Deze Jennifer Aniston-films vielen helemaal plat aan de kassa

Inhoudsopgave:

Deze Jennifer Aniston-films vielen helemaal plat aan de kassa
Deze Jennifer Aniston-films vielen helemaal plat aan de kassa
Anonim

Hollywood-ster Jennifer Aniston verwierf in 1994 internationale bekendheid dankzij haar vertolking van Rachel Green in de sitcom Friends. Sindsdien speelde Aniston in tal van succesvolle blockbusters en televisieprojecten - en ze is absoluut een nietje in de industrie.

Vandaag kijken we echter naar die films van haar die het niet zo goed deden. Blijf scrollen om erachter te komen welke projecten van Jennifer Aniston het niet zo goed deden aan de kassa!

10 Vrienden met geld - Box Office: $ 18,2 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door het comedy-drama Friends with Money uit 2006, waarin Jennifer Aniston Olivia speelt. Naast Aniston zijn er in de film ook Joan Cusack, Catherine Keener, Frances McDormand, Jason Isaacs en Scott Caan te zien. De film volgt een vrouw die haar baan opzegt, waarna ze onzeker wordt over haar toekomst en haar vriendschappen. Friends with Money heeft momenteel een beoordeling van 5,8 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 18,2 miljoen aan de kassa.

9 The Good Girl - Box Office: $ 16,9 miljoen

Laten we verder gaan met het comedy-drama The Good Girl uit 2002. Daarin speelt Jennifer Aniston Justine Last, en ze schittert naast John C. Reilly, Jake Gyllenhaal, Tim Blake Nelson, Zooey Deschanel en Mike White. De film volgt de relatie tussen een winkelbediende en een voorraadjongen. The Good Girl heeft momenteel een beoordeling van 6,4 op IMDB en verdiende uiteindelijk $ 16,9 miljoen aan de kassa.

8 She's The One - Box Office: $13,8 miljoen

De volgende op de lijst is de rom-com uit 1996, She's the One, waarin Jennifer Aniston Renee Fitzpatrick speelt. Naast Aniston zijn er in de film ook Maxine Bahns, Edward Burns, Cameron Diaz, John Mahoney en Mike McGlone te zien.

De film volgt twee broers wiens liefdeslevens in de weg staan - en heeft momenteel een 6,0 rating op IMDb. She's the One bracht uiteindelijk $ 13,8 miljoen op aan de kassa.

7 Kantoorruimte - Box Office: $12,2 miljoen

De komedie Office Space uit 1999 waarin Jennifer Aniston Joanna speelt, is de volgende. Naast Aniston zijn er in de film ook Ron Livingston, Stephen Root, Gary Cole, John C. McGinley en David Herman te zien. Office Space volgt drie werknemers van het bedrijf die hun baan haten, dus besluiten ze in opstand te komen - en het heeft momenteel een 7,7-beoordeling op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 12,2 miljoen aan de kassa.

6 Leprechaun - Box Office: $ 8,6 miljoen

Laten we verder gaan met de horrorfilm Leprechaun uit 1993. Daarin speelt Jennifer Aniston Tory Redding en schittert ze naast Warwick Davis, Mark Holton, Ken Olandt, Robert Hy Gorman en David Permenter. De film volgt een wraakzuchtige kabouter die denkt dat een familie zijn pot met goud heeft gestolen. Leprechaun heeft een beoordeling van 4,7 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 8,6 miljoen aan de kassa.

5 Ze is zo grappig - Box Office: $6 miljoen

De top vijf van de lijst van vandaag is de screwball-komedie She's Funny That Way uit 2014 waarin Jennifer Aniston Jane Claremont speelt. Naast Aniston zijn er in de film ook Owen Wilson, Imogen Poots, Kathryn Hahn, Will Forte en Cybill Shepherd te zien. De film volgt de set van een toneelstuk waarin een liefdesdriehoek ontstaat tussen de vrouw van de toneelschrijver, haar ex-geliefde en een actrice. She's Funny That Way heeft momenteel een 6,1 rating op IMDb - en het bracht uiteindelijk $ 6 miljoen op aan de kassa.

4 'Til There Was You - Box Office: $ 3,5 miljoen

De volgende op de lijst is de rom-com 'Til There Was You' uit 1997. Daarin speelt Jennifer Aniston Debbie, en ze schittert naast Jeanne Tripplehorn, Dylan McDermott, Sarah Jessica Parker, Craig Bierko en Christine Ebersole.

De film volgt twee vreemden wiens paden elkaar uiteindelijk kruisen dankzij een gemeenschapsproject - en het heeft momenteel een 4,8-beoordeling op IMDb. 'Til There Was You verdiende uiteindelijk $ 3,5 miljoen aan de kassa.

3 Cake - Box Office: $ 2,9 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de dramafilm Cake uit 2014. Daarin speelt Jennifer Aniston Claire Bennett, en ze schittert naast Adriana Barraza, Felicity Huffman, William H. Macy, Anna Kendrick en Sam Worthington. De film volgt een vrouw die gefascineerd raakt door de zelfmoord van een vrouw uit haar ondersteuningsgroep voor chronische pijn. Cake heeft een beoordeling van 6,4 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 2,9 miljoen aan de kassa.

2 Management - Box Office: $ 2,4 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is het romantische komedie-drama Management uit 2008 waarin Jennifer Aniston Sue Claussen speelt. Naast Aniston zijn er in de film ook Steve Zahn, Woody Harrelson, Fred Ward, Margo Martindale en James Hiroyuki Liao te zien. De film volgt de relatie tussen een reizende kunstverkoopster en een slordige motelmanager. Het management heeft momenteel een 5,8-beoordeling op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 2,4 miljoen aan de kassa.

1 Life Of Crime - Box Office: $1,5 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is de zwarte misdaadkomedie uit 2013 Life of Crime. Daarin speelt Jennifer Aniston Margaret "Mickey" Dawson, en ze schittert naast Yasiin Bey, Isla Fisher, Will Forte, Mark Boone Junior en Tim Robbins. De film is gebaseerd op Elmore Leonard's roman The Switch uit 1978 - en heeft momenteel een 5,8 rating op IMDb. Life of Crime bracht uiteindelijk slechts $ 1,5 miljoen op aan de kassa.

Aanbevolen: