Return To Amish: 20 Secrets TLC Will Keep Hush Hush

Inhoudsopgave:

Return To Amish: 20 Secrets TLC Will Keep Hush Hush
Return To Amish: 20 Secrets TLC Will Keep Hush Hush
Anonim

Nadat ze uit hun Amish-gemeenschap waren gebroken om een ander leven te ervaren, keerden de castleden van de tv-serie Breaking Amish terug naar hun gemeenschappen in de vervolg-spin-off-serie Return To Amish om te proberen of ze kunnen terugkeren naar de Amish levensstijl van eenvoudig leven en eenvoudige dressing. De castleden hebben verschillende levensstijlen uitgeprobeerd en moderne technologie gebruikt.

Ze worden echter geconfronteerd met veel uitdagingen wanneer ze terugkeren naar hun gemeenschap. Hun leven draait om schandalen, geruchten en achter de schermen drama, dat TLC graag geheim zou houden. Laten we 20 geheimen verkennen die TLC stil wil houden.

20 Jeremiahs ex-vrouw kreeg geld aangeboden om te zwijgen

Afbeelding
Afbeelding

Toen de show begon, werd ontdekt dat Jeremiah Raber eerder getrouwd was met Naomi Stutzman en dat ze drie kinderen hadden. Volgens S creenrant bood TLC haar geld aan om te zwijgen over Jeremy's verleden. Jeremy was haar op dat moment $ 20.000 aan kinderbijslag verschuldigd en TLC betaalde een deel ervan. TLC ontkende echter de claims.

19 Autoriteiten arresteerden Jeremia voor het kwetsen van zijn vrouw

Afbeelding
Afbeelding

Jeremia leek in seizoen drie weer liefde te hebben gevonden met Carmela en de twee stapten zelfs in het huwelijksbootje. Helaas kwamen ze op een moeilijk punt toen Carmela meldde dat hij agressief was. Volgens Ibtimes werd hij gearresteerd en kwam hij later vrij op borgtocht, maar zijn vrouw had al een straatverbod tegen hem gekregen.

18 Het ontwijkende verhaal is niet waar in de show

Afbeelding
Afbeelding

De verhaallijn van de show gaf aan dat families leden schuwden die wegliepen van hun Amish-gewoonten, wat niet helemaal waar was. Zoals TVovermind meldt, steunden Jeremy's ouders hem nog steeds financieel en werd Kate Stoltz weer aangenomen na haar DUI-incident. Jongeren die de gemeenschap verlieten en terugkwamen, kwamen vrij vaak voor. TLC dacht dit waarschijnlijk op te nemen voor een dramatisch effect.

17 Het kankerverhaal van de kapel was naar verluidt onjuist

Afbeelding
Afbeelding

Castlid Chapel Peace onthulde in de show dat ze chemo onderging en opende zelfs een Go Fund Me-pagina terwijl haar kanker in feite in remissie was. Volgens Inntouchweekly beschuldigde Kate Stoltz, een van de co-sterren Chapel en de producenten ervan het kankerverhaal te vervalsen omwille van de show.

16 Kapel werd gearresteerd op beschuldiging van bezit

Afbeelding
Afbeelding

Het valse kankerverhaal was een dekmantel voor iets anders. Volgens Intouchweekly werd Chapel gepakt in het bezit van illegale stoffen en werd ze beschuldigd van bezit met de bedoeling om te verspreiden. Ze was eerder gearresteerd voor het vervalsen van een urinemonster. Terwijl ze in de gevangenis zaten, gingen de producenten met het valse kankerverhaal om haar probleem met het bezit van illegale middelen te verdoezelen.

15 Sabrina's drugsverslaving

Afbeelding
Afbeelding

Sabrina Burkholder's bijna fatale overdosis illegale substantie is een geheime TLC die op het laagste niveau gehouden wil worden. Nadat ze een jaar nuchter was gebleven, onthulde ze zelfs op Facebook dat TLC haar hielp met haar nuchterheid. Sabrina woonde echter het verjaardagsfeestje van een vriend bij, waar ze opnieuw een overdosis nam, zoals mensen melden. Ze moest Narcan krijgen om de effecten van de illegale stof ongedaan te maken.

14 Kate's eerdere discrepanties

Afbeelding
Afbeelding

In zowel Breaking Amish als Return to Amish volgde de show het leven van Kate Stolz terwijl ze transformeerde van een bescheiden Amish-meisje in een wildcard. Helaas werd ontdekt dat dit allemaal voor amusement was. Volgens TVovermind was Kate, voordat ze meedeed aan de show, al een wildcard, ze had haar gemeenschap al verlaten en was naar Florida verhuisd, waar ze zelfs was gearresteerd voor rijden onder invloed.

13 Kate's nieuwe carrière was niet zo nieuw

Afbeelding
Afbeelding

Een ander ding dat nieuw in Kate's leven werd geportretteerd nadat ze bij de show was gekomen, was haar modellencarrière, wat niet waar was. Volgens therichest.com heeft de Amish-gemeenschap verschillende opvattingen over het maken van foto's. Sommigen weigeren gefotografeerd te worden omdat het als een zonde wordt beschouwd. Er werd echter onthuld dat Kate vóór de show foto's online had ingediend bij een modellenbureau voordat ze haar Amish-leven verliet; een andere regel overtreden, technologie omarmen.

12 Betrapt op een leugen

Afbeelding
Afbeelding

Castlid Rebecca en Abe beweerden dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten in de show. Volgens Dailymail waren hun buren het er echter niet mee eens, ze onthulden dat het paar bij elkaar was gebleven terwijl ze zwanger was. Hoewel de show haar probeerde af te schilderen als een onschuldig meisje, kende ze Abe al eerder en kreeg ze een kind met hem.

11 Sommige castleden waren eerder getrouwd

Afbeelding
Afbeelding

Breaking Amish en de spin-off Return to Amish proberen de castleden af te schilderen als onschuldige individuen die wachten om hun Amish-levensstijl te doorbreken. Sommigen van hen hadden hun gemeenschap echter al eerder verlaten en waren zelfs getrouwd. Volgens Nickiswift waren Jeremiah, Rebecca en Sabrina High allemaal eerder getrouwd.

10 De show is nep

Afbeelding
Afbeelding

Deze realityshow concentreert zich op hoe castleden nooit moderne technologie hadden gebruikt, aangezien dit verboden was in hun strikte Amish-gemeenschap. Dit betekent dat ze nog nooit eerder telefoons, computers en auto's hadden gebruikt, ze lieten zelfs zien dat Jeremy rijlessen nam en voor het eerst een mobiele telefoon gebruikte, maar volgens Dailymail onthulde zijn ex-vrouw dat hij altijd een mobiele telefoon had en niet één auto maar twee. De meeste castleden hadden ook verschillende social media-accounts voordat ze gingen filmen.

9 Jeremia's duistere geheim

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Intouchweekly onthulde Jeremiah op YouTube dat hij zichzelf pijn deed, maar sindsdien is gestopt. Hij onthulde dat hij zijn rechterarm bedekte met veel tatoeages, omdat hij het daar het meest deed. Hij legde uit dat het zijn manier was om pijn en druk te verlichten, maar hij stopte ermee. Hij drong er bij mensen op aan om met hen te praten en moedigde snijders aan om hulp te zoeken.

8 Nog nooit gedronken?

Afbeelding
Afbeelding

Drinken is niet iets dat jonge mensen in de Amish-gemeenschap worden aangemoedigd om te doen. Daarom zond de show een scène uit waarin de castleden voor het eerst alcohol proefden. Voor de meesten was dit echter niet de eerste keer. Volgens Dailymail waren er verschillende gearresteerd voor rijden onder invloed voordat de show werd uitgezonden.

7 Andrew is niet zo onschuldig

Afbeelding
Afbeelding

Andrew wordt altijd als onschuldig afgeschilderd, wat verre van waar is. Volgens S creenrant beweerde hij dat hij nooit technologie had gebruikt voordat hij aan de show meedeed, maar er werd ontdekt dat hij een verwijderde FB-pagina had, die een jaar voorafgaand aan de show actief was. Hij is ook verschillende keren gearresteerd voor illegale drugsgerelateerde incidenten.

6 Sabrina's tv-debuut

Afbeelding
Afbeelding

TLC-producenten wilden dat kijkers geloofden dat castlid Sabrina High's eerste televisiedebuut op Breaking Amish was en daarna speelde ze in Return to Amish, maar volgens Blastingnews verscheen ze voor het eerst in een documentaire over Amish Weddings waar ze deed alsof ze Amish was, ook al was ze Doopsgezind.

5 Sabrina was ooit dakloos

Afbeelding
Afbeelding

Toen Sabrina tussen haar verslavingen en arrestaties in zat, verloor ze haar huis en moest ze een tijdje op straat leven, zoals Blastingnews meldt. Ze maakte geen deel uit van seizoen twee vanwege haar schandalen en verloor zelfs de voogdij over haar dochter Oakley. Ze kwam later terug in seizoen drie, waar ze haar dochter terug kon krijgen.

4 Niet alle castleden zijn Amish opgevoed

Afbeelding
Afbeelding

De verhaallijn van de show gaat over ex-Amish-leden die terugkeren naar hun geboorteplaats om te proberen zich weer aan te passen aan hun oude leven. Echter, zoals Blastingnews onthult, zijn niet alle castleden Amish opgevoed. Sabrina High werd geadopteerd en opgevoed door Doopsgezinde; Carmela Raber, Jeremy's vrouw, groeide op in een sekte terwijl Chapel Peace Engels was.

3 De Amish-gemeenschap betwist enkele gevallen van hoe ze worden afgebeeld

Afbeelding
Afbeelding

Sommige ex-Amish-leden hebben hun bezorgdheid geuit over hoe de show de gemeenschap verkeerd afschildert. Volgens therichest.com moest de show zelfs de beschrijving wijzigen omdat er op veel dingen werd gewezen als verkeerd. Ze hebben het deel verwijderd dat verwees naar de castleden van de shows die dingen voor de eerste keer deden omdat veel ervan vals was.

2 Jeremia gaf toe dat de show grotendeels gescript is

Afbeelding
Afbeelding

Return to Amish zou een reality-tv-programma moeten zijn, dat de levens van ex-Amish-leden volgt en geen specifieke verhaallijnen zou moeten hebben, aangezien het reality-tv is, maar volgens therichest.com onthulde Jeremiah dat de een goed deel ervan is gescript. Hij zei dat er veel van tevoren moet worden gepland. Dit wordt waarschijnlijk gedaan om sappige verhaallijnen te creëren en het aantal kijkers te vergroten.

1 Het productieteam van de show is oneerlijk tegenover de cast

Afbeelding
Afbeelding

Sommige castleden hebben onthuld dat het productieteam hen soms ronduit intimideert. Volgens Worldnation onthulde Kate dat ze uren in een kamer werden vastgehouden en steeds dezelfde vragen stelden totdat ze hen de antwoorden gaven die ze wilden horen. Ze huilden en werden pas vrijgelaten als ze de antwoorden hadden gegeven die ze wilden.

Aanbevolen: