Was de splitsing van Nina Dobrev van Ian Somerhalder de schuld van het einde van 'The Vampire Diaries'?

Inhoudsopgave:

Was de splitsing van Nina Dobrev van Ian Somerhalder de schuld van het einde van 'The Vampire Diaries'?
Was de splitsing van Nina Dobrev van Ian Somerhalder de schuld van het einde van 'The Vampire Diaries'?
Anonim

Slechts een jaar na de officiële aftrap van de première van Vampire Diaries in 2009 begonnen co-sterren Nina Dobrev en Ian Somerhalder elkaar te zien. Hoewel Dobrev altijd onvermurwbaar is geweest om zaken niet met haar persoonlijke leven te combineren, gaf ze later toe dat ze er in die ene tijd gewoon niets aan kon doen dat ze behoorlijk sterke gevoelens voor Somerhalder had.

In de show had Dobrev een relatie op het scherm met Somerhalder's broer Stefan Salvatore - gespeeld door Paul Wesley - waardoor Dobrev's romance met haar ex-schoonheid des te verwarrender werd voor fans om te begrijpen. Maar één ding was zeker, de voormalige Degrassi-ster was tot over de oren verliefd en leek hoopvol dat hun koppeling stand zou houden.

Drie jaar nadat hun romance in het openbaar was gemaakt, besloot het paar uit elkaar te gaan, maar om het nog erger te maken, bleven ze samenwerken aan Vampire Diaries - totdat Dobrev besloot de show in 2015 te verlaten, waardoor fans volkomen verbluft achterbleven.

Velen geloofden dat Dobrev moeite had om te werken met de man met wie ze drie jaar van haar leven (romantisch) doorbracht, vooral omdat Somerhalder al verder was gegaan met Nikki Reed, met wie hij trouwde in hetzelfde jaar dat Dobrev TVD verliet. Dus, was het einde van de romance de echte reden waarom de show kort na het vertrek van de Canadees eindigde? Hier is het dieptepunt …

Nina Dobrev neemt afscheid

Na zes ongelooflijke seizoenen Elena Gilbert te hebben gespeeld in The Vampire Diaries, kondigde Dobrev aan dat ze de show in 2015 zou verlaten.

Het nieuws kwam als een verrassing voor fans, aangezien de CW al had gedeeld dat TVD het volgende jaar zou terugkeren voor een andere serie, waardoor velen zich afvroegen of het besluit van Dobrev om weg te lopen zou kunnen betekenen dat het volgende seizoen ook geannuleerd.

Nou, gelukkig was dat niet zo. Het betekende alleen dat Dobrev geen deel zou uitmaken van de laatste twee seizoenen die volgden voordat de show zijn achtste en laatste run afsloot.

In een lange Instagram-post legde de actrice uit: Ik heb altijd geweten dat ik wilde dat Elena's verhaal een avontuur van zes seizoenen zou zijn, en binnen die zes jaar kreeg ik de reis van mijn leven. Ik was een mens, een vampier, een dubbelganger, een gekke onsterfelijke, een dubbelganger die zich voordeed als mens, een mens die zich voordeed als een dubbelganger.

“Ik werd gekidnapt, vermoord, opgewekt, gemarteld, vervloekt, ontvoerd, was dood en ondood, en er komt nog zoveel meer voor de seizoensfinale in mei. Elena werd niet één keer verliefd, maar twee keer, met twee epische zielsverwanten, en ik heb zelf een aantal van de beste vrienden gemaakt die ik ooit zal kennen en heb een uitgebreide familie gebouwd waar ik voor altijd van zal houden.”

Populaire roddelblog Celeb Dirty Laundry insinueerde in 2015 zwaar dat Somerhalder 'opgelucht' was dat Dobrev weg was omdat hij daardoor de schijnwerpers kon overnemen nu het hoofdpersonage de show had verlaten.

Dezelfde outlet beweerde ook dat de relatie van Somerhalder met Reed de zaken zogenaamd ongemakkelijk had gemaakt op de set. Dobrev had tenslotte een driejarige romance met haar tegenspeler, dus om hem elke dag te zien en te weten dat hij verder is gegaan met een nieuwe vrouw, zou voor niemand gemakkelijk zijn geweest.

En hoewel Dobrev beweert dat ze altijd al wist dat haar vertrek uit de show na zes seizoenen zou komen, kan je niet anders dan denken dat het waarschijnlijk niet de fase was om haar ex-vriendje elke dag te zien over een voormalige vlam gemakkelijker.

Sinds hij de CW-serie in 2015 verliet, heeft Dobrev matig succes gehad aan de kassa, met een ster in films zoals xXx: Return of Xander Cage, Flatliners en een terugkerende rol in de tv-serie Fam van 2019.

In 2018 werd ze ook herenigd met haar voormalige Degrassi-collega Drake, die haar vroeg om te schitteren in de videoclip voor zijn single 'I'm Upset'.

"Het was zo leuk om thuis te zijn", vertelde Dobrev aan ET Canada over haar tijd tijdens het filmen van Drake's video.“Het was zo leuk om terug te gaan naar de stad, en ik bedoel, hij heeft van de stad zo’n hotspot voor de wereld gemaakt […] echt speciaal en echt cool.”

Het voorstel werd gedaan via e-mail, waarop ze vervolgde: "Het was natuurlijk een goed idee. Wij, ik denk dat iedereen enthousiast was om weer bij elkaar te komen en iedereen te zien."

Dobrev heeft een reeks films in de pijplijn, waaronder Redeeming Love, Love Hard, Sick Girl en de tv-serie Woman 99, die naar verwachting volgend jaar wordt uitgezonden.

Aanbevolen: