20 flatterende foto's van schaamteloze ster Emmy Rossum waar we naar blijven kijken

Inhoudsopgave:

20 flatterende foto's van schaamteloze ster Emmy Rossum waar we naar blijven kijken
20 flatterende foto's van schaamteloze ster Emmy Rossum waar we naar blijven kijken
Anonim

Emmy Rossum acteert al sinds ze een klein meisje was. Hoewel het merendeel van de rollen die ze heeft gehad bleek in vergelijking met haar vertolking van Fiona Gallagher in Shameless, is de 33-jarige actrice er zeker in geslaagd om zich te onderscheiden van de rest.

We weten dat Emmy Rossum die een Gallagher op Shameless speelt, betekent dat de actrice haar schoonheid moet bagatelliseren, maar dat betekent niet dat ze geen kans zal vinden om de harten van fans te stelen wanneer ze kan. Of dat nu is door middel van een fotoshoot, een persoonlijke foto die op haar sociale media is geplaatst of een kijkje achter de schermen van een van haar films of tv-shows, Emmy ziet er altijd prachtig uit.

Hier zijn 20 foto's van Emmy Rossum, ook bekend als Fiona Gallagher, waar Shameless-fans naar blijven kijken. Geniet ervan!

20 Trainen

Het lijkt erop dat de echte Fiona Gallagher ook graag gaat hardlopen tijdens haar dagelijkse leven. Het is duidelijk dat het sterretje in uitstekende vorm is, gezien hoe strak haar lichaam eruitziet, maar het gaat niet gemakkelijk. Emmy werkt hard om haar figuur te behouden en heeft zelfs dans gecrediteerd als iets dat haar actief houdt en er strak uitziet.

19 Zonering tijdens het filmen

Hoewel deze foto van Emmy Rossum is genomen toen de actrice het niet verwachtte, vinden we haar er nog steeds prachtig uitzien. De Shameless-ster plaatste deze foto op haar Twitter-account en ondertitelde het; Dit is een openhartige. Geen grap. Ik was aan het zondigen en mijn castlid nam deze foto. Waarom sta ik zo????…

18 geheel witte yogakleding

Als iedereen er maar zo goed uitzag als Emmy na een training… Als er één ding is waar de ster zich zeker niet voor schaamt, dan is het wel haar dagelijkse routine en haar motivatie om een gezonde levensstijl aan te houden. De actrice is een fervent danseres sinds ze een klein meisje was, toen ze opgroeide met ballet. Tegenwoordig beweert ze dat ze graag groepslessen volgt, zoals spinning.

17 At A Knicks Game

We betwijfelen of Fiona Gallagher zou willen dat fans deze foto zien, aangezien ze er duidelijk trots op is dat ze uit Chicago komt… Emmy Rossum werd gespot tijdens een NBA-wedstrijd in december 2014 ter ondersteuning van de New York Knicks, en gebaseerd op de vele keren de ster werd gespot in de menigte, juichend voor het team, het is veilig om aan te nemen dat ze een grote fan is.

16 Fiona en V

Iedereen die Shameless heeft gezien, weet dat Fiona en haar buurvrouw V heel close zijn, het lijkt erop dat de twee actrices ook in het echte leven met elkaar kunnen opschieten. In feite zouden alle castleden heel dichtbij achter de schermen zijn. Allen waren aanwezig toen Emmy vorig jaar trouwde. Deze selfie van Emmy en Shanola Hampton (die V speelt) zegt alles.

15 Benen voor dagen

Deze foto van Emmy Rossum schreeuwt klasse en aantrekkingskracht; het is zeker niet een look die we te vaak zien bij het kijken naar Fiona Gallagher op Shameless. Hoewel het niet zo verwonderlijk is dat een van Emmy's beste eigenschappen haar benen zijn, aangezien ze al danst sinds ze een klein meisje was.

14 Allemaal natuurlijk

Actrice Emmy Rossum spreekt vaak over haar gezonde levensstijl, waarbij vaak ma altijden worden bereid en altijd op je lichaam vertrouwen. Emmy was zelfs te zien in Shape magazine in januari 2019 en ze maakte van de gelegenheid gebruik om te praten over lichaamsbeeld en lichaamspositiviteit. We juichen de Shameless-actrice toe omdat ze zo oprecht en zo echt is met fans.

13 Glamoureuze schoonheid

Emmy Rossum verwierf voor het eerst bekendheid toen ze in 2004 speelde in The Phantom of the Opera, als Christine, en in The Day After Tomorrow, waarin ze het personage Laura Chapman speelde. Hoewel haar rollen in die films haar niet zoveel bijval opleverden als haar rol als Fiona Gallagher in Shameless, waren het toch opmerkelijke rollen. Aangezien Rossum nu de kans heeft gehad om nogal wat rode loper evenementen te lopen, is het geen wonder dat ze elk jaar beter wordt.

12 ShamelessFest

In 2017 woonden Emmy Rossum en de rest van de Shameless-cast Showtime's ShamelessFest bij in november 2017 in Los Angeles. Fiona's kledingkeuze voor het evenement was zeker opmerkelijk. Ze droeg een zwarte top met een blauwe leren rok, een rok die haar beste eigenschap echt benadrukte: haar benen.

11 Een ware schoonheid

We gaan niet zeggen dat Fiona Gallagher geen mooi personage is, want dat is ze zeker, maar het is gewoon verbijsterend om de actrice te zien die Fiona op de foto hierboven portretteert. Ten eerste is het duidelijk dat ze zich niet bezig hoeft te houden met de capriolen van haar vader, wat haar zeker helpt om die kalme en verleidelijke houding te hebben.

10 Emmy is terug

We hebben al vermeld hoe Emmy al op zeer jonge leeftijd met ballet begon en waardoor ze een gezonde levensstijl kon blijven behouden. Nu ze ouder is, is ze haar opvoeding niet vergeten. Emmy werd gefotografeerd tijdens het American Ballet Theatre Opening Night Spring Gala, gekleed in een prachtige groene jurk die haar lichaam op de juiste plaatsen omhelsde.

9 Fiona Gewoon Fiona zijn

Emmy Rossum speelde niet alleen als Fiona in Shameless, maar regisseerde ook een aantal afleveringen. Ligt het aan ons, of klinkt het behoorlijk ingewikkeld om zowel in een show te acteren (waarin jij eigenlijk de hoofdpersoon bent) en tegelijkertijd te regisseren? Nou, het lijkt erop dat Emmy er het beste van heeft gemaakt door deze foto op haar IG-account te plaatsen en er het bijschrift bij te schrijven: "Als je regisseert, maar ook in een handdoek in de scène."

8 Het strand raken

Actrice Emmy Rossum was in 2018 met haar man Sam Esmail op vakantie in de Filippijnen en ze deinsde er niet voor terug om een hele reeks adembenemende foto's van de locatie te plaatsen. Het is veilig om te zeggen dat ze in staat was om de adem van de fans te benemen door ook een foto van zichzelf in een zwarte bikini te plaatsen.

7 Emmy With The Cheerleaders

We hebben al vermeld dat Emmy Rossum een grote fan is van het NBA-team de Knicks, maar het lijkt erop dat ze niet stopt met alleen maar haar team aan te moedigen! De 33-jarige nam zelfs de tijd om met de cheerleaders van het team op de foto te gaan. Het is geen verrassing dat de cheerleaders van de Knicks allemaal mooi zijn, maar het is veilig om te zeggen dat Emmy zich nog steeds onderscheidt van de rest!

6 In Cabo

De Filippijnen is niet de enige bestemming die Emmy Russom met haar man op vakantie ging, aangezien de twee in juli 2016 ook naar Cabo, Mexico gingen om wat welverdiende ontspanningstijd door te brengen. Emmy acteert niet alleen, maar ze regisseert de laatste tijd ook, dus het is veilig om te zeggen dat de actrice haar tijd in de zon verdiende (en ze zag er ook geweldig uit).

5 Fiona en Frank

Hoe disfunctioneel de relatie tussen Fiona en Frank Gallagher op Shameless ook is, het v alt niet te ontkennen dat beide twee zeer getalenteerde acteurs zijn. Het is misschien moeilijk te geloven als je naar de show kijkt, maar de twee zouden eigenlijk heel dichtbij achter de schermen zijn. William H. Macy (die Frank speelt) beweert zelfs dat de cast altijd een geweldige tijd heeft bij het maken van promotiefoto's voor de show.

4 Stijlvol in een zwarte jurk

Emmy Rossum woonde in 2016 de jaarlijkse Television Critics Association Awards bij in een zwarte cocktailjurk met een strategisch geplaatste spleet aan de voorkant. Ze combineerde de jurk met zwarte sandalen met bandjes. De look was gewoon elegant, maar bij een actrice die zo mooi was als Fiona Gallagher, zag het eruit als echte perfectie.

3 Met haar hond

Emmy is niet alleen een trotse voorstander van lichaamspositiviteit, maar ze heeft ook de populaire TheAwesomeChallenge op IG gesteund. Ze plaatste deze foto van zichzelf en haar pup en schreef er het volgende bij: “Ter ere van TheAwesomeChallenge vandaag, hier is een foto van mij en mijn eerstgeboren zoon. Wat er ook gebeurt in mijn dagelijks leven, ik voel me GEWELDIG met mijn huisdieren, ik neem wat vitamine D op, ga zwemmen, grill wat lunch. Post een foto waardoor jij je GEWELDIG voelt! Voor elk bericht dat TheAwesomeChallenge gebruikt, doneert @RocketsofAwesome een volledige back-to-school-outfit aan een @Baby2Baby-kind in nood.”

2 Met Steve

Het was moeilijk voor Shameless-fans om te accepteren dat Fiona Gallagher niet eindigde met de man die haar soulmate leek, Steve (of moeten we zeggen, Jimmy?), maar een foto als deze is zeker om ze te laten glimlachen. Hoewel Fiona en Steve na seizoen 2 uit elkaar gingen, lijken ze nog steeds behoorlijk dicht achter de schermen te zijn, zoals blijkt uit deze glamoureuze foto die Emmy op haar IG-account plaatste.

1 Zwarte bikini

Hoewel Emmy Rossums allereerste acteerrol niet in Shameless als Fiona Gallagher was, is het zeker de rol waarvoor ze tot nu toe de meeste bijval heeft gekregen. Emmy siert onze schermen in de Showtime-serie sinds 2011, en hoewel ze de serie in 2019 verliet, hebben fans het geluk dat ze dit soort foto's hebben om naar te kijken als ze een dosis Fiona Gallagher willen.

We kunnen niet stoppen met staren naar deze specifieke foto van Emmy in een zwarte bikini.

Aanbevolen: