Fans hebben betrekking op Justin Bieber's kijkje achter de schermen bij het maken van 'Heilig

Inhoudsopgave:

Fans hebben betrekking op Justin Bieber's kijkje achter de schermen bij het maken van 'Heilig
Fans hebben betrekking op Justin Bieber's kijkje achter de schermen bij het maken van 'Heilig
Anonim

Justin Bieber lijkt altijd trending te zijn voor het een of ander, en deze keer is het om een heel, heel goede reden.

Zijn recente samenwerking met zijn vriend en managementgoeroe Scooter Braun, samen met Chance The Rapper, bleek meteen een schot in de roos. Hun nummer Holy vloog meteen naar de top van de hitlijsten na de release, en fans waren enthousiast om te ontdekken dat er ook een korte video bij kwam.

Fans zijn niet alleen naar deze nieuwe video toegestroomd omdat ze naar hun favoriete artiest staren, maar ook omdat ze dit deuntje en de bijbehorende boodschap in deze moeilijke tijden heel herkenbaar vinden.

Beliebers krijgen een kijkje achter de schermen

De release van Holy en de boodschap achter het nummer zijn direct gecorreleerd, en dat is geen toeval. Justin Bieber's kijkje achter de schermen bij het maken van de Holy-video gaf fans enig inzicht in hoe het proces was en wat de bemanning motiveerde om zoiets in elkaar te zetten.

Dit is een project dat niet alleen ging over het behalen van topscores en geld verdienen. Dit project had een duidelijke plaats in het hart van Justin Bieber en het was zijn manier om zijn fans te bereiken om zijn steun en begrip te delen voor de moeilijke tijden waarmee zoveel mensen worden geconfronteerd.

In de video zegt Bieber; "Colin en ik hebben allebei ons hart bij het maken van deze video gestoken, beide komen voort uit het feit dat we weten dat er op dit moment veel gaande is in de wereld. Veel pijn. Veel hartzeer. Veel frustratie. Veel mensen verliezen hun baan."

Fans vertellen over

Er kan geen beter moment zijn om deze combinatie van nummer en video uit te brengen. Het gaat over geloof, in elkaar geloven en er voor elkaar zijn in de stressvolle tijden, en in de hoop op betere dagen. Fans hebben openlijk gezegd dat ze het enorm waarderen dat ze tijdens deze donkere dagen naar Holy kunnen luisteren.

"Ongelofelijk werk en een krachtige betekenis erachter ❤️ zo trots op jou en het team!" zegt de ene fan, terwijl een andere zegt; "Er zijn niet veel artiesten die dit soort dingen doen. Zo trots op jou, Justin ?."

Hoewel zoveel artiesten muziek distribueren die totaal niet te relateren is aan fans en alleen spreekt over de huidige staat van het leven van de artiest, hebben Justin Bieber en regisseur Colin Tilley echt kunst gemaakt die resoneert met fans en hen hoop en inspiratie geeft bij de tijd dat ze het echt het meest nodig hebben.

Aanbevolen: