20 foto's die de juryleden van America's Got Talent in een ander licht zetten

Inhoudsopgave:

20 foto's die de juryleden van America's Got Talent in een ander licht zetten
20 foto's die de juryleden van America's Got Talent in een ander licht zetten
Anonim

America's Got Talent (AGT) is een talentenjacht met zangers, dansers, komieken en goochelaars die allemaal strijden om een grote geldprijs (die de show over een lange periode beta alt) en een show op de Las Vegas Strip. De show is zo populair bij landen over de hele wereld die met zijn spin-off komen, maar nog steeds onder de Got Talent-franchise. Het komende seizoen 15 staat gepland voor een release in mei 2020.

Juryleden van beroemdheden zoals Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum, Julianne Hough en Gabrielle Union hebben het voorrecht gehad om de deelnemers te beoordelen, waarvan sommigen in meer dan één seizoen verschenen. De jury wisselt elk seizoen. Omdat de show al jaren loopt, is het gemakkelijk om de juryleden alleen met de show te associëren, dus als we hun foto's ergens anders dan de jurytafel tegenkomen, vinden we ze vrij ongebruikelijk. Hier zijn 20 foto's waardoor je de juryleden in een ander licht ziet.

20 Opdagen met vrienden

Hier is een onconventionele foto van Gabrielle Union die danst en geniet tijdens een avondje uit met vrienden. Het is moeilijk om deze rechters als normale mensen te zien. Union trad in seizoen 14 toe tot AGT als rechter; helaas zal ze het komende seizoen niet keuren, ze moeten haar vervanging nog aankondigen als dailymail-rapporten.

19 Your Fly Is Open

Als AGT-juryleden in het panel zitten om deelnemers te beoordelen, zijn ze altijd goed verzorgd met prachtige kleding (nou ja, behalve Simon). Op deze foto had de maker en jurylid van de show Simon Cowell een rood gezicht toen hij zich realiseerde dat zijn vlieg ongedaan was gemaakt toen hij uit zijn auto stapte. Helaas waren paparazzi in de buurt om zijn kledingkaststoring vast te leggen, zoals HuffingtonPost meldt.

18 Dancing With The Stars (DWTS)

Het is moeilijk om je een AGT-keurmeester in een andere show voor te stellen. Hier was Julianne Hough een deelnemer aan Dancing With The Stars seizoen 4, beoordeeld door andere juryleden. Volgens eonline won ze seizoen vier en vijf terwijl ze danste met respectievelijk partners Apolo Anton Ohno en Hello Castroneves. Vanwege haar voorbeeldige vaardigheden trad ze toe tot DWTS als een permanente vierde keurmeester voordat ze in 2019 AGT-keurmeester werd.

17 De Kerstkaart Pauze

Het is nogal vreemd om te zien dat Union zo gek doet met haar man Dwayne Wade, nadat ze de serieuze rol van rechter op AGT op zich heeft genomen. Deze foto maakt deel uit van een video van 15 seconden die werd gemaakt toen de familie van Union een kerstkaart aan het maken was, zo meldt vibe.com. Er zijn meer foto's met de stiefkinderen.

16 Jessica Alba en Gabrielle Union Dance

Op deze foto danste Union met haar BFF Jessica Alba tijdens The Late Show met James Corden. Volgens PopSugar maakt het paar meestal dergelijke video's en deelt ze deze online wanneer ze tijd over hebben tijdens de set van L. A's beste. Ze zijn allebei geweldige moeders en zijn ongelooflijke dansers. We vinden het leuk om deze kant van onze AGT-juryleden te zien.

15 Howie Mandel Shirtless

Howie Mandel is altijd een modegoeroe op AGT geweest, altijd gekleed in strakke outfits en een super funky bril. Nu op deze foto, nadat hij had aangekondigd dat seizoen 9 het meest schandalige zal zijn, wist hij waar hij het over had, want in een van de afleveringen trok hij zijn topje uit voor een team van shirtloze dansers, zoals vandaag meldt.

14 At The Game

Gabrielle Union kon haar vreugde niet verbergen en was op dat moment meer dan bereid om haar verloofde op te vrolijken tijdens een wedstrijd omdat ze zich net had verloofd. Volgens PopSugar had haar verloofde Dwayne het nieuws zojuist via Instagram bekend gemaakt. Op deze foto was Union helemaal in de stemming, zelfs het kind achter haar vroeg zich af wat er aan de hand was!

13 Game Of Twister

Als de AGT-panelleden niet bezig zijn met het beoordelen van de deelnemers, spelen ze een spelletje twister. Volgens Dailymail pronkten Howie en voormalig AGT-jurylid Heidi Klum met hun flexibele bewegingen in een gek spelletje twister. Het paar zat in de knoop en er was iemand aanwezig om het moment voor ons vast te leggen.

12 Rompen in een romper

Howie Mandel was niet in zijn gebruikelijke AGT-professionele kleding toen hij Ellen DeGeneres ging bezoeken tijdens haar show. Hij ravotte in een zwarte romper over Ellens set. Volgens dailymail was hij al dartelend enthousiast over de nieuwe herenmode. De 61-jarige rechter lijkt niet snel te vertragen.

11 Werken aan fitness

AGT-rechters hebben niet alleen prachtige lichamen; ze werken net als normale mensen. Hier werd Union ongelooflijk zweterig tijdens een intensieve training met haar man op de set van een advertentie. Volgens PopSugar was Union meer gefocust op het gedaan krijgen van de training dan op het proberen er schattig uit te zien.

10 Julianne Hough's controversiële Halloween-kostuum

Fans zagen voormalig jurylid Julianne Hough in een ander licht toen ze het controversiële Halloween-kostuum zagen dat ze in 2013 droeg. Zoals eonline meldt, kwam Hough onder vuur te liggen vanwege haar controversiële make-up toen ze zich verkleedde als Orange Is The van Uzo Aduba. Nieuw zwart personage voor Halloween. Ze bood echter wel haar excuses aan aan degenen die ze beledigd had.

9 De delicate Jenny Packham-jurk

Beroemdheden dragen meestal hun beste jurken, haar en make-up wanneer ze op de rode loper verschijnen, omdat eventuele ongelukken voor al die camera's rampzalig kunnen zijn. Zoals HuffPost meldt, zag Julia er prachtig uit in deze roze Jenny Packham-jurk, maar niet te lang, toen ze aan het dansen was op de afterparty, scheurde de jurk op twee plaatsen. Was het een door dans veroorzaakte storing?

8 Familie man

Als we Simon aan de jurytafel op AGT zien, is hij serieus op zoek naar talent. Deze foto schildert hem in een ander licht. Zoals de zon meldt, zagen Simon en zijn vriendin Lauren Silverman eruit als de perfecte familie die wat vrije tijd doorbracht, toen ze met hun driejarige zoon Eric naar een ijsje gingen in LA.

7 Optreden voor het goede doel

Howie Mandel is niet alleen rechter, maar ook tv-presentator, komiek en acteur. Zoals axs.com meldt, nam Howie ooit een pauze van zijn AGT-taken om op te treden in het Bellco Theatre in Denver ten voordele van de Zarlengo Foundation, die gehandicapte kinderen helpt. De stichting heeft scholen in de omgeving van Denver echt ondersteund.

6 Howie met haar

Howie is uniek gekwalificeerd voor zijn baan als rechter van AGT en zijn stand-upcomedy helpt hem echt enorm. We wedden dat hij gewoon grappig probeerde te zijn op deze foto, die hij op Twitter deelde. AGT-deelnemer Dean Banowetz legde zijn baard op Howie's hoofd zodat hij eruit kan zien alsof hij haar heeft. Dean gaf ons tenminste een kans om te zien hoe hij eruit zou zien met haar.

5 Papa kan dansen

Deze foto maakt deel uit van een video die Howie Mandel op tiktok maakte terwijl hij in het vliegtuig danste met zijn dochter Jackie. Howie en Jackie leken zich te amuseren terwijl zijn vrouw Terri toekeek en zijn andere dochter Riley niet zo blij leek. Moeilijk om hem voor te stellen als een familieman als hij op de rechterstoel zit.

4 Nieuwe moeder

Deze foto schildert Gabrielle Union echt in een ander licht. Als ze geen felle rechter is, is ze een moeder. Ze deelde deze foto op Instagram toen ze hun dochter verwelkomden via een draagmoeder. Volgens mensen is ze altijd open geweest over haar worsteling met vruchtbaarheid en was ze blij haar eerste kind te verwelkomen.

3 Van glamour tot casual

Het is geen geheim dat Julianne Hough weet hoe ze een goed statementstuk moet rocken. Haar naaste is zeker de droom van elk meisje. Er zijn echter dagen dat ze geen glamour heeft en in plaats daarvan vrijetijdskleding draagt. Zoals hier, werd ze gespot in een eenvoudige overall in Los Angeles, zoals hawtcelebs meldt.

2 Simon in een film

Simon is altijd beroemd geweest als een serieus jurylid over de Got Talent-franchise. Het is moeilijk om hem voor te stellen op een andere stoel dan de rechterstoel. Hier filmde hij een cameo als zichzelf in de film Scary Movie 3, die hij beschrijft als een gênante fout bij digitalspy.

1 Simon als jonge knul

Rechter Simon droeg niet altijd helemaal zwarte of helemaal witte T-shirts. Als jonge man leek Simon een John Rambo-identiteitscrisis te hebben gehad en droeg hij altijd vesten om met zijn spieren te pronken, zoals de zon meldt. Op deze foto spande hij zijn spieren terwijl hij naast zijn toenmalige vriendin popster Sinitta stond.

Aanbevolen: