15 Dragon Ball Z-fantheorieën waar we maar aan blijven denken

Inhoudsopgave:

15 Dragon Ball Z-fantheorieën waar we maar aan blijven denken
15 Dragon Ball Z-fantheorieën waar we maar aan blijven denken
Anonim

Dragon Ball Z is een van de langste en meest indrukwekkende franchises in de geschiedenis, en het heeft dit gedaan door zichzelf keer op keer opnieuw uit te vinden. In tegenstelling tot iets dat simpelweg een last is voor makers en geldklopperij, is het team dat deze verhalen naar de mainstream brengt toegewijd en echt meesters in hun vak. Ze hebben een passie voor deze franchise die altijd doorschijnt.

Een van de meest verbazingwekkende aspecten van deze franchise is dat het in een richting gaat die maar weinigen konden voorspellen. Als zodanig doen er altijd theorieën de ronde die de fans hyped maken. Sommige van de theorieën die er zijn, zijn echt overtuigend, terwijl andere een beetje plat vallen.

Vandaag willen we het hebben over enkele interessante Dragon Ball Z-theorieën. Dit zijn degenen waar we niet mee kunnen stoppen en die we met iedereen moeten delen!

15 Buu was een god van vernietiging

buu
buu

Dit is nooit bevestigd, maar het levert wel een interessante theorie op. Buu werd opgeroepen, niet gemaakt, toen hij de franchise betrad, en hij heeft een onbekende geschiedenis. Het is mogelijk dat hij ooit een God van Vernietiging was, wat een koele rimpeling aan zijn verhaal zou toevoegen.

14 Vegeta zal Beerus vervangen

Vegetarisch
Vegetarisch

Vegeta dat God Ki kan aanboren, betekent dat hij functioneert op een machtsniveau dat maar weinigen voor mogelijk hielden. Dit zou hem een perfecte kandidaat kunnen maken om Beerus te vervangen als de God van de Vernietiging, hoewel we ons moeten afvragen hoe dit bij Goku en de bende zou passen.

13 Goku wordt opperste Kai

Goku
Goku

Goku kan zo ongeveer alles in de franchise, en daarom blijft hij een populair personage bij fans. Volgens één theorie wordt hij in de loop van de tijd een Supreme Kai, wat mensen echt zou overrompelen. Het zou in de toekomst ook tot interessante conflicten leiden.

12 Broly wordt een Z-vechter

Broly
Broly

Broly is een absoluut beest als hij deelneemt aan een gevecht, en met de juiste training zou hij heel goed een onstuitbare kracht kunnen worden. Het zou geweldig zijn om te zien hoe hij een officiële Z Fighter wordt voor fans, en het zou opmerkelijk zijn om hem samen met onze helden te zien vechten op het kleine scherm.

11 Jiren bereidde Goku voor op de heilige burgeroorlog

Jiren
Jiren

Deze theorie kreeg veel aandacht toen het voor het eerst opdook, en mensen waren ervan overtuigd dat dit het geval was. Om eerlijk te zijn, het zou een interessante rimpeling in het verhaal zijn geweest als Jiren Goku had voorbereid om tegen de Angels te vechten, en fans waren er klaar voor om het te zien gebeuren. Een eenvoudige retcon zou dit in de toekomst in de plooi kunnen brengen.

10 Rage helpt Saiyans om Super Saiyan Blue te gebruiken

Afbeelding
Afbeelding

Vegeta heeft Trunks nooit goed laten zien hoe hij deze verbazingwekkende kracht kon aanboren, en in plaats daarvan was Trunks gewoon boos en zorgde ervoor dat het gebeurde. Deze theorie suggereert dus dat woede, en niet macht, een Saiyan helpt om Super Saiyan Blue aan te boren. Het is moeilijk om ons hoofd eromheen te wikkelen.

9 Beerus zal Goku uitschakelen

Bieren
Bieren

We kunnen dit zeker zien gebeuren, aangezien het lijkt alsof Beerus Goku als een echte bedreiging begint te zien. Het krachtniveau van Goku neemt alleen maar toe, wat betekent dat Beerus te maken krijgt met stevige concurrentie. Hij zou hem gewoon vroeg uit kunnen schakelen en er helemaal niets mee te maken hebben.

8 Goten Is Goku Black

GokueBlack
GokueBlack

Er zit misschien niet heel veel inhoud achter deze theorie, maar het is er wel een die we interessant vinden. Goten zijnde Goku Black zou enige verwarring veroorzaken, maar er is altijd een manier om dingen uit te leggen. Deze theorie komt voornamelijk voort uit het feit dat ze op elkaar lijken en dat Goten ongeveer even oud is als Trunks.

7 Bulma veroorzaakte de Saiyan Saga

Bulma
Bulma

Bulma heeft altijd al iemand voor het leven willen opsluiten, maar had dit verlangen echt kunnen leiden tot een hele saga? Welnu, een theorie gelooft dat dit het geval is. Bulma die een beter vriendje wenst, alleen voor Vegeta om te verschijnen, is een leuke speling op haar motivaties vanaf het begin van de serie. We moeten toegeven dat dit waar zijn de mensen zou verbazen, maar misschien niet op de manier waarop schrijvers zouden hopen.

6 Saiyans en mensen zijn verwant

Saiyan Menselijk
Saiyan Menselijk

Hoewel Saiyans staarten hebben en van een andere planeet komen, suggereert deze theorie dat mensen en Saiyans nauw verwant zijn. Hoe is dit het geval? Gemakkelijk. Ze kunnen samen kinderen krijgen, en deze kinderen krijgen de beste eigenschappen van beide en worden extreem krachtige krijgers naarmate ze ouder worden.

5 De engelen zijn slecht

engelen
engelen

We kunnen dit absoluut zien uitkomen, en de franchise staat bekend om het binnenhalen van formidabele schurken. Mochten de Angels slecht blijken te zijn, dan konden we ons alleen maar voorstellen welke personages zullen moeten samenwerken om te voorkomen dat ze hun bevelen uitvoeren.

4 Namekians zijn de laagste vorm van Kai

Namek
Namek

Deze theorie is niet anders dan dat de mens nauw verwant is aan de theorie van Saiyan, en we moeten deze persoon een pluim geven voor het samenstellen hiervan. Er zijn veel fysieke kenmerken die suggereren dat dit waar is, en hun vermogen om Dragon Balls te maken geeft dit zeker enige zwaartekracht.

3 Frieza wordt een Z-vechter

Frieza
Frieza

Dit zien gebeuren zou de ultieme verrassing zijn voor fans, en we moeten ons afvragen hoe lang het zou duren om zijn rol in Broly te overwegen. Frieza heeft zijn tijd in de franchise doorgebracht met het niet goed doen, en als hij zou zien hoe hij een nieuwe weg inslaat om een Z Fighter te worden, zouden mensen teruggaan en zijn saga bekijken.

2 Hit heeft een kloon

Raken
Raken

Om eerlijk te zijn, we kunnen niet zien dat dit het geval is, maar het is interessant om over na te denken. Hit zichzelf kunnen klonen is iets dat later in de serie in het spel zou kunnen komen. Hij was echter niet bepaald het scherpste personage, dus veel mensen zouden verbaasd zijn om dit te zien gebeuren.

1 Zamasu ontvoerde Goku als kind

Zamasu
Zamasu

Goku Black moest op de een of andere manier ontstaan, en deze theorie noemt Zamasu de reden waarom. Mocht er enige retcon-actie zijn, dan kan dit volledig in het spel komen. Het ziet hoe Zamasu een jonge Kakarot onder zijn hoede neemt om hem te trainen nadat hij neerstort en plaats maakt voor Goku Black.

Aanbevolen: