20 foto's van deelnemers aan Dancing With The Stars (waar we naar blijven staren)

Inhoudsopgave:

20 foto's van deelnemers aan Dancing With The Stars (waar we naar blijven staren)
20 foto's van deelnemers aan Dancing With The Stars (waar we naar blijven staren)
Anonim

Toen Dancing with the Stars in 2005 zijn televisiedebuut maakte, verwachtten maar weinig mensen dat de serie bijna anderhalf decennium later nog steeds in de lucht zou zijn. Ondanks dat, op het moment van schrijven, zijn fans van de show bezig met het kijken naar het 28th seizoen en vragen zich af wie er uiteindelijk zal zegevieren. Vanwege het lange leven van Dancing with the Stars hebben veel beroemde mensen deelgenomen aan een poging om de Mirrorball-trofee te winnen.

Vanwege alle beroemde mensen die deel hebben uitgemaakt van de cast van Dancing with the Stars, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat velen van hen visueel boeiend zijn. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 20 foto's van Dancing With the Stars-deelnemers te gaan waar we naar blijven staren.

20 Steve-O

Hier is het ding, als het gaat om de meeste beroemdheden, ze zien er geweldig uit op een foto is vrij onopvallend. Aan de andere kant, gezien Steve-O's lange geschiedenis van zelfdestructief gedrag, is het gewoon geweldig om te zien dat deze foto van hem er geweldig uitziet, laat staan dat hij deelneemt aan een triatlon.

19 Mýa

Het meest bekend van nummers als "Case of the Ex (Watcha Gonna Do)", "Lady Marmalade" en "It's All About Me", in de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 was Mýa echt een groot probleem. Betrokken bij seizoen 9 van Dancing with the Stars, hier zien we Mýa er zo prachtig uitzien in haar jurk dat we ons haar kunnen voorstellen op een volwaardig bal in Disney-stijl.

18 Donny Osmond

Gedurende een groot deel van de entertainmentcarrière van Donny Osmond is hij op de heup verbonden met zijn zus Marie. Als zodanig is het volkomen logisch dat Donny lang voordat Donny won met het 9e seizoen van Dancing with the Stars, hij poseerde voor heel veel foto's met zijn zus. Dat gezegd hebbende, we kunnen ons niet eens voorstellen wie dit rare beeld van de Osmond-broers en zussen een goed idee vond.

17 Kelly Monaco

Als eerste persoon die een Mirrorball-trofee won, bewees soapacteur en reality-tv-ster Kelly Monaco hoe dankbaar ze kon zijn op de dansvloer. Aan de andere kant schetst dit beeld van Monaco dat in 2014 voor een nachtclub v alt, een heel ander beeld. Natuurlijk realiseren we ons dat iedereen v alt en dat ze daar niet voor veroordeeld zou moeten worden, maar het v alt niet te ontkennen dat dit een grappige foto is.

16 Alfonso Ribeiro

Zoals we allemaal weten, houden veel mensen van Alfonso Ribeiro vanwege hoe ongelooflijk grappig hij was als een van de sterren van The Fresh Prince of Bel-Air. Een ding dat veel van zijn fans zich echter niet realiseren, is dat Ribeiro jaren voordat hij beroemd werd of het 19e seizoen van DWTS won, een professionele danser was. Ribeiro probeerde zelfs de kost te verdienen door andere mensen een boek te verkopen dat hen leerde dansen en deze geweldige afbeelding is afkomstig uit een commercial die hij voor zijn product lanceerde.

15 Pamela Anderson

Net zoals de meeste decennia, zaten de jaren '90 vol met vele beroemdheden die ongelooflijk lelijke outfits droegen. We kunnen ons bijvoorbeeld niet eens voorstellen wat Pamela Anderson dacht toen ze die gigantische roze gezwollen hoed droeg. Hoewel Tommy Lee nooit meedeed aan Dancing with the Stars zoals Anderson deed tijdens het tiende seizoen, kunnen we op deze afbeelding ook niet over zijn belachelijk ogende outfit heen.

14 Kelly Osbourne

Voor degenen onder jullie die het zich niet herinneren, Kelly Osbourne werd voor het eerst beroemd als de ster van een 'reality'-show toen ze nog een tiener was. In die tijd stond Osbourne, die deelnam aan het 9e seizoen, bekend om zowel haar capriolen op het scherm als haar uitgesproken gothic-look. Al die jaren later is Kelly een van de meest modieuze beroemdheden geworden, zoals deze foto bewijst, en we zijn ook onder de indruk van hoe zelfverzekerd ze eruitziet.

13 Mario Lopez

Als een van de sterren van Saved by the Bell maakte Mario Lopez een groot deel uit van een van de meest spraakmakende tienershows uit de jaren '90. Lopez, momenteel een succesvolle tv-presentator, nam ook deel aan het 3e seizoen van Dancing the Stars. Hier te zien waarschijnlijk tijdens een van zijn hosting-optredens, lijkt Lopez alsof hij uit steen is gebeiteld.

12 Shannon Elizabeth

Verbazingwekkend genoeg werd Shannon Elizabeth beroemd vanwege haar rol in de eerste American Pie-film, ook al was haar personage een minder belangrijk personage met een kleine hoeveelheid schermtijd. Laten we eerlijk zijn, de reden daarvoor is dat ze een van de mooie acteurs van haar generatie is. Dat is de reden waarom deze foto van de concurrent van dit seizoen 6 met haar ex-man die er op zijn best gemiddeld uitziet, ons omver blaast.

11 Mike “The Situation” Sorrentino

Als het gaat om deze afbeeldingen naast elkaar, zijn er twee dingen waar we naar blijven staren. Ten eerste is het vrij opmerkelijk dat het gezicht van The Situation zo veel is veranderd. Bovendien is het erg leuk om de middelbare schoolfoto van The Situation te zien, want zijn haar was geweldig en hij droeg er een vlinderdas in.

10 Brooke Burke

In staat om beroemd te worden als gastheer van shows zoals Wild On! en Rock Star, wist Brooke Burke vanaf het begin op te vallen door zowel haar ongelooflijke uiterlijk als haar gastvrije uitstraling. Als je daar meer bewijs van zoekt, raden we je aan om naar deze afbeelding van de winnaar van seizoen zeven te kijken die er prachtig en vriendelijk uitziet terwijl hij omringd is door anderen.

9 Bindi Irwin

Als het gaat om de populaire televisiepersoonlijkheid Bindi Irwin, kwam ze altijd over als een heel lief persoon, ook toen ze meedeed aan het 21st seizoen van DWTS. Daarom is het zo geweldig om deze zij aan zij beelden van Bindi met haar geliefde vader Steve te zien, omdat ze zoveel op elkaar lijken en beide geweldige dingen hebben gedaan voor het dierenrijk.

8 Zendaya

Gezien het feit dat Zendaya een grote filmster is geworden vanwege haar rol in de Spider-Man-films, is het verbazingwekkend dat zoveel mensen lijken te zijn vergeten dat ze deelnam aan DWTS. Gekozen om deel te nemen aan het 16e seizoen, nam Zendaya haar tijd in de show serieus, maar we houden van deze foto van haar en co-ster Tom Holland omdat het schijnbaar laat zien hoe leuk het paar is.

7 David Hasselhoff

Ondanks het feit dat David Hasselhoff soms niet serieus is genomen door de massa, blijft het een feit dat zijn acteercarrière buitengewoon succesvol en indrukwekkend is geweest. Als je het ons vraagt, laat deze foto van Hasselhoff die meedeed aan het elfde seizoen zien waarom, want de smeulende blik op zijn gezicht hier is iets om te aanschouwen.

6 Nicole Scherzinger

Eerst in staat om bekendheid te verwerven als het leidende lid van de popgroep The Pussycat Dolls, sindsdien heeft Nicole Scherzinger een carrière opgebouwd door het jureren van wedstrijdshows. Hier te zien op een rode loper, deze afbeelding bewijst dat Scherzinger, die in het 10e seizoen meedeed, een van de beste modellen aller tijden had kunnen zijn als ze die route was ingeslagen.

5 Vivica A. Fox

Vanwege haar rollen in films als Independence Day, Set It Off, Booty Call en Kill Bill, kon gemakkelijk worden beweerd dat Vivica A. Fox op het hoogtepunt van haar carrière een icoon was geworden. Ondanks dat, zoals deze foto van de concurrent van het derde seizoen bewijst, ziet Fox er zo anders uit nu het moeilijk is haar te herkennen.

4 Elizabeth Berkley

Als je het ons vraagt, is het echt jammer dat Elizabeth Berkley na het einde van Saved by the Bell niet meer kansen kreeg in Hollywood vanwege het abjecte falen van haar film Showgirls. Berkley van seizoen 17 moet op zijn minst in een horrorfilm worden gegoten, want als we naar deze foto van haar kijken, voelt het alsof ze in onze ziel kan kijken.

3 Apolo Ohno

Als Olympisch gouden medaillewinnaar, lang voordat Apolo Ohno het 4e seizoen van Dancing with the Stars won, had hij bewezen dat hij een ongelooflijke atleet is. Toch is het gewoon verbijsterend om een stilstaand beeld te zien van een schaatser van wereldklasse zoals hij, midden in zijn sport, omdat het er zo dynamisch uitziet.

2 Stacy Keibler

Lang voordat Stacy Keibler beroemd werd vanwege haar werk in de professionele worstelwereld, trainde ze in ballet-, jazz- en tapdanslessen. Als zodanig schokt het ons nog steeds dat ze het tweede seizoen van Dancing with the Stars niet heeft gewonnen. Dat is vooral verrassend als je naar een foto als deze kijkt, waar ze het oog verblindt met niets meer dan een glimlach.

1 Nikki Bella

Tijdens Nikki Bella's tijd dat ze meedeed aan het 25e seizoen van Dancing with the Stars, was het heel bekend dat ze verkering had met haar mede-WWE-superster John Cena. Sindsdien zijn zij en Cena uit elkaar gegaan en is Bella nu aan het daten met haar voormalige DWTS-partner Artem Chigvintsev. Vanwege de huidige relatiestatus van Bella en Chigvintsev, kunnen we deze foto van hen van voordat ze bij elkaar kwamen niet voorbij komen, omdat hun chemie onmiskenbaar was.

Aanbevolen: