Sister Wives: 15 Secrets TLC probeerde te begraven

Inhoudsopgave:

Sister Wives: 15 Secrets TLC probeerde te begraven
Sister Wives: 15 Secrets TLC probeerde te begraven
Anonim

Voor velen is er een dorp nodig om een gezin te stichten en ervoor te zorgen dat er voor elk gezinslid rekening wordt gehouden, maar het idee om voor de individuele behoeften van een gezinslid te zorgen en deze bij te houden, lijkt te verdwijnen wanneer de familie Brown erbij betrokken is!

De Browns zijn niet de gewone familie verderop. Kody, Meri, Janelle, Christine en Robyn Brown schitteren in de langlopende TLC-realityshow van dertien seizoenen, Sister Wives! Het meervoudig huwelijk van de Browns houdt kijkers al bijna tien jaar op de hoogte van en geïnteresseerd in hun privéleven, en wie kan het hen kwalijk nemen? De familie Brown heeft niet alleen het tv-publiek geboeid vanwege de amusementswaarde, maar hun levensstijl is ook onderwerp geweest van veel discussie in het echte leven en zelfs een serieus onderzoek.

Ondanks roem en nieuwsgierige publieke perceptie door de jaren heen, hebben de 'zustervrouwen' liefde gevonden, maar geen enkele relatie is perfect! Hier zijn enkele onvolmaakte weetjes over de Browns.

15 Meri opende ondanks slechte vibes een gezellige zaak

De "zussen" van Sister Wives brengen veel quality time samen door; het is vrij zeldzaam om nieuwswaardige anekdotes over de vrouwen afzonderlijk te horen, maar wanneer individuele "zus"-triomfen zich voordoen, zijn ze het vieren waard!

Meri Brown maakte zich los van haar familie om een passieproject na te streven; ze opende een bed and breakfast! Ze onthulde aan Us Weekly dat ze de BnB "in haar eentje" opende.

14 De Browns voelen zich niet somber over publieke perceptie

De onconventionele levensstijl van de familie Brown heeft al meer dan tien jaar geleid tot gesprekken en heeft de aandacht getrokken, maar Kody en zijn vrouwen houden zich niet bezig met het gefluister van nee-zeggers. Ze voelen zich op hun gemak en hun missie is niet om te pronken met hun unieke levensstijl, maar om onvoorwaardelijke liefde te vieren!

Volgens Dissent Magazine vermijdt de show politieke vragen. De familie wil dat je hun verhaal ziet!

13 De eerste vrouw is het hoofd van het huishouden

Laten we eerlijk zijn; leren hoe het leven van de familie Brown leeft, is om meerdere redenen buitengewoon intrigerend! Ze hebben een ritme van het leven, zelfs nadat de camera's niet meer draaien. Met vier vrouwen en achttien kinderen in huis, is het begrijpelijk om je af te vragen hoeveel orde er in het huishouden is?

CheatSheet legt uit: "Iedereen weet dat de eerste vrouw de baas is." Het is Meri's huis!

12 Meri werd aangevoerd door een potentiële vlam

Hoe genormaliseerd online daten ook is geworden, er is altijd een verborgen kant aan elk datingverhaal; soms vragen we ons af hoeveel of hoe weinig potentiële partners onthullen.

Voor Meri is deze zustervrouw helaas goed op de hoogte van het concept van catfishing. De persoon achter het scherm was echt een vrouw, nadat hij Meri had laten geloven dat ze een man was!

11 Kody noemde het bijna gestopt

Sister Wives-fans weten dat Kody Brown een extreem relaxte persoonlijkheid heeft, en deze meneer lijkt zelden door iets geïrriteerd te raken. Deze gemakkelijke kerel heeft zijn momenten die de familie Brown een flinke dosis realiteit bezorgen!

Fans zijn misschien bekend met Kody's beslissing om zijn wettelijke huwelijk met Meri te beëindigen om Robyns kinderen te adopteren, maar de speurneuzen van Sister Wives geloven dat hij niet van Meri hield.

10 Mariah wilde haar relatie rustig houden

Als mensen niet bekend zijn met een concept of levensstijl, kan het gemakkelijk zijn om te speculeren over de persoonlijke keuzes en levensstijl van mensen. Tussen de bekendheid van de Browns en de publieke perceptie, is het begrijpelijk dat Mariah haar persoonlijke leven op een laag pitje wil houden.

Mariah was twee jaar geleden klaar om haar relatie met Audrey Kriss openbaar te maken, maar Audrey is volgens Nicki Swift niet op het scherm verschenen.

9 Sommige familieleden denken dat één partner de beste keuze is

Hoewel de Browns bekend zijn en zich op hun gemak voelen bij de levensstijl van meerdere echtgenoten, betekent dit niet automatisch dat elk gezinslid in hun voetsporen wil treden!

Maak je geen zorgen, er zijn geen harde gevoelens tussen familieleden! Volgens Nicki Swift zouden meerdere sets bruine kinderen liever een monogame relatie hebben. Hunter Brown schrijft voor de grap dat "te veel drama" zijn beslissing beïnvloedt!

8 Janelle was eerst vriendelijk

Verliefd zijn op de juiste persoon is het zeker waard, maar ware liefde kost tijd (en gaat soms door verschillende stadia), en beginnen als louter vrienden kan leiden tot een eeuwige relatie!

Janelle en Kody deden het rustig aan met hun relatie. Volgens Meri was "Janelle's relatie met Kody, hoewel ze van elkaar hielden, niet romantisch", bij hun eerste ontmoeting. Bonding zoals toppen kunnen werken!

7 Kody moest opwarmen voor bepaalde vrouwen

Het spreekt voor zich dat alleen een uniek persoon met een ongelooflijk sterke geest kan overleven als een zustervrouw. Het is logisch om voet aan de grond te krijgen in een specifieke situatie, en voor sommige van onze favoriete zustervrouwen was dit het geval!

Volgens In Touch liet Kody een gigantische waarheidsbom over Christine vallen. Hij onthulde openhartig: "Ik voelde me fysiek niet tot Christine aangetrokken."

6 Janelle was openhartig over zorgen achter de schermen

Ondanks de sensationele reputatie van reality-tv, worstelen castleden van populaire shows echt met herkenbare problemen! Als het gaat om de kinderen van Sister Wives, weten de vrouwen wat hun belangrijkste prioriteiten zijn.

Een verhuizing kan een enorme verandering in het leven van een kind veroorzaken, en Janielle wist dat het voor haar kinderen kon gebeuren. Volgens Us Weekly bewoog ze zich bijna niet met de anderen mee!

5 Christine had een kampverbinding met Kody en Meri

Er gaat niets boven een gedenkwaardige "meet-cute!"

Het achtergrondverhaal van Christine's eerste ontmoeting met zowel Kody als Meri gebeurde op zo'n manier dat het voor velen van ons behoorlijk herkenbaar is! Volgens ABC News ontmoette het trio elkaar toen "Kody en Meri [Christine's] chaperonnes waren op een jeugdreis door de wildernis."

Christine voegde eraan toe dat hij haar vader in vertrouwen had genomen over haar gevoelens voor Kody!

4 Robyn had wat overtuigingskracht nodig

Verliefd worden vereist altijd veel focus op je gevoelens, maar leven in de schijnwerpers heeft misschien een paar extra momenten van helderheid nodig! Voor de nieuwste zuster-vrouw, Robyn, moest ze wat bedenktijd nemen voordat ze met Kody trouwde.

Robyns reden om aarzelend te voelen, is eigenlijk ongelooflijk herkenbaar. Ze vertelt ABC News: "Ik heb een heel moeilijk huwelijk en scheiding meegemaakt…"

3 Elke vrouw helpt met onkosten

Klusjes delegeren in de familie Brown lijkt misschien makkelijker voor ons "normies", omdat er zoveel handen beschikbaar zijn!

Hun levensstijl is misschien uniek, maar ze delen veel normale taken. Van elke vrouw wordt verwacht dat ze "meubels koopt voor één kamer in elk van hun nieuwe huizen", aldus de Huffington Post.

Families zorgen voor elkaar en de Browns zijn geen uitzondering!

2 Grenzen zijn het beste voor de Browns

Is het mogelijk dat een van de Browns, met zoveel familieleden, af en toe diep ademha alt?

De echtgenotes namen ooit deel aan een interview met de Las Vegas Sun, waardoor fans een diep inzicht kregen in hoe het echt is om in een 'meervoudsgezin' te zijn.

Robyn onthulde: "Je moet de regels en grenzen kennen."

1 Sommige vrouwen geloven dat er een pluspunt is aan het patriarchaat

Afgaande op de dertien seizoenen van Sister Wives kunnen fans geen genoeg krijgen van het meervoudige huwelijk van Brown; er is altijd wel iets nieuws te ontdekken over hun leven!

Geloof het of niet, er zijn enkele aspecten van het bestaan van de familie Brown die aan de traditionele kant zijn, maar de echtgenotes hebben eigenlijk verschillende meningen over een traditioneel gezichtspunt van het patriarchaat. Robyn "wilde" een meer patriarchaal huishouden!

Referenties: YouTube, Us Weekly, Cheat Sheet, People, Good Housekeeping, In Touch, Nicki Swift, ABC News, Huffington Post, Las Vegas Sun

Aanbevolen: