90 Day Fiancé: 20 Dark Secrets TLC probeerde te begraven

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé: 20 Dark Secrets TLC probeerde te begraven
90 Day Fiancé: 20 Dark Secrets TLC probeerde te begraven
Anonim

90 Day Fiancé heeft een behoorlijk leven gehad. Vanaf 2014, de oorspronkelijke releasedatum volgens IMDb, tot nu toe, heeft de show zowel loyale kijkers als voorbijgaande interesse gehad. De aantallen zijn constant hoog geweest en de show is er zelfs in geslaagd om in verschillende versies te veranderen. Bijvoorbeeld 90 Day Fiancé: The Other Way en 90 Day Fiancé: Happily Ever After? zijn beide populair sinds hun oprichting.

We weten niet zeker wat voor soort imperium ze bouwen, maar de 90 Day Fiancé-franchise groeit zeker. De personages die ze in de show krijgen, lijken daar ook bij te helpen, hoewel ze beweren dat ze geen koppels matchen (ondanks het drama tussen sommige koppels). We denken echter dat het verhaal meer is dan liefde en romantiek. We hebben 20 van de diepste geheimen gevonden die TLC probeerde te begraven.

20 De producenten schrijven er zeker wat van

We weten het, we weten het: het is een realityshow en we hebben vastgesteld dat veel realityshows een bepaald niveau van scripting hebben om genoeg informatie te krijgen om een verhaal te vertellen. In Touch Weekly vertelt ons dat 90 Day Fiance niet anders is, omdat de producers zeker delen van scripts aan hun cast hebben gegeven.

19 De show zit vol met realitysterren

In Touch Weekly herinnert ons eraan dat 90 Day Fiance niet zo onschuldig is als het gaat om het maken van goede tv als het lijkt. Blijkbaar heeft TLC de gewoonte om reality-sterren opnieuw te casten. Volgens In Touch was Molly Hopkins al te zien als ster in de realityshow Double Divas, die in 2013 twee seizoenen liep.

18 Het was een flop vanaf het begin (tot het van start ging)

Sommige ideeën voor tv-shows beginnen vanaf het eerste begin. Sommigen hangen rond en verzamelen stof in de hoofden van producenten totdat ze besluiten het te proberen. Volgens EOnline was 90 Day Fiance geen van beide. De maker heeft het vele malen gepitcht, maar pas toen een vriend bij TLC de gok waagde, werd het opgepikt (na het horen van een "nee" van bijna elk ander netwerk).

17 TLC heeft nog nooit een koppel gekoppeld

Ja, het lijkt moeilijk te geloven dat sommige van deze mensen een romantische relatie met elkaar hebben. TLC beweert echter dat ze nooit een paar hebben gekoppeld omwille van de show. Ja, ze hebben een antecedentenonderzoek en een "casting"-proces, maar EOnline staat erop dat deze koppels zichzelf goed hebben gekoppeld voordat ze casten.

16 Alleen bepaalde castleden worden betaald

Het zou voor ons logisch zijn dat iedereen die aan een netwerktelevisieprogramma werkt, wordt betaald alsof ze in een netwerktelevisieprogramma zitten. Dat is echter niet het geval. In Touch Weekly vermeldt dat alleen de burgers van de show een stipendium krijgen om erop te verschijnen. Dit betekent dat hun verloofden geen cent krijgen.

15 Een 'onreine' achtergrond maakt hun kansen beter

Op dezelfde manier dat ze in de eerste plaats een behoorlijk intens castingproces doorlopen om koppels te vinden, gaan ze ook door de achtergronden van de koppels. Verrassing, verrassing: hoe twijfelachtiger de achtergrond van een verloofde of partner is, hoe groter de kans dat ze hem casten. Het heeft iets te maken met het verwachte drama, dat weten we zeker.

14 Ja, de show is aangeklaagd (grote verrassing)

Met zoveel bewerkingen om elke aflevering interessant te maken, is het geen verrassing dat ze zijn aangeklaagd. Als dat hard klinkt, bieden wij onze excuses aan, maar kom op. Sommige mensen zijn niet in een groot licht geschilderd (of bewerkt). Het komt niet als een verrassing, maar er is ten minste één rechtszaak geweest waarbij iemand de show voor de rechter daagde wegens smaad aan karakter.

Spoiler alert: het is ze niet gelukt.

13 Er is niet echt veel echtscheiding

Het is zeker leuk om een positief punt op de lijst te hebben. We hadden gedacht dat de echtscheidingspercentages hoog zouden kunnen zijn, op een vergelijkbare manier als de echtscheidingspercentages van The Bachelor. Het lijkt erop dat dat echter niet het geval is, omdat de paren die wel trouwen, de neiging hebben om getrouwd te blijven. EOnline vertelt ons dat de echtscheidingspercentages in de show veel lager zijn dan het nationale gemiddelde!

12 Er wordt bijna 24/7 gefilmd

Net als veel van de andere realityshows die er zijn, gebeurt het filmen in de loop van de dag. Soms worden er nachtopnames gemaakt, waardoor dit proces een 90 dagen lang 24/7 logeerpartijtje wordt met camera's en producenten. Het is hetzelfde verhaal voor veel reality-tv-shows, ja, maar deze voelt een beetje verrassender aan, alleen vanwege de pure structuur van de show.

11 TLC filmt scènes uitsluitend voor promotiegebruik

Herinner je je de scène met het gooien van stoelen nog? Overal waren kijkers in de war en chagrijnig toen een promotieclip liet zien dat een van de verloofden een stoel gooide. Het verscheen echter nooit in een van de afleveringen. In Touch Weekly zegt ze in een interview toe te geven dat TLC de scène alleen voor promotionele doeleinden heeft gemaakt.

10 En ze zullen helemaal niet helpen met het visumproces

Als iemand niet weet wat deze show is, is de essentie ervan dat het een realityshow is die koppels volgt tijdens hun visumaanvraagproces. Met name de 90 dagen die ze hebben tussen het aanvragen van het visum en het voltooien van het proces. TLC is misschien klaar om wat geld te verdienen aan hun liefde, maar ze zullen hen zeker niet helpen om het visumproces te bereiken.

9 Er zijn zoveel spin-offs

Zoals, zoveel spin-offs. Wat nu?, Lang en gelukkig?, De Andere Manier, Vóór De 90 Dagen; de lijst gaat maar door. Het is verrassend voor ons, die de spin-offshows nooit echt hebben gezien, simpelweg omdat spin-offs vaak nooit standhouden. Er is iets met de fijne kneepjes van menselijke relaties waardoor we terug blijven komen. Of misschien is het de "reality TV" die schrijft.

8 Valse namen worden de hele tijd gebruikt

In Touch Weekly vertelt ons dat, volgens sommige castleden (ook bekend als de koppels en hun vrienden), bepaalde mensen hun echte naam niet gebruikten toen ze naar de show gingen. Komt dit door onzekerheid? Is het om later lasterlijke Google-zoekopdrachten te vermijden? Ligt het aan de privacy? We zijn er zeker van dat het antwoord voor iedereen anders is.

7 De producenten doen een aantal twijfelachtige telefoontjes

Van het in scène zetten van nep "echte" scènes tot het voeren van lijnen die bedoeld zijn om ruzie en beproeving aan te wakkeren, de producenten van 90 Day Fiance staan erom bekend behoorlijk twijfelachtige oproepen te doen als het op de show aankomt. Hoewel ze misschien gewoon goede tv willen maken, denken we dat er iets te zeggen v alt om vast te houden aan het realisme ervan.

6 Sommige castleden lanceerden andere carrières via de show

Reality-tv is goed voor veel dingen: getuige zijn van interessante kunst, ontsnappen aan ons dagelijkse ho-hum-leven en, voor de mensen in de reality-tv-shows, andere carrières lanceren. Buiten de gebruikelijke blootstelling en ervaring die mensen krijgen met reality-tv, maakt 90 Day Fiance persoonlijkheden en persona's voor deze carrièregerichte, toekomstige sterren.

5 Veel koppels hebben twijfelachtige eerdere relaties

Of, tenminste, een paar specifiek doet dat. Evelyn Cormier en haar 90 Day Fiance-partner David zouden iedereen hebben verteld dat ze elkaar in Spanje hebben ontmoet. Echter, volgens In Touch Weekly, "flikten de twee via [sociale media] opmerkingen helemaal terug in 2014, toen Evelyn nog maar 15 was." Dat is zeker twijfelachtig.

4 En ze zitten allemaal al in het visumproces

De andere die op de show wordt gegeven, is het feit dat ze allemaal al beginnen of al in het visumproces zitten. Er is een show die kijkt naar de aanloop naar deze periode, maar 90 Day Fiance zit al vol met stellen die behoorlijk stevig in het proces zitten. Dit maakt het nog frustrerender over het gebrek aan hulp van TLC voor hen.

3 TLC verdraait bepaalde verklaringen totaal

Herinner je je het super ongemakkelijke massagemoment nog? Het was een beroemde scène uit een aflevering waarin een vriend de nieuwe aanstaande vrouw van zijn vriend om een massage vroeg. Volgens het stel was dat een totaal verdraaid iets dat de producenten hen lieten doen, waardoor de waargenomen sfeer van de relatie met hun vrienden veranderde.

2 De relaties… duren eigenlijk?

Ondanks de scepsis die velen van ons misschien hebben, lijken de koppels in deze show uiteindelijk te werken. Terwijl het dreigende-doem-achtige vraagteken aan het einde van de spin-off 90 Day Fiance: Happily Ever After? Geeft ons geen vertrouwen, de koppels lijken het meestal goed te doen.

1 Koppels die uit elkaar gaan, gaan de 90 dagen verloofde datingpool binnen

Het zou geen artikel over 90 Day Fiance zijn als we niet ten minste één punt over Anfisa zouden opnemen. De Kim Kardashian van de 90 Day Fiance-clan, Anfisa, was een van degenen die een splitsing doormaakte. Een andere (ex)verloofde genaamd Mohammed probeerde haar nummer te krijgen en een nieuwe relatie te beginnen. Vermoedelijk één langer dan 90 dagen.

Aanbevolen: