20 Secrets Only TLC weet over Say Yes To The Dress

Inhoudsopgave:

20 Secrets Only TLC weet over Say Yes To The Dress
20 Secrets Only TLC weet over Say Yes To The Dress
Anonim

Wie van ons heeft Say Yes to the Dress niet gebeten, toch? Het is die guilty pleasure-show. Velen van ons hebben uren besteed aan het kijken naar de show van TLC om ineens naar voren te komen als leunstoel-bruidsconsulenten. Het is gewoon zo moeilijk om niet te kijken. De verhalen zijn meeslepend en de jurken zijn prachtig. En natuurlijk is er meestal precies de juiste hoeveelheid drama tussen de bruiden en bruidsmeisjes. Er is echter ook een behoorlijke hoeveelheid drama achter de schermen! Helaas voor ons krijgen we meestal niet het grootste deel van dat drama te zien. We besloten dat we genoeg hadden van het niet weten. TLC wil deze misschien geheim houden, maar we moesten deze verrassende feiten over Say Yes to the Dress gewoon naar buiten brengen.

20 Het is geen toeval dat we veel van één ontwerper zien

Trouwjurken zien er misschien hetzelfde uit voor mensen met ongetrainde ogen. Poofy en wit, velen van hen gaan samen. Say Yes to the Dress biedt wat afwisseling, maar de ontwerpen van Pnina Tornai worden keer op keer gezien. Ooit afgevraagd waarom? Ranker stelt dat dit komt omdat ze een deal heeft met de show en de boetiek, wat betekent dat haar ontwerpen vaak als eerste worden getoond.

19 Een bruid was zo overstuur dat ze een rechtszaak aanspande

Elke SYTTD-volger is op de hoogte van deze roddel. Een bruid vertelde NY Post dat ze was gevraagd om een aflevering te filmen, en ze "stemde ermee in om het te doen op voorwaarde dat haar aflevering pas na de bruiloft zou worden uitgezonden." En ja hoor, ze hebben de aflevering ruim voor de bruiloft uitgezonden. Ze sleepte ze voor de rechter, maar won helaas niet.

18 De boetiek is belachelijk klein

En niet zoals, "er zijn zoveel jurken dat ik de muren niet kan zien", een beetje klein. Het is het soort klein waar je om je heen kijkt en zegt: "hoe hebben ze hier ooit iets ingepast". Een recensie van Ravishly zei eigenlijk dat het onaangenaam klein was, vooral gezien het aantal andere bruiden dat tegelijkertijd op zoek is naar jurken.

17 Ze mixen en matchen adviseurs zorgvuldig

Net als de reality-tv-ambachtslieden die ze zijn, is elk aspect van de show gemaakt met stimulatie in het achterhoofd; zelfs de adviseurs! Hoewel er de favoriete consultants zijn, vertelt The List ons ook dat ze een rooster beschikbaar houden, zodat ze een consultant kunnen kiezen die contrasteert (en zelfs botst met) de afgebeelde bruid.

16 Ja, ze graven naar drama

Dit is misschien geen verrassing voor die doorgewinterde reality-tv-kijkers, maar we waren een beetje verrast. Een trouwjurk kopen zou een gelukkige gelegenheid moeten zijn, maar soms is dat niet de manier waarop de sluier zich ontvouwt. De lijst herinnert ons eraan dat ze nieuwsgierige vragen zullen stellen en alles zullen opvolgen dat als "drama" kan worden gesponnen.

15 En de wilde karakters worden als eerste gekozen

De show is niet voor de losbandige planners, en het aanvraagproces is niet iets dat half kan worden gedaan. Ranker zegt dat bruiden "klaar moeten zijn om jezelf en je bruiloft in de diepte te beschrijven … En producenten maken er geen geheim van dat ze streven naar een hoek." Hoe wilder het verhaal dat je kunt vertellen, hoe groter de kans dat je wordt uitgekozen!

14 Bruiden kunnen maar een beperkt aantal jurken proberen

Bruiloften zouden zoveel gemakkelijker zijn als we de eerste jurk die we zien van het rek konden plukken en perfect konden laten passen. Vaak zijn er heel wat try-ons nodig voordat we de juiste vinden. Ranker vermeldt dat, omdat TLC aan het filmen is, ze het aantal jurken dat de bruid kan passen moeten beperken, en moeten streven naar degenen die de meeste reacties zullen krijgen!

13 Ze 'Movie Magic' De netheid van de jurken

Nicki Swift's artikel over de fakeness van SYTTD bood een goed inzicht in de geheimen achter de schermen van de show. Swift citeert een bruid die daar ging winkelen en die de jurken beschreef als: "er waren echte zweetvlekken in de oksel. En op de zoom leek het alsof hij op straat was geweest, "wat absoluut niet overeenkomt met wat we op de show zien.

12 TLC houdt van niet-traditionele bruiden

Weet je nog dat we het hadden over het intense sollicitatieproces? Blijkbaar is iets meer niet-traditioneel willen een goede manier om een plekje in de show te krijgen. De lijst herinnert ons eraan dat unieke zorgt voor goede tv, en niet-traditionele bruiden bieden wat contrast en strijd met de anders vrij traditionele boetiek van Kleinfeld.

11 Ze gebruiken eigenlijk veel vrouwelijke camera's

Voordat we gaan juichen over representatie achter de camera, moet je begrijpen dat hier ook een praktische reden voor is. De lijst zegt dat de kleedkamers worden bemand (of beter gezegd, bevrouwd) door een cameraman. Ze proberen vrouwen voor deze positie te gebruiken om "de onhandigheid" van het omkleden voor een tv-camera te verminderen.

10 TLC is kieskeurig over de bruidsmeisjes die bruiden brengen

Nicki Swift citeert een bruid die in de show was. Ze zei: "[de bruid] moest beschrijvingen opschrijven van wie ze meebracht, hoe hun persoonlijkheden waren, of ze met iedereen konden opschieten, wat hen van streek maakte, waar ze het niet mee eens zouden zijn ", enzovoort. Producenten interviewden hen en sloten zich aan bij een groep, waarschijnlijk degenen met de grootste kans op drama.

9 'Zeg het nog een keer, maar zo' kan leiden tot onechte antwoorden

Het is niet zo dat reality-tv een bastion van eerlijkheid en authenticiteit is. Dat weten we, maar we denken toch graag dat de meningen eerlijk zijn. Helaas bevestigt Nicki Swift dat de producenten bruiden en bruidsmeisjes zouden vragen hun antwoorden op vragen te herformuleren en dingen op contextueel verschillende manieren te draaien om de betekenis te veranderen.

8 Er zijn niet veel unieke jurken, ondanks het verlangen naar unieke bruiden

Als we het hele Pnina Tornai-gedoe terzijde schuiven, is er eigenlijk een behoorlijke hoeveelheid variatie in de boetiek van Kleinfeld; er zijn gewoon niet veel niet-traditionele opties. Kleuren, patronen en unieke lengtes of snitten verschijnen niet noodzakelijkerwijs wanneer de bruiden ernaar zoeken, hoewel de consultants zeker hun best doen.

7 De verteller weet niets over jurken

The List stelt dat, na 10 jaar vertellen van deze show, de stemacteur die het doet, per ongeluk het een en ander heeft geleerd. Hij noemt zichzelf echter geen expert. Hij zegt zelfs dat hij niemand zou adviseren om naar hem toe te komen voor advies over trouwjurken, omdat hij de scènes van de show (of de jurken) die hij vertelt niet eens ziet.

6 Bruiden kunnen de meeste jurken niet bekijken

De muren lijken vol jurken, maar dat zijn vooral voorbeeldjurken. Volgens The List worden de meeste jurken van Kleinfeld bewaard in het magazijn, waar klanten niet naar binnen mogen; ja, zelfs Say Yes to the Dress-klanten! Wie weet welke andere stijlen en ontwerpen ze daar hebben opgestapeld.

5 Budgetten worden niet altijd in overweging genomen

Trouwjurken zijn echt super duur, en we kunnen ons al voorstellen dat het een worsteling is om er een te betalen. Consulenten worden geacht zich te houden aan het budget dat de bruid opsomt, maar "ze laten de bruiden bijna altijd jurken zien die ver buiten die prijsklasse liggen - het helpt het "sprookjesachtige" gevoel van de show te versterken", aldus The List.

4 Soms is het ‘ja’ misschien een (maar we zouden het niet weten)

Is het niet verrassend hoeveel bruiden eigenlijk ja zeggen tegen die jurken? Dat hebben we misschien te danken aan enkele creatieve redacteuren. Nicki Swift herinnert ons aan de keer dat een bruid sprak over de manier waarop ze haar beslissing hadden aangepast om het te laten lijken alsof ze ja zei, terwijl ze het echt niet zeker wist! Over kledingdruk gesproken.

3 Bruiden worden teruggetrokken als ze het niet eens zijn met de uitzenddatum

Het is niet alleen de bruid die we eerder bespraken die problemen had met de uitzenddatum van haar aflevering. Volgens de Say Yes to the Dress-advocaat, "worden bruiden niet gefilmd als ze vragen om hun aflevering tegen te houden." Vermoedelijk is dit om een andere situatie zoals die te vermijden, waarin ze uiteindelijk naar de rechtbank gingen.

2 Sommige spin-offs zijn stilletjes weggegooid

Herinnert iemand zich Say Yes to the Dress: Big Bliss nog? Als je dat niet doet, maak je geen zorgen; je mist niet veel, want het werd vrij snel na de lancering stilletjes weggegooid. Het uitgangspunt was gericht op plus-bruiden, wat veel weerstand opleverde. Waarom niet gewoon meer opnemen in het reguliere seizoen, toch?

1 Eén aflevering filmen duurt meer dan 8 uur

De filmwereld is hard als het gaat om het aantal uren dat nodig is. Bruiden op SYTTD schrijven zich in om te gaan winkelen, maar realiseren zich soms niet alle extra uren. Volgens The List duurt het ongeveer een uur om elke jurk te filmen en reacties te krijgen; en dat is exclusief tijd voor wijzigingen en herformuleringen!

Aanbevolen: