20 Achter de schermen foto's van vrienden die ons super nostalgisch maken

Inhoudsopgave:

20 Achter de schermen foto's van vrienden die ons super nostalgisch maken
20 Achter de schermen foto's van vrienden die ons super nostalgisch maken
Anonim

Er zijn maar weinig shows die dezelfde impact hebben gemaakt als Friends. Hoewel deze sitcom uit de jaren 90 begon met een aantal rotsachtige beoordelingen, slaagde het erin om dingen om te draaien en uiteindelijk een van de meest iconische televisieseries aller tijden te worden. Hoewel we een handvol andere sitcoms hebben gehad die het seizoen van Friends '10 hebben overtroffen, zal geen van hen ooit de fanbase hebben die Friends in de loop der jaren heeft verzameld.

Vandaag hebben we een echte traktatie samengesteld van de grootste Friends-fans! We hebben 20 foto's van achter de schermen van de cast verzameld en laten we zeggen dat ze allemaal ronduit schattig zijn. Het lijkt erop dat, zelfs als de camera's niet aan het rollen waren, de 6 belangrijkste castleden elkaar nog steeds aan het lachen maakten. Laten we beginnen met scrollen en een nostalgische reis door het geheugen maken, terwijl we ons de gloriedagen van onze favoriete sitcom aller tijden herinneren!

20 Dat is veel koffie

Vrienden - Cast - BTS
Vrienden - Cast - BTS

Hoe iconisch alle zes de hoofdpersonen ook waren, hun koffiehuis, Central Perk, was misschien nog wel belangrijker voor de show dan wie dan ook. Central Perk was waar alles gebeurde (behalve wat er gebeurde in Monica's appartement). Hier zien we onze bende poseren voor een shot, terwijl ze hun kenmerkende kommokken vasthouden.

19 De gelukkigste knuffel

Vrienden - Rachel & Phoebe - BTS
Vrienden - Rachel & Phoebe - BTS

Het is echt onmogelijk om niet van zowel Jennifer Aniston als Lisa Kudrow te houden. Hoewel het niet te ontkennen v alt dat Aniston een betere carrière heeft gehad sinds Friends tot een einde kwam, toen de sitcom op zijn best was, was het Kudrow's personage dat iedereen aanbad. Het is duidelijk dat de liefde die deze twee voor elkaar hebben al vanaf het begin bestaat.

18 Is Monica zwanger!?

Friends Cast - Koffiehuis - GTS
Friends Cast - Koffiehuis - GTS

Tijdens het laatste seizoen van Friends besloten Monica en Chandler om te adopteren omdat zelf een baby krijgen geen haalbare optie was. Tijdens de opnames van datzelfde seizoen was Courtney Cox echter in het echt zwanger! De show deed het goed om haar buik te verbergen met wijde kleding, maar in deze BTS-opname kunnen we het zo duidelijk zien als de dag.

17 Altijd aan het dollen

Vrienden - Joey, Rachel & Phoebe - BTS
Vrienden - Joey, Rachel & Phoebe - BTS

Phoebe en Joey waren gemakkelijk twee van de meest populaire personages in de show. Terwijl de andere 4 altijd te maken hadden met eindeloos relatiedrama, rolden Phoebe en Joey gewoon met de klappen en vonden ze altijd een manier om ons aan het lachen te maken in het proces.

Kanttekening, hoewel fans het meest van Rachels haar hielden, vinden we dat Phoebe's nooit haperende blonde lokken veel meer lof verdienden!

16 Baby Emma

Friends Cast - Baby Emma - Monica, Rachel & Phoebe - BTS
Friends Cast - Baby Emma - Monica, Rachel & Phoebe - BTS

Deze aflevering is onlangs weer populair geworden. Fans zullen zich ongetwijfeld herinneren wanneer de bende de allereerste verjaardag van baby Emma vierde. In die aflevering waren de personages een videoband aan het filmen die Emma op haar 18e verjaardag kon bekijken en daarin zei Chandler: "Hallo Emma. Het is 2020. Ben je al wakker geworden van je dutje?". Nou, het is nu 2020 en we moeten aannemen dat Emma voldoende uitgerust is.

15 De ultieme bromance

Vrienden - Joey & Chandler - BTS
Vrienden - Joey & Chandler - BTS

Joey en Chandler delen de grootste bromances aller tijden van een televisie. In feite waren deze twee BromanceGoals voordat de term 'bromance' zelfs maar werd gebruikt. Hun chemie op het scherm was onmiskenbaar en toen het tijd was voor Chandler om uit hun appartement te verhuizen, stonden we allemaal te huilen naast Joey.

14 Zoveel cameo's van beroemdheden

Vrienden - Rachel & Zus - Christina Applegate - GTS
Vrienden - Rachel & Zus - Christina Applegate - GTS

Als je teruggaat en alle 10 seizoenen van Friends opnieuw bekijkt, is het moeilijk om niet te stoppen en te bewonderen hoeveel grote beroemdheden ze in de show hebben gezien. Van Bruce Willis tot Brad Pitt, het lijkt alsof vroeger iedereen een stukje van de actie wilde hebben. Laten we ons ook even voorstellen dat Jennifer Aniston, Christina Applegate en Reese Witherspoon in het echte leven allemaal zussen waren… de sterrenkracht!

13 Jetsetters

Vrienden - Cast - Vliegtuig - BTS
Vrienden - Cast - Vliegtuig - BTS

Toen Friends in 1994 voor het eerst in première ging, hadden zelfs de belangrijkste castleden niet kunnen voorspellen hoe ver de serie zou gaan. In feite eindigde het eerste seizoen met een gemengd slechte recensies. Hoewel mensen het zeker grappig vonden, bestempelden velen het snel als een Seinfeld-wannabe.

12 Zou Chandler nog grappiger kunnen zijn?

Vrienden - Rachel & Chandler - BTS - Zwart & Wit
Vrienden - Rachel & Chandler - BTS - Zwart & Wit

Als we achterover zouden leunen en echt aan de 10 seizoenen zouden denken, zouden we ons realiseren dat Rachel en Chandler niet al te veel grote momenten samen hadden. Hoewel ze allebei sterk verbonden waren met Ross, Monica en Joey, hadden de twee eigenlijk maar een paar verhaallijnen die alleen hen betreffen. Deze schattige BTS-opname bewijst echter dat de liefde er heel erg was!

11 Onderschat nooit het belang van meidentijd

Vrienden - Rachel, Monica & Phoebe - BTS - Bank
Vrienden - Rachel, Monica & Phoebe - BTS - Bank

Vergeet Taylor Swift en haar meidenbende, want dit is echt de enige waar we deel van willen uitmaken! Vooral tijdens de eerdere seizoenen, toen de personages allemaal in de twintig waren, hebben Rachel, Monica en Phoebe uitstekend werk geleverd door te laten zien hoe belangrijk het is om vrouwelijke vrienden in de buurt te hebben om op te vertrouwen. Immers, zonder Monica, waar zou Rachel zelfs zijn?

10 Hadden ze pauze of niet?

Vrienden - BTS - Rachel & Ross - Regisseur - Filmen
Vrienden - BTS - Rachel & Ross - Regisseur - Filmen

Het verhaal van Ross en Rachel is een complex verhaal. De eerste paar seizoenen waren zij het paar waar elke fan naar streefde. Maar toen het hele "we waren op pauze"-ding eenmaal begon, begonnen de meningen te veranderen. Fans waren verdeeld. Sommigen stonden aan Rachels kant en anderen aan Ross. Dat gezegd hebbende, denken we niet dat iemand boos was toen ze eindelijk samenkwamen in de seriefinale.

9 Dr. Leonard Green

Vrienden - BTS - Rachel & Mr. Green - Zwart-wit - Filmen
Vrienden - BTS - Rachel & Mr. Green - Zwart-wit - Filmen

Fans zullen zich natuurlijk Rachels vader in de show herinneren, Dr. Leonard Green. Zijn karakter kwam een paar keer langs, meestal alleen om Ross het moeilijk te maken om met zijn dochter te daten. Het personage werd gespeeld door de extreem getalenteerde Ron Leibman, die helaas in december 2019 is overleden. R. IP.

8 Een lach delen

Vrienden - Joey, Rachel & Monica - BTS - Lachend
Vrienden - Joey, Rachel & Monica - BTS - Lachend

Dankzij de geweldige cast, de schrijvers en natuurlijk de makers van de show konden we lachen tijdens elke afzonderlijke aflevering van de hele serie. Dat gezegd hebbende, het is niets vergeleken met de hoeveelheid gelach die achter de schermen werd gedeeld. De hoofdrolspelers van de show waren en zijn in het echte leven nog steeds erg close.

7 Het droomappartement

Vrienden - Cast - BTS - Monica's woonkamer
Vrienden - Cast - BTS - Monica's woonkamer

Hier kijken we naar onze geliefde cast, poseren voor een foto in ons geliefde appartement. Net als in andere sitcoms vragen fans en critici zich altijd af hoe iemand in hemelsnaam die de banen heeft die de personages hebben, zich ooit zulke stijlvolle opgravingen zou kunnen veroorloven. Natuurlijk, Monica was aan het einde van de serie chef-kok en het appartement was huurgecontroleerd, maar we zouden toch graag een kopie van dat huurcontract willen zien…

6 Chandler & Monica Forever

Vrienden - Monica & Chandler - BTS - Knuffelen
Vrienden - Monica & Chandler - BTS - Knuffelen

Terwijl fans tot op de dag van vandaag nog steeds over Ross en Rachel praten, willen we iedereen er vriendelijk aan herinneren dat Chandler en Monica het echte droompaar van de serie waren (zo niet Phoebe en Mike). De combinatie van Chandler en Monica was gewoon te perfect voor woorden. Het beste van hen? Toen ze eenmaal bij elkaar waren, bleven ze bij elkaar!

5 De grootste sterren van de jaren 90

Vrienden - Ross, Phoebe, Chandler & Joey - BTS - Op straat lopen
Vrienden - Ross, Phoebe, Chandler & Joey - BTS - Op straat lopen

Met uitzondering van Jennifer Aniston, hebben de belangrijkste castleden van Friends niet echt een hot streak gehad sinds het einde van de serie. Niemand van ons zal echter ooit kunnen weten hoe het voor hen was in de jaren 90. Gedurende het grootste deel van het decennium waren ze zowat de grootste namen in Hollywood. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe die dagen moeten zijn geweest…

4 Insomnia Cafe

Vrienden - BTS - Zwart & Wit - Koffieshop - Cast
Vrienden - BTS - Zwart & Wit - Koffieshop - Cast

In 1993 begonnen makers David Crane en Marta Kauffman de stukjes Friends samen te stellen. In die tijd had hun serie echter een heel andere naam. Toen ze de show oorspronkelijk gooiden, had het de titel "Insomnia Cafe". Zeker niet zo pakkend. Voordat ze op de titel Friends landden, overwogen ze ook "Six of One" en "Friends Like Us".

3 Nog meer cameo's van beroemdheden…

Vrienden - Joey & Janine - BTS
Vrienden - Joey & Janine - BTS

De beroemdheden die meededen in Friends deden dat meestal maar voor een paar afleveringen. Echter, supermodel Elle Macpherson speelde haar rol van Janine Lecroix gedurende 5 afleveringen. Macpherson heeft sindsdien verklaard dat ze er enigszins spijt van heeft om de rol op zich te nemen. "Als ik had geweten hoe belangrijk het was in de VS of hoe lang het op tv zou zijn, had ik er misschien niet voor gekozen", ".

2 J-Man & Channy

Vrienden - BTS - Joey & Chandler - Zwart 7 Wit - Paraplu
Vrienden - BTS - Joey & Chandler - Zwart 7 Wit - Paraplu

Hoewel we niets dan liefde hebben voor Monica en Chandler, laten we eerlijk worden. Chandlers eerste en meest ware liefde zal altijd Joey zijn. Als het erop aankomt, hebben deze twee altijd de grootste lol gehad. Matt LeBlanc had moeten weten dat zonder Matthew Perry zijn spin-off het gewoon nooit zou halen.

1 Het meest trieste afscheid

Vrienden - Finale - BTS - Volledige cast - Appartement
Vrienden - Finale - BTS - Volledige cast - Appartement

Op 6 mei 2004 stemden 52,5 miljoen Amerikanen af op de Friends-finale. Dit aantal maakte het de vijfde meest bekeken televisiefinale in de geschiedenis. Hoe indrukwekkend dit alles ook is, bij het bekijken van de aflevering is het enige dat telt, het feit dat we afscheid nemen van onze vrienden. Iemand geef het zakdoekje door!

Aanbevolen: