15 Wilde fantheorieën over vrienden die we niet kunnen negeren

Inhoudsopgave:

15 Wilde fantheorieën over vrienden die we niet kunnen negeren
15 Wilde fantheorieën over vrienden die we niet kunnen negeren
Anonim

Iedereen die ooit een sitcom heeft gezien, moet hebben gehoord van de klassieke show Friends; de show die in september 1994 in première ging, heeft een cult-aanhang geïnspireerd die zelfs vijfentwintig jaar later sterk is.

Natuurlijk 10 seizoenen boordevol uitstekende komedies, sympathieke personages en zoveel materiaal over wonen, liefhebben en werken in New York City - er zijn veel op fans gebaseerde theorieën die zijn verspreid over Reddit, Tumblr, Twitter, en de rest van het internet. Er zijn talloze fantheorieën, variërend van de kleinste details tot grootse samenzweringen waardoor iedereen zich gek voelt. Omdat we zelf fans van de show zijn, hebben we veel van deze theorieën bekeken en 15 van de wildste en leukste uitgekozen degenen tot nu toe. Je zult het waarschijnlijk niet met iedereen eens zijn, want je zult ongetwijfeld domme dingen opmerken, maar het zal je zeker iets geven om over na te denken en om over te lachen. Dus wat zijn Rachel, Phoebe, Monica, Ross, Chandler en Joey echt geweest? tot? Laten we proberen erachter te komen!

14 Gunther reserveerde altijd de hoofdbank in Central Perk voor de vrienden omdat hij verliefd was op Rachel

Friends is een show die koffieplaatsen waarschijnlijk populairder heeft gemaakt, maar iedereen weet hoe deze plaatsen snel druk kunnen worden, dus hoe komt het dat elke keer dat ze daarheen gingen, de beste stoelen altijd voor hen waren gereserveerd?

In een interview met Gunther-acteur James Tyler, ook bekend als Gunther de belangrijkste barista in Central Perk, zei hij: "Het is nooit echt bij me opgekomen waarom het daar was, maar het is heel logisch [dat Gunther het daar heeft neergezet] achteraf. Er zitten veel kleine paaseieren in, waar mensen nog jaren naar zullen zoeken!"

Vrienden is eigenlijk een onderbewuste waanvoorstelling op basis van Gunthers persoonlijkheden

Deze theorie op Reddit zegt dat Gunther gewoon denkbeeldige vrienden verzint die net als hij zijn.

Gunther levert goede lijnen, dus Chandler is zijn geestige kant. Hij spreekt Nederlands, wat ongebruikelijk is, net zoals Ross een paleontoloog is, dus hij is zijn slimme kant. Joey is Gunthers wens om cool en grappig te zijn, Monica is zijn OCS-kant, aangezien Gunther vaak wordt afgebeeld als schoonmaken, herschikken.

Phoebe is het onderdrukte deel van zijn excentrieke kant, en Rachel is waarschijnlijk de enige echte persoon in de bende, want het is geen geheim dat ze het onderwerp is van zijn geheime bewondering voor misschien wel de hele show.

13 Phoebe is stiekem een genie zonder ambitie

Phoebe is ongetwijfeld de meest onvoorspelbare van het stel, met het donkerste achtergrondverhaal, met haar moeder die zelfmoord pleegt en haar leven op straat. Ze slaagde erin Frans en Italiaans te leren zonder een formele opleiding te hebben genoten.

In seizoen 2, aflevering 3, speelt ze met Ross over het onderwerp evolutietheorie, uiteindelijk wint ze het argument en verwerpt ze het gesprek door te zeggen: "Dat was leuk, wie heeft er honger?"

12 We zagen Ben niet meer in de show omdat Ross de voogdij over hem verloor

Er kwam een tijd in de show toen Emma werd geboren, dat Ross' zoon Ben niet meer op de show verscheen. Dus een gebruiker op Reddit dacht dat Ross' ex-vrouw Ross misschien de voogdij over zijn zoon verloor vanwege zijn woedeproblemen en gebrek aan betrokkenheid.

11 Vrienden, Seinfeld en gek op jou zitten allemaal in hetzelfde universum

Drie NBC-sitcoms die zich afspelen in New York City, Lisa Kudrow speelt een serveerster genaamd Ursula in Mad About You, die toevallig Phoebe's kwaadaardige tweelingzus is in Friends, en Helen Hunt speelt Jamie in beide. Jamie verschijnt in een aflevering van Friends en ziet haar aan voor Ursula.

Kramer uit Seinfeld verschijnt in een aflevering in Mad About You genaamd "The Apartment". Monica van Friends verschijnt in een aflevering van seizoen 5 van Seinfeld, en een andere aflevering van Seinfeld, George Costanza en zijn vrouw Susan kijken naar een aflevering van Mad About You terwijl ze in bed liggen.

10 Gunther en de bende in Central Perk waren gewoon Phoebe's met drugs doordrenkte hallucinatie

Deze is absoluut krankzinnig, maar er staat dat Phoebe gewoon een methverslaafde was die een leven zag buiten het raam van een coffeeshop in New York, en begon te fantaseren en te dromen over scenario's waarin ze leefde. Dit alles terwijl de anderen grapjes maakten over de gekke dakloze dame die hen altijd aanstaarde. Verdrietig.

9 Monica ontwikkelde pas OCS na het verliezen van gewicht

In flashbacks en oude video's in de show is er geen verslag van Monica die ooit het gewicht verloor toen ze een volwassene was, en ze leek nog nooit zo gespannen of een controlefreak te zijn. Dus er is later een groot verschil in haar persoonlijkheid, dat velen deze verandering hebben toegeschreven aan een hormoonbehandeling waar ze deel van uitmaakte.

8 Gunther is een kloon en we zien eigenlijk elke aflevering een andere

Vandaar het bestaan van Ryan Murphy? of waarom de acteur er op zoveel foto's zo anders uitziet? Zelfs volgens acteur Tyler verfde hij zijn haar niet voor de rol, het was gewoon "een gelukkig toeval." Je houdt niemand voor de gek Taylor. Hij beweerde ook: "Ik heb een vriend die op mijn hoofd wilde oefenen omdat ze een stylist wilden worden, dus bood ik aan welk haar ik nog had om wit te worden. Het maakte het personage zeker af, "wat volkomen onrealistisch is, hij had amper haar, dus het zou waarschijnlijk zijn afgevallen. Veel realistischer dat Tyler zichzelf heeft gekloond.

7 Joey en Phoebe kwamen in het geheim samen terloops

De meeste vrienden in deze show zijn samen geweest of hebben overwogen om samen te zijn. Bekijk een aflevering genaamd "The One With The Flashback" om de essentie van het verhaal te begrijpen. Zelfs Lisa Kudrow en Matt LeBlanc geloven dat hun personages het stiekem hebben gedaan. Ze presenteerden het idee aan de schrijvers, maar slaagden er helaas niet in om het in het script te krijgen.

6 Aan het einde van vrienden transformeerde Gunther in Stuart uit de oerkn altheorie

Denk er eens over na, ze zijn allebei nogal deprimerend, de humor waarbij Gunther betrokken is, is meestal hoe verdrietig en eenzaam hij was, wat hetzelfde is voor Stuart. Gunther was duidelijk geobsedeerd door Rachel, terwijl Stuart duidelijk verliefd was op elk meisje dat hij ooit zag. Gunther was eigenaar van de coffeeshop waar de vrienden vaak kwamen, terwijl Stuart de stripboekwinkel bezat waar de jongens altijd naartoe gingen.

5 Ross is eigenlijk Gunther, die deze groep vrienden in het café ziet en zichzelf fictief neerzet als Monica's broer

Nog een mentaal gestoorde theorie, als het waar is, zou het ook het mysterie oplossen van hoe ze altijd de hoofdtafel hebben gereserveerd bij Central Perk, het zou logisch zijn dat hij het voor haar zus en hun vriendengroep zou achterlaten. Ook Gunther is geobsedeerd door Rachel, maar Ross is degene die met haar uitgaat, Gunther bekent aan Rachel dat Ross met een andere vrouw heeft geslapen, maar het is eigenlijk Gunther die de werkelijkheid afwijkt om bij zijn illusie te passen.

4 Gunther is eigenlijk de nachtkoning in Game Of Thrones

Deze theorie is donker en vol boter.

Volgens een Twitter-gebruiker lijkt Gunther enorm op de Night King uit Game of Thrones, gezien zijn bleke complexiteit en witte haar.

De Nachtkoning werd waarschijnlijk verkeerd begrepen - het enige wat hij ooit wilde was koffie bezorgen bij Jon Snow en de doden aansporen om bij hem te komen voordat het koud werd.

Toegegeven, dat is onze kijk op de theorie.

3 Gunther breekt altijd glazen flessen en andere reflecterende voorwerpen omdat hij Orgalorg blijft zien

Als je Adventure Time kent, ken je het personage Gunter uit de show en zijn obsessieve liefde voor het breken van flessen. Dit v alt goed samen met Gunther van Friends en zijn "toevallige" bekwaamheid in het breken van flessen. Ofwel noemt Orgalorg hem, of dit is slechts een van die onderbewuste kwaadaardige native advertenties waar we steeds over horen.

2 Ryan Murphy en Gunther zijn dezelfde persoon

Nog een Twitterspirate die fout is gegaan, ik bedoel, het zijn praktisch klonen zeker, maar kijk naar deze man! hij is een gemene versie, waarschijnlijk hoe Gunther er na middernacht uitziet. Ryan Murphy is tenslotte een scenarioschrijver, regisseur en producent, geen acteur. Maar nam Ryan Murphy ooit de plaats van Taylor op het scherm in toen hij ziek was? Ik denk dat we het nooit zullen weten…

1 Gunther houdt van kunst, poëzie, natuurfotografie en kerkers en draken

Volgens de acteur die Gunther speelde, zei Tyler: "Ik geloof dat hij waarschijnlijk sliep of een kamer had aan de achterkant van Central Perk. Ik kon me niet voorstellen dat hij zich met een barista-salaris echt een mooie plek zou kunnen veroorloven; zo'n mooi appartement als de vrienden hebben. Ik denk dat hij een heel aardige vent was. Diep van binnen denk ik dat hij een artistieke, verstandige ziel was. Hij schreef waarschijnlijk poëzie en deed natuurfotografie. Sociaal onhandig, zou ik moeten zeggen. Hij hadden waarschijnlijk een paar hele goede vrienden, maar ze speelden allemaal samen Dungeons and Dragons."

Aanbevolen: