekenfouten opmerken die geen van Sheldons kaliber zou hebben gemist.

1 Man, ze eten zeker veel junkfood

Eten is altijd een groot deel van de show geweest. Het is wat Penny in de eerste plaats naar het appartement van de jongens trekt. En het is ALTIJD zo zwaar (Italiaans, Chinees) en toch zie je ze het eten alleen maar over hun bord duwen - zowel in het appartement, in de restaurants als in de schoolkantine. Dat zou waarschijnlijk verklaren waarom hun gewicht nooit verandert.

Referenties: Screenrant.com, reddit.com, buzzfeed.com, cbs.com, youtube.com

Aanbevolen: