Komt 'Return To Amish' terug naar TLC in 2022?

Inhoudsopgave:

Komt 'Return To Amish' terug naar TLC in 2022?
Komt 'Return To Amish' terug naar TLC in 2022?
Anonim

Fans stonden op scherp en vroegen zich af of Return to Amish wel of niet terug zal komen naar TLC. De spin-off van Breaking Amish is een vervolg op de verhalen van de castleden uit seizoen één en twee. Fans waren verheugd om te zien hoe het leven van mensen als Jerimiah, Abe, Rebecca, Sabrina en de zwoele Kate Stoltzfus verging sinds hun tijd nadat ze het Amish-land hadden verlaten.

Naast deze vijf bevat de serie een lijst met walk-ons en cameo's van castleden uit latere seizoenen van Breaking Amish en verschillende nieuwe ondersteunende spelers, zoals de rest van de Schumaker-familie en mede-Amish en menonitische landgenoten van de castleden. Ondanks de populariteit van de shows en de nieuwe kloof van TLC in de programmering dankzij de annulering van de Duggar Family-shows, zijn Amish-showrunners en het TLC-netwerk stil geweest over de mogelijkheid dat de show in 2022 terugkeert.

9 Het succes van 'Breaking Amish'

Breaking Amish volgde de levens van jonge Amish-volwassenen die de industriële werelden van New York City en Los Angeles betraden. De show gaf deze Amish-kinderen een voorproefje van een andere, gemoderniseerde manier van leven en testte hun loyaliteit aan de Amish-levensstijl. Het publiek wilde graag zien of ze zouden terugkeren naar hun boerenleven of dat ze het Amish-land voorgoed zouden verlaten, wat zou betekenen dat ze gemeden zouden worden door hun Amish-vrienden en familie.

8 De 'Breaking Amish'-controverse

Breaking Amish kreeg zware kritiek te verduren toen werd onthuld dat bepaalde dingen in de show waren opgevoerd of weggelaten. Rebecca gaf bijvoorbeeld toe dat ze een keer was gescheiden voordat ze zich met Abe verloofde. Echtscheiding is ten strengste verboden door de Amish-wet, dus critici worden ertoe gebracht te geloven dat andere elementen van de show ook zijn opgevoerd. Beschuldigingen van enscenering zijn een veelgehoorde kritiek op realityshows.

7 Wat er gebeurde aan het einde van het laatste seizoen van 'Return To Amish'

Het laatste seizoen van Return to Amish volgde Jerimiah en zijn vrouw Carmella bij het runnen van hun nieuwe donutbedrijf met de hulp van Amish en menonieten. Tegen het einde van de show werd onthuld dat tegen Jerimiah was gelogen over zijn biologische vader en dat zijn echte vader jaren geleden was vermoord. De serie eindigt als hij hiermee in het reine komt en hij en zijn vrouw plannen maken om een baby te krijgen. Had Jerimah een pandemische baby? Het publiek staat te popelen om erachter te komen.

6 Wat vinden fans?

Rosanna en Maureen, twee castleden die zich na seizoen 2 bij Return To Amish voegden, kregen Engelse make-overs in de finale van seizoen zes. De meeste fans denken dat Maureen de beste nieuwe look heeft gekregen, maar ze willen allemaal graag zien wat er daarna is gebeurd. Wat bracht hun nieuwe uiterlijk in hun leven? Zouden Abe en Rebecca terugkomen naar de show? Fans hebben nog steeds een aantal vragen over de toekomst van de cast.

5 Hoe populair was het afgelopen seizoen?

Terwijl het debuut van Return to Amish TLC hun hoogste kijkcijfers opleverde sinds het eerste seizoen van Breaking Amish, zag de show na 2018 een daling in kijkcijfers, wat Jerimiah de schuld gaf van TLC omdat hij de show niet genoeg promootte. Op het hoogtepunt werd Return to Amish in bijna 2 miljoen huishoudens tegelijk vertoond.

4 Hoe zit het met een nieuwe serie?

Dankzij het succes van de vervolgserie en het lange wachten op TLC om hun plannen met de show aan te kondigen, zou men kunnen denken dat er een nieuwe spin-off-serie in de maak is. Kunnen Rebecca en Abe hun eigen show krijgen? Kunnen we zien hoe de nieuwe modellijn van Kate Stoltzfus en de verspreiding van Maxim Magazine haar relatie met Amish-familieleden hebben beïnvloed? Met zo'n lange castlijst komt een lange lijst met mogelijke spin-offs, en speculatie zal alleen doorgaan totdat TLC een aankondiging doet.

3 Wat denkt de cast?

De cast is erg stil geweest over de mogelijkheid van een nieuw seizoen of een nieuwe spin-offserie. Voor degenen die sociale media hebben, geen van hen heeft iets gepost om aan te geven dat ze zullen terugkeren of gesuggereerd of TLC de show al dan niet heeft vernieuwd. Als fans op zoek zijn naar de cast als enige indicatie dat de show zal terugkeren, hebben ze helaas pech.

2 Wat heeft TLC gezegd over de terugkeer van de show?

Niets. Het reality-tv- en documentairenetwerk heeft niets gezegd over de mogelijkheid dat Return to Amish terugkomt voor een zevende seizoen, en ook hebben ze geen gesprekken met castleden voor een verlenging aangegeven. De laatste aflevering van Return to Amish werd uitgezonden op 24 mei 2021. Hoe langer TLC wacht om een aankondiging over de serie te doen, hoe meer fans zich afvragen of de show ooit zal terugkeren.

1 Tot slot…

Of Return to Amish of een nieuwe spin-off-serie in 2022 naar TLC zal komen, blijft een mysterie totdat een castlid, showrunner of het netwerk een aankondiging doet. Hoewel fans het misschien frustrerend vinden, zullen ze gewoon geduld moeten hebben en afwachten wat de toekomst in petto heeft voor hun favoriete Amish- en ex-Amish-castleden.

Aanbevolen: