Friends: 14 fantheorieën over Phoebe Buffay en haar ongebruikelijke familie die we niet kunnen negeren

Inhoudsopgave:

Friends: 14 fantheorieën over Phoebe Buffay en haar ongebruikelijke familie die we niet kunnen negeren
Friends: 14 fantheorieën over Phoebe Buffay en haar ongebruikelijke familie die we niet kunnen negeren
Anonim

De meeste sitcoms hebben een karakter dat uniek, eigenzinnig, ongebruikelijk is, of welk bijvoeglijk naamwoord we ze ook zouden willen noemen. In de wereld van de geliefde sitcom Friends is het Phoebe Buffay. Phoebe, gespeeld door Lisa Kudrow, is een geweldige vriend, een vastberaden muzikant (die misschien niet super getalenteerd is, maar hey, ze probeert het), en altijd klaar met een slimme opmerking.

Het is moeilijk om je de show voor te stellen zonder Phoebe, net zoals we het ons niet echt zouden kunnen voorstellen zonder alle zes hoofdpersonages. Ze vullen elkaar echt aan en zoals het themalied zegt, staan ze altijd voor elkaar klaar. Het is dus geen wonder dat kijkers een aantal theorieën over Phoebe hebben bedacht….en deze zijn super intrigerend.

Blijf lezen om 14 dingen te ontdekken die fans van Friends hebben bedacht over het populaire personage Phoebe Buffay.

14 Phoebe zat de hele tijd op stoffen

phoebe buffay vrienden
phoebe buffay vrienden

Volgens NME.com is er eigenlijk een theorie dat Phoebe de hele tijd op stoffen zat. Marta Kauffman, de maker van Friends, zei: "Dat is de treurigste theorie die ik ooit heb gehoord." En daar moesten we het zeker mee eens zijn. We kunnen ons niet voorstellen dat dit het geval is. Het zou te vreemd zijn.

13 Phoebe is dakloos en bespioneert iedereen bij Central Perk

Phoebe Buffel speelt gitaar Central Perk Friends
Phoebe Buffel speelt gitaar Central Perk Friends

Refinery29 zegt dat een andere fantheorie is dat Phoebe dakloos is en iedereen bij Central Perk bespioneert.

Natuurlijk begrijpen we dat dit een beetje logisch is, omdat ze buiten het café rondhangt… maar dat komt omdat ze muziek speelt. We willen niet eens denken aan een dakloze Phoebe.

12 Phoebe en Joey sliepen de hele serie samen

Phoebe Joey vrienden
Phoebe Joey vrienden

NME.com zegt dat er een fantheorie is dat Phoebe en Joey samen sliepen tijdens de serie. Matt LeBlanc noemde deze theorie eigenlijk en werd als volgt geciteerd: "Tegen het einde hebben we het idee eigenlijk gepitcht." Het antwoord was nee. We weten niet zeker wat we van deze vinden, omdat het zulke goede vrienden zijn.

11 Phoebe is een alien die de aarde bezoekt

phoebe op vrienden
phoebe op vrienden

Lad Bible zegt dat een andere fantheorie over Phoebe is dat ze een alien is. Dit komt omdat ze in een scène in de pilot in de keuken van het appartement van Rachel en Monica staat en dan plotseling op de bank. De website zegt: "Dus ze kan op twee plaatsen tegelijk zijn of ze heeft de kracht van teleportatie."

10 Phoebe is slimmer dan ze lijkt en speelt expres ditzy

phoebe op vrienden
phoebe op vrienden

Phoebe staat erom bekend dat ze vaak in de war is. Het maakt zeker deel uit van haar charme.

NME.com zegt dat er een fantheorie is dat Phoebe slimmer is dan ze lijkt te zijn. Ze speelt expres ditzy en lacht de hele tijd om de rest van de personages. Hmmm.

9 Phoebe is verantwoordelijk voor de brand in seizoen zes

phoebe op vrienden
phoebe op vrienden

Volgens Nicki Swift zegt deze fantheorie dat de brand in het huis van Rachel en Phoebe in seizoen zes aan Phoebe kan worden toegeschreven. Ze kende een paar rare mensen vanwege haar tweelingzus, Ursula, en misschien wilden ze 'wraak' op Phoebe. Deze theorie zegt dat het niet Rachels stijltang was die de brand veroorzaakte, maar deze mensen.

8 Omdat Phoebe's tweeling Ursula gek op je is, vindt de show plaats in dezelfde wereld als vrienden

ursula is gek op jou
ursula is gek op jou

NME.com vermeldt de fantheorie dat Phoebe's tweelingbroer Ursula op Mad About You betekent dat het in dezelfde wereld is als Friends.

Dit is absoluut een fantheorie over Phoebe die we niet kunnen negeren, want dit zou best cool zijn om je voor te stellen. Beide shows gaan over New York uit de jaren 90, toch?

7 Phoebe heeft door de tijd gereisd

phoebe vrienden
phoebe vrienden

Phoebe is een heerlijk raar personage, maar kan ze door de tijd reizen?

Nerdbot.com heeft deze fantheorie gebaseerd op een paar dingen: Phoebe kan verschillende talen spreken, ook al heeft ze geen diploma en ze kan dingen van tevoren raden (Emma's verjaardag, haar sterfdag, een loterij ticket). Deze zet ons aan het denken, dat is zeker.

6 Phoebe's broer is degene die een condoom in haar gitaarkoffer gooit

Phoebe's broer Frank Jr Vrienden
Phoebe's broer Frank Jr Vrienden

Glamour heeft een theorie over Friends: in de aflevering "The One With The Baby On The Bus" ziet Phoebe iemand een condoom in haar gitaarkoffer gooien en volgens deze theorie was het haar broer. Dit was een voorbode van hoe zij hun surrogaat zou zijn. Dat is interessant om te overwegen.

5 Phoebe veranderde het adres voor Ursula's loonstrookjes voor volwassen films, dus is ze mensen veel geld schuldig

Vrienden van Phoebe en Ursula
Vrienden van Phoebe en Ursula

In de show verwisselde Phoebe het adres voor Ursula's salaris voor pornofilms. Ze gaf de filmmakers haar echte adres zodat ze de cheques naar haar konden sturen in plaats van naar haar tweelingzus.

Volgens Cracked is de theorie dat ze hen al jaren geld schuldig is en daarom verhuist ze verschillende keren en laat Rachel met haar meegaan naar een zelfverdedigingsles.

4 De moeder van hoe ik je moeder heb ontmoet, is eigenlijk Phoebe en ze vertelt het verhaal van vrienden

Ted en Tracy Hoe ik je moeder heb ontmoet
Ted en Tracy Hoe ik je moeder heb ontmoet

Deze fantheorie zet ons aan het denken… veel.

Glamour zegt wat als de moeder, Tracy, uit How I Met Your Mother eigenlijk Phoebe is? De verklaring is dat Tracy het verhaal van Friends vertelt en zegt dat ze Phoebe is zoals ze het vertelt. Glamour legt uit: "Ze schrijft het verhaal van de How I Met Your Mother-personages, maar gebruikt daarvoor de Friends-personages."

3 Phoebe's schoonzus Alice die betrokken was bij een minderjarige veroorzaakte juridische problemen en daarom kunnen ze niet adopteren

Alice en Frank Jr over vrienden
Alice en Frank Jr over vrienden

Deze Friends-fantheorie op Reddit is dat Phoebe's schoonzus, Alice, een relatie had met een minderjarige (Frank Jr.) en daardoor in grote juridische problemen kwam. Dit is logisch aangezien hij 17 was toen ze samen waren.

De theorie is dat ze niet kunnen adopteren als ze in aanraking is gekomen met de wet, en daarom hebben ze Phoebe de surrogaat laten zijn.

2 Phoebe is echt gek en iedereen zit in een krankzinnig gesticht

phoebe op vrienden
phoebe op vrienden

Nicki Swift brengt nog een Phoebe-fantheorie naar voren: ze is eigenlijk gek. Meer dan dat, iedereen in de show zit in een gekkenhuis. Deze theorie is gebaseerd op hoe Phoebe zegt dat ze "stemmen hoort" en het zegt dat de bende in "appartementen" woont die eigenlijk kamers in het asiel zijn. Dit zet ons wel aan het denken.

1 Phoebe schrijft een roman over de personages

Afbeelding
Afbeelding

Volgens deze fantheorie op Reddit: "In één aflevering begint ze een boek te schrijven over Chandler en Monica en hun leven, ze zegt dat ze er nog veel meer heeft geschreven (vermoedelijk over hetzelfde onderwerp) en niemand heeft ooit Lees ze." Was ze daarom in de eerste plaats bevriend met hen?

We konden Phoebe een roman zien schrijven over de andere personages. Ze is erg creatief.

Aanbevolen: