10 scènes die Dwayne Johnson zou willen dat hij terug kon nemen

Inhoudsopgave:

10 scènes die Dwayne Johnson zou willen dat hij terug kon nemen
10 scènes die Dwayne Johnson zou willen dat hij terug kon nemen
Anonim

Dwayne 'The Rock' Johnson is een van de grootste, best betaalde en rijkste filmsterren in Hollywood van vandaag. Hoewel zijn huidige vermogen nog steeds ver onder de grens van $ 500 miljoen ligt, is hij goed op weg om de komende jaren lid te worden van de miljardairclub.

Johnson heeft een inspirerend carrièretraject achter de rug en begon als een professionele worstelaar in de WWE tot de actiefilmheld die we vandaag kennen. Dit betekent echter niet dat het allemaal van een leien dakje is gegaan voor The Rock, de filmster.

Zijn werk in de franchises Jumanji en Fast & Furious was onberispelijk, maar hij heeft ook behoorlijk wat filmische flops gehad. Zijn dystopische komedie Southland Tales uit 2006, bijvoorbeeld, belandde in de kassa.

Zelfs in zijn goede films zal Johnson ongetwijfeld nog steeds scènes hebben waarvan hij waarschijnlijk zou willen dat ze op zijn minst een beetje anders waren. Hier bespreken we de top tien daarvan.

10 Kan achterlicht niet breken in ‘Walking Tall’

In een van zijn eerdere foto's speelde Johnson een sheriff die corruptieproblemen in zijn geboortestad probeerde aan te pakken. In één scène is hij betrokken bij een confrontatie langs de weg, waarbij hij probeert het achterlicht van de auto van een casino-eigenaar te breken.

Terwijl de film laat zien dat hij bij de eerste poging succesvol was, onthult een blooper-reel dat het eigenlijk een paar pogingen kostte. De acteur stopt zelfs op een gegeven moment om te zeggen: "Ik zweer dat ik sterk ben!"

9 Al zijn opnamescènes

Johnson heeft onlangs de wens geuit om van alle echte vuurwapens af te komen van zijn toekomstige projecten. Dit kwam na de tragische schietpartij waarbij cameraman Halyna Hutchins werd vermoord op de set van de film van Alec Baldwin, Rust.

Hoewel dergelijke ongelukken zich in geen van Johnson's eerdere films hebben voorgedaan, zou hij zeker een andere benadering kiezen voor het filmen van zijn oude opnamescènes als hij terug in de tijd zou gaan.

8 Te veel opnames voor de scène 'Hercules'

Tijdens het spelen van de mythische Hercules in de film van 2014 voerde Johnson een scène op waarin zijn personage uit de ketenen breekt, net op het moment dat hij op het punt staat te worden onthoofd.

De reeks ziet er geweldig uit op het grote scherm, maar The Rock legde uit dat de scène zoveel adrenaline eiste, dat hij tussen meerdere opnames acht keer een black-out kreeg.

7 Vroege 'SNL'-scènes

Toen Johnson overstapte van WWE naar acteren, was een van zijn eerste optredens op Saturday Night Live. In die tijd kreeg hij naar verluidt het advies om volledig te rebranden door afstand te nemen van zijn worstelverleden.

Dit doen op SNL is iets waar hij later spijt van zou krijgen, omdat hij zei dat hij Hollywood zich aan hem had moeten laten aanpassen, en niet andersom.

6 Geïmproviseerde Scuffle Scene In 'Baywatch'

Tijdens het filmen van de actiekomedie Baywatch in 2016 hebben The Rock en zijn co-ster Zac Efron veel geïmproviseerd op de set. Ad-libbed-scènes zijn meestal voer voor blunders, en dus bleek het er een te zijn waar hun respectieve personages in een handgemeen terechtkomen.

Johnson springt onverwachts naar Efron alsof hij hem in een poel gaat duwen, waardoor de laatste er een beetje perplex uitziet, omdat hij de verhuizing niet ziet aankomen.

5 bijnamen met Kevin Hart in 'Central Intelligence'

Johnson speelde samen met Kevin Hart in de actiekomedie Central Intelligence uit 2015. In één scène maakt Harts personage een reeks bijnamen die hij dom vindt. Hij noemt The Rock samen met andere namen zoals Mr. T en Sting.

"Dat zijn een stel domme bijnamen van een stel domme mensen", zegt hij. Hoewel het moment ongetwijfeld grappig was, werd Johnson toch in het echte leven geroosterd.

4 'Tandenfee' kostuumscènes

Johnsons fantasiekomedie Tandenfee uit 2010 was een keerpunt voor zijn acteercarrière. Hij besloot na die film dat dergelijke rollen buiten zijn essentie waren, maar niet voordat hij de bewegingen van het dragen van de 'poederblauwe, zeer strakke tandenfee-outfit' moest ondergaan.

Hoewel hij volhield dat hij het leuk vond om de rol te spelen, is het er zeker een die hij niet zou herhalen.

3 Springscène in 'The Other Guys'

Er gebeurde nog een blooper-moment met Johnson toen hij de actiekomedie The Other Guys aan het filmen was naast Samuel L. Jackson in 2009. De twee moesten tegelijkertijd van een dakgebouw naar hun dood springen.

In één take springt Jackson er echter af en laat Johnson aan de grond genageld zitten en betreurt dat hij zijn keu miste.

2 Vin Diesel-scènes in 'Fast &Furious'

De vete tussen Johnson en zijn Fast & Furious-tegenspeler Vin Diesel is zeer goed gedocumenteerd. Er wordt gezegd dat The Rock het oneens was met de arbeidsethos van zijn collega.

Hoewel het rundvlees de afgelopen jaren lijkt te zijn afgekoeld, kijkt Johnson misschien niet al te graag terug op zijn vele gedeelde scènes met Vin Diesel.

1 Schorpioen eten in 'The Mummy Returns'

Johnson nam een letterlijke schorpioen binnen tijdens het spelen van Mathayus van Akkad/The Scorpion King, zijn allereerste hoofdrol - in de film The Mummy Returns.

Het moet nogal een afwijking zijn geweest van zijn WWE-ervaringen, hoewel hij het moment nog steeds als een professional beleefde.

Aanbevolen: