20 foto's die de Vikingen in een ander licht zetten

Inhoudsopgave:

20 foto's die de Vikingen in een ander licht zetten
20 foto's die de Vikingen in een ander licht zetten
Anonim

Talk of Vikings en iedereen stelt zich troepen soldaten voor die worden geleid door wrede koningen en krijgsheren die hongerig zijn naar twee dingen: macht en territorium. Deze dramaserie, gebaseerd op historische gebeurtenissen in het hart van Noorwegen, is al heel lang favoriet bij fans.

Het kan dus heel vreemd zijn als je de mannen en vrouwen ontmoet die de verschillende gewaagde rollen hebben gespeeld - zoals de ambitieuze en wrede Harald Finehair (gespeeld door Peter Vilhelm Franzén), chillen in de stad of zelfs een onschuldige selfie-offset.

Wacht, gebeuren er zulke dingen?

Ja, dat is zo. De mannen en vrouwen die deze rollen spelen zijn gewoon normale mensen zoals wij. Maar om ze zo te zien leven, buiten de set, kan voor de meesten van ons nogal onconventioneel zijn.

En zo'n onconventioneel is wat je hier zult zien. Dit stuk heeft 20 foto's waardoor je de Vikingen in een ander licht ziet. Lees dan zeker verder!

20 Lachen

Een foto van vikingen cast
Een foto van vikingen cast

Het is nogal vreemd om strijdende personages te zien lachen om wat snacks tussen de opnames door. Welnu, op deze foto zien we Harald Finehair, gespeeld door Franzen, die een vrolijke selfie maakt met de crew, die achterin wat aan het kletsen is. Volgens Express UK is Harald de gemene krijgsheer die lang de koning van Noorwegen wilde zijn.

19 Voorbereiding

Katheryn Winnick Vikings gecompenseerd
Katheryn Winnick Vikings gecompenseerd

Vrouw van Ragnar, Lagertha, staat bekend als een gedurfde koningin die nooit verlegen is voor de strijd - net als haar krijger-echtgenoot. Op deze foto zie je een wat minder enge Lagertha, gespeeld door Katheryn Winnick, die zich laat bijwerken en klaarmaken voor de set. Nog vreemder is het feit dat Katheryn volgens Go Social de voorkeur geeft aan veel eenvoudigere looks in het echte leven.

18 Routebeschrijving

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een 'moeder en zoon' die een nogal intens 'oogcontact'-moment hebben. Op deze foto neemt Katheryn Winnick, die normaal Lagertha speelt, de rol van regisseur en geeft instructies aan haar Vikings-zoon, Bjorn, die wordt gespeeld door Alexander Ludwig. Volgens Katheryns Facebook-bericht regisseerde ze seizoen 6, aflevering 8, uitgezonden in 2019.

17 Poseer op de set

Travis Fimmel in Vikings shooting
Travis Fimmel in Vikings shooting

Ja, een krijger kan de tijd nemen om te pauzeren en na te denken, en dat is wat je Ragnar Lothbrok, gespeeld door Travis Fimmel, hier ziet doen. Denk nog eens goed na voordat je denkt dat deze man deze rol verdiende. Volgens Hey You Guys was Travis niet de originele castkeuze voor de krachtige Ragnar.

16 Werken aan fitness

Schietgebied van Vikingen
Schietgebied van Vikingen

Als je een castlid van Vikings bent, moet je fit blijven. En op deze foto zien we een castlid die met twee handen een limbo-stand doet op de zeldzame vulkanische rotsen die deel uitmaken van de locatie waar Vikings-afleveringen worden gefilmd.

Volgens Emerald-Heritage wordt een groot deel van Vikingen neergeschoten in County Wicklow, aan de oostkant van Ierland.

15 Gezellige Meerman

Vikings cast lid ontspannen
Vikings cast lid ontspannen

Nou, de naam van zijn personage is niet Merman, maar Alexander Ludwig liet zichzelf er zo uitzien. Zijn karakternaam is Bjorn Ironside, de zoon van Lagertha, en hij heeft hier gezien dat hij geniet van een relaxte tijd weg van Ierse landen. Volgens Go Social groeide deze relaxte 'meerman' van Ragnars jonge zoon uit tot een volwaardige Vikingleider.

14 Vrije dag

Een foto van vikingen gegoten offset
Een foto van vikingen gegoten offset

Op deze foto zien we Maude Hirst, die Helga speelt, en Alyssa Sutherland, die koningin Aslaug speelt, genieten van het Ierse platteland tijdens een periode van opnameseizoen drie.

Volgens Vikings Fandom (SPOILER ALERT) wordt Helga in seizoen 4 vermoord door haar adoptiedochter, terwijl Aslaug, na een affaire met Ragnar, wordt neergeschoten met een pijl in de rug door een verbitterde Lagertha. Weinig wisten ze…

13 Speeltijd

Schieten van de Vikingen-serie
Schieten van de Vikingen-serie

Lagertha zal altijd dominant zijn - en dat is wat we hier zien. Op deze off-set foto is Katheryn Winnick te zien poseren voor een foto met een waterfles in haar hand. Onder haar, in een nogal onderdanige positie, bevinden zich Floki, gespeeld door Gustaf Skarsgard, en een collega-acteur. Volgens Go Social is Katheryn een getrainde vechtsportmeester, dus haar alter ego gaat veel verder dan de set.

12 Aankleden

Vikings cast lid heeft kostuum klaar
Vikings cast lid heeft kostuum klaar

Vikingen geloofden in krachtige vrouwen. Om dat historische element goed te krijgen, symboliseren de kostuums die vrouwelijke personages dragen vrouwelijke empowerment. Volgens Hollywood Reporter verklaarde Joan Bergin, die alle kostuums van de show ontwierp, dat vrouwen uit die tijd eigendom konden bezitten en heersers konden zijn.

11 Scherm vader

Vikingen cast voor kinderen
Vikingen cast voor kinderen

"Dit is een speciaal vader- en zoonsmoment". Nou, in werkelijkheid is het dat niet. Op de set heeft Travis Fimmel, die Ragnar Lothbrok speelt, twee zonen, die je op de foto hierboven ziet. In het echte leven is Travis Fimmel volgens New Idea nog steeds vrijgezel en heeft hij geen eigen gezin.

10 Goof Balls

Leden van de vikingen cast
Leden van de vikingen cast

Gewapende mannen en vrouwen met gevaarlijke ambities kunnen zo maf zijn? Ja, dat kunnen ze. Op deze gekke foto nemen enkele Vikings-castleden een relaxte selfie, waarbij ze gezichten trekken die hun personages op de set niet durven te trekken! Volgens ScienceNordic zagen de echte Vikingen er een beetje anders uit dan deze mensen.

9 Lunch wordt geserveerd

Vikingen acteurs
Vikingen acteurs

Stel je voor dat de grote Ragnar gaat zitten en opwarmen met een lunchpakket en een fles water. Dat is waar je hier op wordt getrakteerd.

Als Travis Fimmel op dit moment een karakter had, zou dit een grote afwijking zijn geweest van de felle strijders in de strijd die we allemaal op de show zien. De acties van de personages zijn gebaseerd op oude geschiedenis, volgens Express UK.

8 Na het werk

Achter de schermen van Vikingen
Achter de schermen van Vikingen

Hoe kun je je deze heren en dame voorstellen zonder hun oude make-up en gevechtsklare wapenrusting? Toegegeven, het is best moeilijk om deze foto interessant te maken! Maar volgens ScienceNordic waren Vikingen niet per se onverzorgd en barbaars, zoals de meeste mensen zijn gaan denken.

7 Glas wijn

Vikings-castleden maken groepsfoto
Vikings-castleden maken groepsfoto

Vrienden en vijanden verenigden zich voor deze gezamenlijke foto, met de hoofdrolspelers van deze grote serie. Ja, dit zijn vrienden in het echte leven, maar in de show, Vikings, spelen deze mannen en vrouwen de beste maatjes … of de meest gemene vijanden. Volgens Twitter is dit bericht gemaakt nadat ze klaar waren met het opnemen van een aflevering.

6 Gentle Giant

Leden van de cast van de Vikingen
Leden van de cast van de Vikingen

Dit is een foto met 'raar' erop geschreven. Volgens Express UK is koning Harald de felle krijgsheer die zijn mannen in de strijd leidde om de meeste delen van Noorwegen te veroveren. Combineer dat met de verhaallijn van de show (SPOILER ALERT) waarin Harald Astrid laat vermoorden terwijl ze in de strijd is, en je zult beseffen waarom deze schattige foto van de twee die samen een babygeit knuffelen een onaangename foto is voor Vikings-fans.

5 IJs

De leden van de Vikings-cast zijn gek
De leden van de Vikings-cast zijn gek

Vikingen hadden ijs? Nou niet echt. Alleen enorme stukken wild vlees en wijn in bekers om op te slurpen. Daarom is het nogal… raar om Ragnar en Floki te zien (hij wordt gespeeld door Gustaf Skarsgard, volgens Go Social), chillen met een ijsje.

4 Alleen jongens

Vikingen acteurs samen
Vikingen acteurs samen

Dit is zo anders dan wat Vikingen zouden moeten zijn: een wereld met een opmerkelijke vrouwelijke aanwezigheid. waar vrouwen volgens Hollywood Reporter van mannen kunnen scheiden door ze drie keer te omcirkelen. Het zien van 'alleen jongens' op deze Vikings-foto is voor de meeste fans nogal vreemd. Lagertha moet ze op een gegeven moment hebben onderbroken.

3 Een korte fotoshoot

Vikingen
Vikingen

Heb je je ooit afgevraagd hoe ze die omslagfoto's krijgen? Nou, dit is het. Volgens Matt Bigelow, de persoon achter de meeste Vikings-fotoshoots, was dit een van de vele publiciteitsfotoshoots die in een niet zo luxe studio werden gedaan.

2 Groepsfoto

Een groepsfoto van de vikingen cast
Een groepsfoto van de vikingen cast

Warlords verenigen zich opnieuw…deze keer om een groepsfoto te maken enkele ogenblikken nadat ze van de set waren verdwenen. In deze film nemen Rollo, Ragnar, Bjorn en Floki wat tijd vrij om een fotomoment te delen met een gast, Aisha Tyler. Volgens Aisha's Instagram-bericht kwam ze de cast op de set bezoeken, dankbaar dat geen van hen de bloedadelaar had gekregen.

1 Mini Vikingen

Kinderen cast voor Vikingen
Kinderen cast voor Vikingen

Deze kinderen hebben vast veel plezier gehad op de Vikings-set. Het woord is dat de kinderen liever niet weten waar kinderen toen aan werden blootgesteld. Volgens Viking.no heeft 33% van de bevolking destijds nooit de volwassenheid bereikt. Een 20-jarige wordt beschouwd als een man van middelbare leeftijd.

Aanbevolen: