20 ongemakkelijke liefdesdriehoeken uit tv-shows die we niet meer kunnen negeren

Inhoudsopgave:

20 ongemakkelijke liefdesdriehoeken uit tv-shows die we niet meer kunnen negeren
20 ongemakkelijke liefdesdriehoeken uit tv-shows die we niet meer kunnen negeren
Anonim

Televisie is tegenwoordig een manier van leven geworden. Hoewel het al vele jaren zo is, hebben de opties die we nu krijgen (vooral streamingdiensten, zodat we kunnen kijken wat we willen in onze EIGEN tijd) het naar een geheel nieuw en opwindend niveau gebracht. Maar nu we er beter op letten, zijn er een paar dingen die… nou ja, niet precies passen.

Zoals bepaalde tv-koppels die erin verstrikt raken in de verkeerde soort driehoek.

Een vreselijke liefdesdriehoek kan een perfect fatsoenlijke verhaallijn verpesten, en in nog extremere gevallen de hele show zelf. Soms kan de show uit de slip komen, andere keren ontspoort het de show zo erg dat het niet meer kan herstellen.

Hier zijn 20 liefdesdriehoeken die kunnen bewijzen dat sommige tv-managers de teugels niet moeten overnemen van makers.

20 Joey, Ross en Rachel - Vrienden

Afbeelding
Afbeelding

Dit was waarschijnlijk het slechtste idee dat de producers van Friends ooit hebben bedacht. Eerst lieten ze Joey (Matt LeBlanc) verliefd worden op Rachel (Jennifer Aniston) terwijl ze zwanger was van de baby van Ross (David Schwimmer). Terwijl ze hem toen afwees, viel ZIJ een paar seizoenen later voor hem, waardoor fans ineenkrimpen.

19 Jon Snow, Dany Targaryen en haar draken – Game of Thrones

Afbeelding
Afbeelding

Dus misschien was dit niet echt, maar het voelde alsof de makers op dingen wezen. Als je een fan was van het HBO-drama, weet je al dat Dany (Email Clarke) eigenlijk de tante van Jon (Kit Harington) is. En in de mix worden Dany's draken gegooid, die zich gedragen als surrogaatzonen. Terwijl ze Jon accepteerden, leken ze niet blij met de vakbond.

18 Robin, Barney en Ted – Hoe ik je moeder heb ontmoet

Afbeelding
Afbeelding

Allereerst weet elke fan van deze show dat Robin (Cobie Smulders) NOOIT geïnteresseerd was in een huwelijk of kinderen, en daarom zijn zij en de huwelijkshongerige Ted (Josh Radnor) uit elkaar gegaan. Maar toch… ze komt uiteindelijk samen, maakt het uit met, en TROUWT dan met de rokkenjager Barney (Neil Patrick Harris)? EN DAN SCHEIDEN ZE IN DE LAATSTE EPISODE! Heeft geen zin.

17 Carrie, Mr. Big en Aidan – Sex and the City

Afbeelding
Afbeelding

We kennen allemaal het verhaal: Carrie (Sarah Jessica Parker) wordt verliefd op de onbereikbare Mr. Big (Chris Noth) en vervolgens verliefd op de witte ridder, Aiden (John Corbett). Nou, ze bedriegt Aiden met Big (grote schok daar) nadat Big zelf is getrouwd. Het voelde allemaal zo geforceerd.

16 Rachel, Finn en Quinn – Vrolijkheid

Afbeelding
Afbeelding

Het leek vanaf het begin dat de producenten van Glee van plan waren om zowel dramakoningin Rachel (Lea Michele) als de voetbalster Finn (Cory Monteith) te plaatsen, maar eerst hadden ze te maken met Finn's cheerleader-vriendin Quinn (Dianna Agron). Quinn voelde zich bijna teveel als een geforceerd obstakel door de hele driehoek, dus zo interessant was het niet.

15 Tony, Carmela, en letterlijk elke andere vrouw – The Sopranos

Afbeelding
Afbeelding

Ah, Tony Soprano (James Gandolfini) en zijn 'liefdevolle' vrouw Carmela (Edie Falco) - deze twee leken het slechtste in elkaar naar boven te halen. Dit komt vooral omdat Tony Carmela constant zou bedriegen met elke vrouw die hij op afstand aantrekkelijk vond, en Carmela was er gewoon klaar mee. Toch bleef ze bij hem. Moet de mentaliteit van die gangstervrouw zijn.

14 Izzie, Callie en George – Grey’s Anatomy

Afbeelding
Afbeelding

Om de een of andere reden werd Izzie Stevens (Katherine Heigl) verliefd op haar bestie George (T. R. Knight) NADAT hij trouwde met Callie Torres (Sara Ramirez). Allereerst hadden ze al die tijd om samen te komen, maar niets. Het lijkt erop dat de schrijvers verveeld raakten met de Torres/O'Malley-koppeling en het gewoon snel moesten beëindigen.

13 Kate, Jack en Sawyer - Lost

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel dit slecht afliep, had deze driehoek zijn momenten. Kate (Evangeline Lilly) en bad boy Sawyer (Josh Holloway) hadden hun schattige momenten waarop ze chemie hadden, maar we wisten altijd dat ze uiteindelijk terug zou worden getrokken naar Jack (Matthew Fox), dus het voelde alsof de producenten probeerden de tijd door te brengen door ze met zijn drieën in oorlog te brengen.

12 King Robert en de Lannister Twins – Game of Thrones

Afbeelding
Afbeelding

Ja, we weten het - de hele wereld van Game of Thrones zou niet hebben plaatsgevonden als Cersei Lannister (Lena Headey) en Robert Baratheon (Mark Addy) echt verliefd op elkaar waren. Maar helaas, nee - Cersei was verliefd op haar tweelingbroer Jaime (Nikoaj Coster-Waldau) die een verwoestende reeks gebeurtenissen begon. Yikes.

11 Rory, Dean en Jess – Gilmore Girls

Afbeelding
Afbeelding

Blijkbaar zouden Gilmore Girls gewoon niet hetzelfde zijn geweest zonder die beroemde liefdesdriehoek Rory (Alexis Bledel), Dean (Jared Padalecki) en Jess (Milo Ventimiglia). Heck, het sijpelde zelfs over in de Netflix-reboot van de show (die fans echt woedend maakte). Waar ze allemaal zelfs goede mensen? Niet echt als je goed genoeg kijkt.

10 Buffy, Angel en Spike – Buffy the Vampire Slayer

Afbeelding
Afbeelding

Buffy (Sarah Michelle Gellar) en Angel's (David Boreanaz) liefde was er een voor alle tijden, dus natuurlijk was iedereen er kapot van toen het tot een einde kwam. Maar waarom werd Spike (James Marsters) in die mix gegooid? ERNSTIG WAAROM? Ze kwamen later zelfs nog bij elkaar, maar man, wat zat het vol geweld. Gewoon vreemd.

9 Meredith, Derek en Finn – Grey’s Anatomy

Afbeelding
Afbeelding

Het was alleen maar logisch dat Meredith (Ellen Pompeo) verder ging met de vermeende liefde van haar leven Derek (Patrick Dempsey) nadat hij terugging naar zijn vrouw Addison (Kate Walsh), dus waarom regelde je haar niet met een aardige dierenarts (Chris O'Donnell)? Niet gelukt natuurlijk. Waarom? Omdat Derek jaloers werd. Zucht.

8 Alex, Eva en Izzie – Grey’s Anatomy

Afbeelding
Afbeelding

Ah ja, nog een ander obstakel in de geschiedenis van Alex (Justin Chambers) en Izzie Stevens, maar deze voelde… vreemd. Alex werd verliefd op een zwangere patiënte die eigenlijk geen gezicht had en leed aan geheugenverlies. Hij begon haar zelfs net Ava (Elizabeth Reaser) te noemen. Hoewel ze nooit bij elkaar kwamen toen ze in het ziekenhuis lag, kwam ze terug en plotseling… waren ze een stel?

7 Lana, Clark en Louis – Smallville

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs we zullen toegeven dat het hele gedoe met Lana Lang (Kristin Kreuk) en Clark Kent (Tom Welling) behoorlijk geforceerd was. Natuurlijk wisten we dat ze vriend/vriendin waren in de stripboeken, maar we wisten allemaal ook dat Clark op de lange termijn bij Louis (Erica Durance) zou eindigen, dus wat maakt het uit?

6 Nancy, Steve en Jonathan – Vreemde dingen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Nancy (Natalia Dyer) en Steve (Joe Keery) in het begin "oké" waren (toen hij meer een drol was), wisten we allemaal dat ze uiteindelijk samen zou worden gegooid met Jonathan (Charlie Heaton) uiteindelijk. Maar wat we niet hadden verwacht, was dat Steve heel goed voor ons zou gaan en met de kinderen zou worden gekoppeld als een soort coole voogd.

5 Pam, Jim en Karen – Het kantoor

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen wist dat zowel Jim (John Krasinski) als Pam (Jenna Fischer) uiteindelijk samen zouden eindigen, ze gooiden de arme Karen (Rashida Jones) in als een soort buffer. Natuurlijk kreeg Karen uiteindelijk het kortste eind, toen het meisje ZO veel beter verdiende dan dat Jim haar in New York City dumpte.

4 Blair, Chuck en Nate – Gossip Girl

Afbeelding
Afbeelding

Er was zoveel aan de hand met deze drie dat het niet alleen de wateren in Gossip Girl vertroebelde, maar fans vroegen: "…waarom?" Chuck (Ed Westwick) was duidelijk GEEN goede kerel, maar Blair (Leighton Meester) bleef naar hem teruggaan. En ja, dit was ondanks al zijn waarschuwingen aan haar in de eerste plaats. Nate (Chace Crawford) was echter niet echt beter.

3 Seth, Summer, en Zach – De OC

Afbeelding
Afbeelding

Het was vanaf het begin duidelijk dat zowel Seth (Adam Brody) als het duidelijke object van zijn obsessie, Summer (Rachel Bilson), samen zouden eindigen, ondanks Seths nerdy manieren. Dus waarom ze obstakels zoals Zach (Michael Cassidy) op hun pad bleven gooien, was onbegrijpelijk voor fans. Het was gewoon eerlijk gezegd vervelend.

2 June, Fred en Luke – The Handmaid’s Tale

Afbeelding
Afbeelding

June (Elisabeth Moss) heeft zoveel meegemaakt in haar tijd in Gilead. Na de scheiding van haar man Luke (O. T. Fagbenle), werd ze gedwongen te werken in het huis van de Waterfords, onder leiding van commandant Fred (Joseph Fiennes) die duidelijk voor haar v alt. Het is bijna ineenkrimpend om te zien ontvouwen, maar de hele show zou de kijkers een ongemakkelijk gevoel moeten geven.

1 Derek, Mark en Addison – Grey’s Anatomy

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen wist dat Derek en Addison een heel gemakkelijke chemie hadden (ondanks het hele Meredith-gedoe, en we waren echt dol op Addison), dus toen Mark (Eric Dane), de man die hun huwelijk op de kop zette, tussenbeide kwam, elke fan was boos. Gelukkig viel alles tussen hen uit elkaar en kwamen ze elk bij de juiste mensen terecht.

Referenties: Buzzfeed.com, TVguide.com, digitalspy.com, tvinsider.com, raffinaderij29.com

Aanbevolen: