90 Day Fiance: 20 Pics Darcey Silva zou waarschijnlijk willen dat ze het terug kon nemen

Inhoudsopgave:

90 Day Fiance: 20 Pics Darcey Silva zou waarschijnlijk willen dat ze het terug kon nemen
90 Day Fiance: 20 Pics Darcey Silva zou waarschijnlijk willen dat ze het terug kon nemen
Anonim

Het kan meer dan 90 dagen duren om Darcey Silva's reis naar ware liefde te volgen, maar fans hebben absoluut tijd vrijgemaakt voor Darcey en haar dating-escapades!

Darcey's dagen in de 90 Day Fiance-franchise begonnen in het eerste seizoen van de show, en haar verhaal is sindsdien voortgezet in de extreem populaire spin-off, Before The 90 Days. We hebben Darcey's explosieve relatie met de veel jongere Jesse zien crashen en branden. Met hun gedoemde liefde kwam menig bericht op sociale media van Darcey waarin hun dagen van jetsetting en slecht gerechtvaardigde gevechten werden beschreven, wat genoeg materiaal werd voor Darcey om zeker op de "verwijder"-knop op haar telefoon te drukken.

Er zijn niet alleen veel mislukte relatiefoto's, maar Darcey heeft ook veel foto's uit het verleden die haar stijltransformatie beschrijven; veel daarvan heeft ze voor altijd uit haar sociale media-archieven verbannen. Kijk terug naar Darcey's mislukte foto's en gezichtsuitdrukkingen!

20 Darcey en de noodlottige vakantie

Velen van ons kunnen getuigen dat een momento ons herinnert aan relaties uit het verleden, net zoals deze foto van Darcey en Jesse, gemaakt op vakantie in gelukkiger tijden.

Fans herinneren zich waarschijnlijk Darcey's wervelende relatie met Jesse. De veel oudere Jesse beweerde ooit dat hij niet iemand was voor drama, en deze foto lijkt een broodnodige pauze van de gebruikelijke chaos weer te geven!

19 Darcey's donkere sloten

Stijlkeuzes die we zouden willen wissen, zijn een universele ervaring. Voor 'normies' is het gemakkelijker om van deze niet-zo-stellaire stijlmislukkingen af te komen, maar voor Darcey is het wissen van haar vorige uiterlijk een beetje meer een uitdaging, zoals deze foto met haar donkerbruine lokken!

Afgaande op Darcey's talrijke voorbeelden van stijlevolutie, zouden fans kunnen aannemen dat ze liever wat modemomenten op de DL zou houden.

18 Te glamour om er goed uit te zien

Het nemen van selfies waar we denken dat we er op ons best uitzien, kan ons het gevoel geven dat we de beste van de wereld zijn, maar soms is het eerlijk om na te denken over de vraag: "Hoeveel is te veel?"

Darcey is geen onbekende op sociale media, en ze is een grote fan van het perfectioneren van haar 'selfie-spel', maar er zijn een aantal niet-overeenkomende filterkeuzes als het gaat om Darcey's uiterlijk hier.

17 Ex-Guys And Gym Vibes

Na een relatiebreuk is het gebruikelijk om die bekende "breakup-blues" te krijgen terwijl je naar foto's uit het verleden kijkt met je vroegere squeeze.

Natuurlijk, Darcey en Jesse hadden wat gelukkigere tijden samen, maar het zou begrijpelijk zijn als Darcey zou willen dat ze deze specifieke foto van haar en Jesse terug kon nemen tijdens een of andere training (of nauwelijks werkende?) uren in de sportschool.

16 Te veel plezier met filters

Als we advies nodig hadden voor de beste filters die we op onze sociale-mediafoto's kunnen gebruiken, zou één veeg door Darcey's sociale-media-accounts ertoe leiden dat we concluderen dat ze perfect zou zijn voor de baan!

De sociale netwerkvibes van Darcey zijn altijd leuk en fantastisch en haar berichten zijn altijd positief, maar misschien wil ze ooit nog eens nadenken over de zwaar gefilterde foto's.

15 Darcey en Jesse's beschamend intieme foto

Opmerking voor Darcey, het kan verstandig zijn om ervoor te zorgen dat Tom deze foto niet ziet!

Hier is een momentopname die misschien grenst aan de "te intieme voor sociale media" kant van Jesse en Darcey, duidelijk tijdens een gelukkiger periode in hun relatie. Het dient als bewijs dat onze levens misschien niet zijn zoals we ze op sociale media laten lijken!

14 Darcey's trieste moment

Niets plaatst de "realiteit" in reality-tv zo goed als een grote dosis waterwerken!

Gelukkig of helaas, op basis van de individuele smaak van kijkers voor het verteren van dramaniveaus, zijn er tegenwoordig veel beroemde huilende chica's op reality-tv. Darcey Silva zou zichzelf lid kunnen noemen van deze zogenaamde club als ze wilde, maar ze zou veel liever haar huilende gezicht uit het publieke domein wissen!

13 Darcey en Jesse in gelukkigere tijden

Inmiddels kunnen we de conclusie trekken dat Darcey bekend is geraakt met de "verwijder"-knop op sociale media. Na haar breuk met Jesse en haar nieuwe relatie met de Britse beau Tom, zou het voor Darcey begrijpelijk zijn om gezellige kiekjes terug te willen nemen met haar vroegere vlam.

Aangezien het voormalige stel hun drama vaak op sociale media liet zien, zou deze foto geschiedenis moeten zijn.

12 Darcey's gezicht vol woede

We kunnen ons allemaal herkennen in het gevoel wanneer onze vrienden nogal onflatteuze foto's van ons op sociale media plaatsen, onze slechtste eigenschappen benadrukkend, en we zouden eindeloos wensen dat we het moment uit onze archieven konden wissen!

Darcey wil zich misschien ontdoen van de herinnering aan deze schermopname waarin een intens gevecht met Tom wordt afgebeeld. Wie zou willen dat zijn slechtste herinneringen voor eeuwig overal worden gepleisterd?

11 De reactie van toorn

Stel je voor dat de ergste momenten van een gevecht met je partner worden gefilmd en voor altijd worden vastgelegd op internet! Het gevoel zou onbeschrijfelijk zijn. Helaas voor Darcey is het idee dat een reactionair gezicht wordt gescreend, een van de vele harde realiteiten waarmee ze te maken krijgt terwijl ze in de openbaarheid is.

Het zou een redelijke veronderstelling moeten zijn dat deze foto Darcey niet wazig zal maken.

10 Darcey's Throwback Thursday

Er gaat niets boven een schattige outfit om ons er fris en fel uit te laten zien; Darcey ziet er gelukkig uit op deze foto!

Als het aan ons lag, zouden we aannemen dat deze throwback-foto uit Darcey's kast met modeverleden de 90 Day Fiance-ster niet ineen zou doen krimpen, maar voor een meid die van een goede make-over houdt, kan het veilig zijn om te zeggen dat ze niet nostalgisch is voor deze look.

9 Darcey bijt in haar tong

Je hoeft Darcey's leven niet meerdere keren voor de camera te bekijken om te begrijpen dat ze een meid is die niet bang is om haar mening te uiten! Darcey is niet verlegen om haar mannen op hun plaats te zetten, dus de aanblik van Darcey die letterlijk haar mond houdt tijdens een ruzie is een zeldzaam gezicht.

Darcey Silva die zichzelf tegenhoudt, is niet de Darcey die we kennen en liefhebben!

8 Darcey is niet meer in Nederland

Jesse wie?

Als fans Darcey's foto's op sociale media zouden bekijken, is er geen spoor van haar ex-vriend Jesse, wiens gezicht ooit zeker de ruimte in haar filmrol domineerde!

Darcey plaatste deze mooie foto van het paar dat op vakantie was en zag er superverliefd uit, maar als de foto vandaag zou worden gepost, zouden die hartemoji's worden verbroken sinds de "Jesse-dagen" voorbij zijn.

7 De weg naar nergens

De dagen dat Darcey en Jesse de krantenkoppen domineerden en de mogelijkheid dat de twee hun relatie verzoenen, zijn voorbij, maar de vraag of ze samen een betere toekomst kunnen 'rijden', kan voor sommige 'Jarcey'-verladers blijven hangen.

Er is geen detective voor nodig om te bepalen dat dit moment van Darcey en Jesse, gevangen in een ruzie tijdens een autorit, geen gelukkige herinnering zou zijn voor Darcey.

6 Te bruin voor een 'ingeblikte' relatie

Zelfs na 90 dagen zou deze stomende selfie de tijd van Darcey of het zonlicht dat nodig is om de ideale strandgloed die Darcey aantrekt op deze foto niet waardig zijn, de tijd van Darcey niet waardig zijn!

Deze foto die een herinnering aan Darcey's "zonnige dagen" met Jesse weerspiegelt, is een onderbreking van de vele sombere momenten tijdens hun verkering, maar we betwijfelen of het zien van de foto Darcey zou doen zoeken naar zonnebrandcrème.

5 Zwart haar en sombere herinneringen

Dit vacay-kiekje toont twee prominente stukken uit Darcey's verleden! Van haar vroegere duistere roots tot de man met wie ze absoluut klaar is, het is eerlijk om te zeggen dat we niet moeten verwachten dat Darcey herinneringen opha alt aan lange strandwandelingen met Jesse.

We weten inmiddels dat de exen samen kilometers hebben gemaakt over de hele wereld, maar het verleden is niet Darcey's gewenste bestemming!

4 Darcey's Cute In Curls

Wie is dat meisje?

De vrouw op deze foto is inderdaad Darcey Silva zelf en haar veel conservatiever ogende krullen zijn een stijlterugkeer van haar tijd in de show Million Dollar Matchmaker!

Gezien Darcey's poging voor een match made in heaven op Million Dollar Matchmaker niet succesvol was, zouden we denken dat ze niet herinnerd zou willen worden aan een onwelkome ontploffing uit het verleden!

3 Darcey's buitenaardse blik

We maken ons er allemaal schuldig aan dat we onszelf midden in onze uitdrukking op de camera hebben vastgelegd, maar wanneer de herinnering is gecementeerd van vele blikken geleden, zouden we het niet meer willen zien!

Hier is Darcey in een pre-make-overmoment, misschien haar innerlijke gothic-meisje channelend, met een zwarte top en een zwarte eyeliner, al zeggen we het zelf.

Sinds deze foto heeft Darcey haar donkere blindgangers voorgoed ingeruild!

2 Darcey is met de dudes van gisteren

We weten dat Darcey en Jesse klaar zijn, maar aan de hand van deze foto lijkt het alsof Jesse "klaar" was met dit moment voordat het duo klaar was met het maken van deze foto!

Darcey is natuurlijk een en al glimlach en kijkt gelukzalig verliefd op haar schoonheid, maar Jesse lijkt andere dingen aan zijn hoofd te hebben. Zijn uitdrukking met gesloten mond doet ons denken dat hij misschien iets achterhoudt?

1 Darcey's openhartige camera-opname

Deze foto van Darcey en Jesse die midden in een zin is betrapt, kan de rest van ons misschien doen giechelen, maar er is een kans dat Darcey in plaats daarvan gaat kreunen van frustratie!

Hoewel de fashionista-threads van het voormalige stel misschien de moeite waard zijn om te archiveren, is het hoogst onwaarschijnlijk dat het duo herinneringen wil ophalen aan ongemakkelijke momenten samen, vooral omdat ze publiekelijk heeft verkondigd dat ze klaar zijn.

Referenties: YouTube, People, In Touch Weekly

Aanbevolen: