15 foto's die Kanye West in een ander licht zetten

Inhoudsopgave:

15 foto's die Kanye West in een ander licht zetten
15 foto's die Kanye West in een ander licht zetten
Anonim

Denk je dat je weet waar Kanye West over gaat? Nou, denk nog eens goed na. Natuurlijk, hij is een rijke songwriter, rapper, platenproducent en (misschien wel het meest beroemde) de echtgenoot van Kim Kardashian. Ja, ja. We weten allemaal dat hij 4 kinderen heeft en dat hij een meester is in het lanceren en onderhouden van vetes op sociale media.

Maar sinds zijn veelbesproken storing in 2016 is er veel veranderd. Natuurlijk, veel van de oude Kanye overleeft, zul je graag horen. Maar hij heeft geprobeerd in contact te komen met zijn spirituele kant en de wereld te laten weten waar hij politiek staat. Hij wordt door niemand minder dan The Guardian een "wedergeboren conservatief" genoemd. In feite heeft hij zichzelf overal opnieuw geboren. Soms saboteert de oude Kanye de nieuwe Kanye. Maar de man is nooit bekend geweest om zijn consistentie.

Hier zijn 15 foto's die de goede oude Kanye West in een heel ander licht zetten.

15 Hij is een wedergeboren christen

WTF, zeg je misschien tegen jezelf. Geen sprake van, zegt u. Hij begon met het hosten van alleen op uitnodiging toegankelijke zondagse diensten. Eind 2019 kwam hij uit de kast als een wedergeboren christen voor niemand minder dan Nicki Minaj. Haar mening? 'Ik kon zien dat hij nu rust heeft.' Een vredig Kanye West is best eng, denken we.

14 Hij ging uit met Amber Rose

Amber Rose en Kanye West dateerden van 2008 tot 2010. Amber Rose heeft Kim Kardashian een "thuiswreker" genoemd en beweerde dat ze toenmalig vriendje Reggie Bush bedroog met Kanye. Amber gaat verder met te zeggen dat Kim de reden was dat zij en Kanye uit elkaar gingen. Is ze eerlijk? Waarschijnlijk niet.

13 BLEXIT opgericht om zwarten aan te moedigen lid te worden van de Republikeinse partij

Schok en horror kwamen op sociale media toen onze Kanye "Blexit" (Black Exit) lanceerde. Hij drong er bij de zwarten op aan hun oude trouw aan de Democraten op te geven en zich bij de Republikeinse Partij aan te sluiten. Het heeft een website waar je een officiële trui kunt kopen voor slechts $ 36. Op de achterkant staat "De liberalen kunnen me niet intimideren". Nee, we maken GEEN grapje.

12 Ontmoeting met verkozen president Donald Trump in 2016

Kort nadat hij na zijn inzinking uit het ziekenhuis was ontslagen, reisde Kanye West in december 2016 naar New York City om de toenmalige president-elect Donald Trump te ontmoeten. Hij wilde met Trump praten over geweld in Chicago (zijn geboortestad) en wat daaraan gedaan kon worden. Het was een fotomoment voor Trump. Hij maakte er natuurlijk het beste van. Laat de bromance maar beginnen jongens.

11 Zijn opvoeding was helemaal middenklasse

Terwijl hij in Atlanta werd geboren, bracht Kanye West het grootste deel van zijn jeugd door bij zijn moeder in Chicago. Het was nauwelijks een scène uit de 'hood', aangezien zijn moeder Dr. Dondra West was, een Ph. D. die voorzitter was van de Engelse afdeling van de Chicago State University. Ze stierf in 2008 in Los Angeles, deels als gevolg van complicaties na plastische chirurgie. Ze was pas 58.

10 Zijn vader was Black Panther die een fotojournalist werd

Kanye's vader Ray West was lid van de radicale Black Panther Party, maar nam ontslag nadat Kanye in 1977 werd geboren. Hij was ook een van de eerste zwarte fotojournalisten die voor de Atlanta Journal-Constitution werkte. Hij richtte zich ook op medisch illustreren en werd later een christelijke huwelijksconsulent. Een getalenteerde man. Hij en Dondra waren in 1980 gescheiden.

9 Het soort man dat concerten geeft voor gevangenen

De wedergeboren Christian Kanye en zijn koor gaven een reeks geïmproviseerde concerten in de Harris County Jail in Houston. Hij verklaarde "dit is een missie, geen show", zong hij nummers van zijn gospelalbum Jesus is King. De concerten kwamen in november 2019, een paar dagen voordat Kanye sprak in Joel Olsteen's Lakewood Church in Houston. Kim en dochter North zaten midden op de eerste rij toen Kanye de preekstoel betrad.

8 richtte Musical Charity op en viel er toen mee

Donda's House, letterlijk het huis in Chicago waar Kanye opgroeide, zou de locatie zijn van een muziek- en kunstprogramma dat zich zou richten op risicojongeren in Chicago. Het enige is dat het huis vandaag leeg staat. Waarom? Nou, het lijkt erop dat Kim K. in 2018 naar sociale media ging om degenen die het goede doel runnen te dissen. De uitkomst? Dag Kanye.

7 Ik ben een vat - God heeft mij gekozen

Meer post-wedergeboren reuring. Kanye West heeft verklaard: "Ik ben als een vat, en God heeft mij gekozen om de stem en de verbinder te zijn." Kanye houdt wekelijks "zondagsdiensten", compleet met zijn koor en een predikant. De locatie verandert van week tot week. Sterren als Justin Bieber hebben bij de dienst gezongen, hopen we terecht.

6 Flash: ik ben kandidaat voor het presidentschap in 2024

Nou, voordat Trump langskwam, zou hij zich kandidaat stellen voor het presidentschap in 2020. Maar de bromance van Kanye West met de president heeft ertoe geleid dat hij zijn run terugbracht naar 2024. We maken GEEN grapje. De man lijkt serieus te zijn. Oké, dat is allemaal goed en wel, maar is het land klaar voor Kim Kardashian als First Lady of KUWTK die filmt in het Oval Office? Twijfelachtig.

5 regisseerde een film die in Cannes werd vertoond

De film Cruel Summer uit 2012 is geïnspireerd op het gelijknamige album. Een high-end autodief moet zichzelf verlossen en drie taken voltooien om de hand te claimen van de dame van wie hij houdt. De eerste (en laatste) vertoning was op het filmfestival van Cannes. Kanye regisseerde, nadat hij een benadering met meerdere schermen had ontwikkeld die de "Seven Screen Approach" werd genoemd. Zeven schermen tegelijk? Op zijn zachtst gezegd verwarrend. En heel Kanye.

4 Hij houdt van, houdt van, houdt van Donald Trump

Man, het flauwe Westen heeft gekregen van de zwarte gemeenschap voor zijn steun aan Donald Trump. West, de wedergeboren conservatief, heeft geen berouw en zegt dingen alsof het de Republikeinse Partij was die de slaven heeft bevrijd. Voor beter of slechter, Kanye speelt regelmatig met de Prez. Ze lunchen en hebben leuke praatjes, horen we.

3 zegt dat Bill Cosby onschuldig is

Waar komt dit spul vandaan? In 2016 kwam Kanye naar buiten met een "Bill Cosby is Innocent"-tweet. Zwarte beroemdheden, waaronder Tyra Banks, gingen ballistisch, dissend, schreeuwend, vloekend en in het algemeen de rapper bashen voor wat ze als een schande zagen. Als het een poging was om aandacht te krijgen, werkte het. Respect? Niets daarvan, het spijt ons te moeten zeggen.

2 vergeleek zichzelf met W alt Disney, Howard Hughes en Jezus

"Ik ben Warhol!" riep West uit op een Amerikaanse radioshow: "Ik ben de nummer één artiest met de meeste impact van onze generatie. Ik ben Shakespeare in levenden lijve. W alt Disney, Nike, Google." Oké, rustig aan. Wie anders? Will Smith, Malcolm X en (niet te vergeten) God zelf. De vraag is: gelooft hij dit allemaal echt?

1 Het is allemaal logisch - hij is bipolair

Hij kreeg black-outs toen hij een kind was. Op de hoes van het artwork van Kanye's YE-album uit 2018 stond: "Ik haat het om bipolair te zijn, het is geweldig". Hij vertelde Jimmy Kimmel dat zijn toestand zijn "superkracht" was. Het was een vloek en een zegen ineen. Dat is zo'n Kanye-ding om te zeggen dat het niet eens grappig is.

Aanbevolen: