The Big Bang Theory: 20 fouten die we volledig hebben gemist

Inhoudsopgave:

The Big Bang Theory: 20 fouten die we volledig hebben gemist
The Big Bang Theory: 20 fouten die we volledig hebben gemist
Anonim

Sinds de eerste uitzending in 2007, heeft The Big Bang Theory een trouwe aanhang gekregen. Fans werden verliefd op de nerdy en schattige personages gespeeld door Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg en Kunal Nayyar.

Kleine fans zijn altijd op zoek naar kleine fouten en inconsistenties die onvermijdelijk zullen optreden. Deze omvatten gevallen waarin een personage op mysterieuze wijze eigenschappen krijgt of verliest (zoals een allergie of medisch probleem) of iets doet dat niet bij zijn persoonlijkheid past. Het bevat ook vragen die voortkomen uit het complot maar die nooit worden beantwoord - bijvoorbeeld, hoe kan Penny het zich veroorloven om alleen in haar appartement te wonen als Leonard en Sheldon, die wetenschappers zijn, moeten delen?

Het is gemakkelijk om kleine details over het hoofd te zien als je verstrikt raakt in een leuke show The Big Bang Theory. Vandaag kijken we naar fouten in de show die sommige fans misschien hebben gemist.

20 Sheldon laat mensen vaak op zijn plek zitten

de-big-bang-theorie-seizoen-10-episode-9-3
de-big-bang-theorie-seizoen-10-episode-9-3

We weten dat Sheldon erg kieskeurig is over waar hij op de bank zit. Zijn plaats is "in een staat van eeuwige dibs", maar hoewel hij niemand daar laat zitten, doen ze dat vaak wel. Leonard, Raj en Howard hebben allemaal op zijn speciale plek gezeten - zonder dat hij ooit ophef maakte.

19 The Gang gebruikt peper- en zoutmolens als shakers

Sheldon Leonard TBBT
Sheldon Leonard TBBT

We zien de jongens vaak lunchen in hun cafetaria op het werk, en hoewel ze tijdens deze scènes zelden iets eten, voegen ze wel zout en peper toe. Of dat proberen ze tenminste. De containers op tafel zijn grinders, maar iedereen gebruikt ze in plaats daarvan als shakers. Pas op voor deze - het is gemakkelijk te missen!

18 Penny's zus kwam niet naar haar bruiloft

Penny-Wedding-Big-Bang-theorie
Penny-Wedding-Big-Bang-theorie

Als Penny en Leonard in het huwelijksbootje stappen, zien we eindelijk haar hele familie bij elkaar. Maar enthousiaste fans merkten dat er iemand ontbrak. Hoewel haar moeder, vader en broer allemaal bij de ceremonie waren, was er geen spoor van haar zus, Lisa, over wie ze in eerdere afleveringen sprak.

17 Sheldon adopteerde zes katten, ook al was hij allergisch

Sheldon TTTB Cat aflevering
Sheldon TTTB Cat aflevering

Tijdens de eerste seizoenen van de show werd onthuld dat Sheldon lijdt aan een kattenallergie. Maar hij lijkt geen tekenen te vertonen dat hij allergisch is voor katten wanneer hij er zes adopteert in de aflevering "The Zazzy Substitution". Als Sheldon echt allergisch was voor katten, zou hij niet zo van hun gezelschap hebben genoten!

16 De bende houdt van Buffy, maar herkent Eliza Dushku niet

Eliza-Dushku-Big-Bang-Theore
Eliza-Dushku-Big-Bang-Theore

We weten dat de jongens Buffy The Vampire Slayer-fans zijn omdat ze over de show praten, dus hoe kunnen ze een van de actrices uit de show niet herkennen? Eliza Dushku verscheen in de aflevering "The Apology Insufficiency" als een FBI-agent en ze namen er geen notitie van. Het lijkt vreemd als ze andere celebs herkennen, zoals Will Wheaton, toch?

15 Penny heeft de naam van haar vader verkeerd

Penny oerkn altheorie
Penny oerkn altheorie

Tijdens de aflevering "The Maternal Congruence" vermeldt Penny dat haar vader Bob heet. Maar dan, later in de show, wanneer haar vader verschijnt, wordt hij Wyatt genoemd. Welke is het? Wyatt of Bob? Penny lijkt het niet te weten. We begrijpen dat ze duizelig kan zijn, maar is ze echt de naam van haar vader vergeten?

14 Sheldon heeft een vrouw gereanimeerd ondanks zijn extreme kiemfobie

Sheldon TBBT
Sheldon TBBT

Tijdens de aflevering 'The Agreement Dissection' vertelt Sheldon de bende dat hij ooit mond-op-mondbeademing heeft gegeven aan een oudere non die flauwviel. Aangezien Sheldon zo'n ernstige germafoob is, is dit verhaal een beetje moeilijk te geloven. Dit is tenslotte dezelfde man die mensen niet eens knuffelt uit angst voor ziektekiemen.

13 Howard had nooit een astronaut kunnen zijn

TBBT Howard in de ruimte
TBBT Howard in de ruimte

We hielden allemaal van de verhaallijn in seizoen zes en zeven waarin Howard astronaut werd en de ruimte in ging. Maar hoewel het leuk was, zou het in het echte leven nooit zijn gebeurd. Howards verschillende medische problemen, met name zijn hartproblemen, zouden hem onmiddellijk hebben gediskwalificeerd voor een ruimteprogramma.

12 Leonards snurkprobleem lijkt te komen en te gaan

Penny en Leonard TBBT
Penny en Leonard TBBT

Tijdens het derde seizoen van de show onthult Penny dat Leonard niet snurkt. Later bevestigt Sheldon dit door gebrek aan snurken op te sommen als een van Leonards positieve eigenschappen van kamergenoten. Maar dan plotseling, in seizoen acht, heeft Leonard een snurkprobleem veroorzaakt door een afwijkend septum - iets waar hij zijn hele leven last van zou hebben gehad.

11 De manier waarop Sheldon met zijn geld omging was uit karakter

Sheldon geeft geld aan Penny TBBT
Sheldon geeft geld aan Penny TBBT

De manier waarop Sheldon soms met geld omgaat, lijkt totaal ongepast voor iemand met een obsessieve persoonlijkheid als de zijne. De ene keer vindt Leonard stapels van Sheldon's niet-geïnde salaris in zijn bureaula en een andere keer zien we hem proppen verfrommelde biljetten uit zijn zakken halen. Dat lijkt helemaal niet Sheldon-achtig.

10 Bernadette was in eerdere afleveringen geen fan van kinderen

bernadette-wolowitz-de-big-bang-theorie
bernadette-wolowitz-de-big-bang-theorie

Voordat Howard en Bernadette trouwen, wordt ze vaak onbeleefd tegen kinderen getoond, bijna alsof ze geen moederinstinct heeft. Maar zodra de twee in het huwelijksbootje stappen, krijgt ze twee baby's, waar ze helemaal dol op is. Deze drastische verandering in Bernadette wordt nooit goed uitgelegd.

9 Sheldon overleefde op de een of andere manier in een kamer vol helium

TBBT Sheldon Helium grap
TBBT Sheldon Helium grap

Tijdens een aflevering van seizoen drie besluit Barry Kripke om Sheldon in de maling te nemen door een kamer met helium te vullen terwijl hij probeert te praten in een radioprogramma. Natuurlijk is zijn hoge stem grappig, maar in het echte leven, maar het zou voor Sheldon onmogelijk zijn geweest om te overleven in een kamer met zoveel helium.

8 De bende komt er nooit uit wat er mis is met de lift

oerknal-theorie-lift
oerknal-theorie-lift

Er zijn zoveel inconsistenties rond de disfunctionele lift. We ontdekken dat de jongens betrokken waren bij een experiment dat de lift beschadigde, maar later wordt Howard, ondanks dat hij aanwezig was tijdens het mislukte experiment, gezien terwijl hij het probleem probeert op te lossen. Het enige dat we zeker weten, is dat de lift nooit werkt.

GERELATEERD: 20 Achter de schermen foto's van de Big Bang Theory-cast die plezier heeft

7 Sheldon's verjaardag is in februari, maar zijn sterrenbeeld komt niet overeen

Sheldon Cooper
Sheldon Cooper

Tijdens de aflevering "The Peanut Reaction", ontdekken we dat Sheldon's sterrenbeeld Stier is, wat zou betekenen dat hij jarig is tussen 19 april en 20 mei. Dit heeft later geen zin wanneer in latere afleveringen wordt gesuggereerd dat zijn verjaardag in februari is. Als dat het geval was, zou zijn sterrenbeeld Waterman zijn, niet Stier.

6 Penny kan het zich veroorloven om alleen te leven, maar Sheldon niet

sheldon en penny TBBT
sheldon en penny TBBT

Hoe kan Penny het zich, als alleenstaande serveerster in Californië, veroorloven om alleen in een groot appartement te wonen? Op een gegeven moment horen we Sheldon zelfs praten over hoe hij Leonard nodig heeft om de helft van de huur te betalen. Hoe kan Penny haar eigen huis betalen als twee natuurkundigen dat niet kunnen?

5 De vriendin-clausule is de hele tijd gebroken

leonard penny en sheldon TBBT
leonard penny en sheldon TBBT

Sheldon lijkt erg strikt te zijn over de kamergenotenovereenkomst, maar er zijn clausules die hij lijkt te negeren. Zo stelt de Girlfriend Clause dat er geen vrouwen in het appartement worden toegelaten zonder zijn voorkennis, maar Leonard overtreedt deze regel bij tal van gelegenheden. Zelfs Raj en Howard hebben meisjes teruggebracht naar het appartement!

GERELATEERD: 15 dingen die fans over Sheldon Cooper negeerden (maar niet meer kunnen)

4 Sheldon heeft alle moves ondanks dat hij niet kan dansen

TBBT Sheldon dansen
TBBT Sheldon dansen

Sheldon is op zijn zachtst gezegd super onhandig, en niet het soort man dat het leven van het feest zou zijn. Maar voor een man die in eerdere afleveringen helemaal niet kon dansen, haalde hij zeker alle bewegingen tevoorschijn in een aflevering waarin hij betrokken raakt bij een avondje uit met een meisje.

3 Die keer dat Penny aan het gamen was met haar laptop uit

TBBT Penny-gaming
TBBT Penny-gaming

Penny doet haar best om bij de jongens te passen. Tijdens een aflevering raakt ze zelfs verslaafd aan een spel waar Sheldon haar aan voorstelt. Op een gegeven moment gaat hij haar helpen met het spel, maar als je goed kijkt, zie je dat Penny's laptop niet eens aan staat.

2 Sheldon zou Internet Explorer nooit gebruiken, maar hij doet dat wel

TBBT Sheldon internetverkenner
TBBT Sheldon internetverkenner

Sheldon is een slimme kerel met een geniaal intellect, dus wat zou hij in vredesnaam doen als hij Internet Explorer als browser gebruikt? Het lijkt gewoon niet te passen bij zijn persoonlijkheid en intelligentie. Fans zagen deze vreemde keuze snel en het is sindsdien een populaire meme geworden.

GERELATEERD: 15 hilarische Sheldon Cooper-memes die iedereen zullen laten zeggen: "MIJ!"

1 Leonard beweerde dat hij naar Comic-Con ging terwijl hij in het noordpoolgebied was

TBBT Penny en Leonard
TBBT Penny en Leonard

Een paar seizoenen na Leonards reis naar het noordpoolgebied, beweert hij dat hij in dezelfde periode Comic-Con bijwoonde. Dit zou gewoon een geval van een gebrekkig geheugen kunnen zijn, behalve dat Leonard een schets van zichzelf had als een personage uit The Thundercats, gedateerd dat jaar. Hoe kon hij op twee plaatsen tegelijk zijn?

Aanbevolen: