18 foto's van de begrafenisondernemer die hem in een ander licht schildert

Inhoudsopgave:

18 foto's van de begrafenisondernemer die hem in een ander licht schildert
18 foto's van de begrafenisondernemer die hem in een ander licht schildert
Anonim

The Undertaker is misschien wel de meest direct herkende personages die ooit uit het worstelen zijn gekomen. Hij is een van die worstelaars die zelfs degenen die niet naar worstelen kijken of nog nooit een dag worstelen hebben gezien, weten wie The Undertaker is. Dat is de impact die de voormalige WWE-kampioen heeft gehad op de popcultuur. Eentje die slechts een handvol andere worstellegendes deelt.

Buiten de ring is hij echter gewoon Mark Calaway. Gewoon een gewone, normale, halfgepensioneerde gewone burger die moeite heeft om op te vallen in een menigte. Het verschil tussen Mark en het personage dat hij op televisie speelt, is een contrast van dag en nacht. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua persoonlijkheid. Als meer fans wisten wat Mark van plan is buiten de ring, zouden ze geschokt zijn. Dus laten we lezers choqueren door een aantal foto's te laten zien die Taker in een heel nieuw licht plaatsen buiten het worstelen.

18 Hij is maatjes met Post Malone

Nou, dit is een cross-over die niemand van ons had verwacht. Voor degenen die zich afvragen hoe deze twee ooit telefoonnummers hebben kunnen uitwisselen: The Undertaker werd gevraagd om een cameo te maken tijdens een Post Malone-concert in de zomer van 2018 en Malone wilde dat Taker hem op het podium zou stikken. The Deadman was blij om te verplichten.

17 Hij draagt niet alleen zwart

Begrafenisondernemer heeft niet altijd een karakter en ondanks wat de garderobe van zijn personage doet vermoeden, kleedt de man achter de hoed zich niet altijd in het zwart. Op een gemiddelde dag kunnen fans hem betrappen in zoiets als een felgroen t-shirt en een bruine of camouflagepet. Misschien duikt hij zelfs op met een korte broek.

16 Hij houdt van zijn vrouw, Michelle McCool

Dat klopt, worstelfans. The Undertaker is getrouwd met voormalig WWE Women's Champion, Michelle McCool. Gezien hoe totaal verschillend hun personages op het scherm zijn, klinkt dat misschien moeilijk te geloven, maar in het echte leven zouden de twee niet onafscheidelijker kunnen zijn. Terwijl McCool met pensioen is, vergezelt ze hem naar al zijn shows en is ze soms in het publiek tijdens zijn wedstrijden.

15 Hij is een godvrezende man

Hoewel het spelen van een letterlijke dode man die de duistere kunsten beheerst niet klinkt als de meest koosjere dingen voor een religieuze man om zich aan te binden, is Undertaker een religieuze man buiten het worstelen. WWE-camera's betrapten Taker vlak voor zijn WrestleMania 27-wedstrijd terwijl hij aan het bidden was voordat hij met Triple H worstelde, waarmee hij zijn geloof demonstreerde.

14 Hij heeft altijd tijd voor fans - en houdt van Elvis en Ali

Of hij nu zijn kostuum aan heeft of gekleed is in vrijetijdskleding die niet bij zijn karakter past, Undertaker maakt altijd tijd om met fans op de foto te gaan. Hij hoeft geen karakter van The Deadman te zijn om een vriendelijke kerel te zijn. Sterker nog, de man is verrassend genoeg een grote fan van zowel Elvis Presley als Muhammad Ali. Schokkend.

13 Nooit te cool om te lachen

Of hij nu een karakter heeft of een karakter heeft, het is vrij zeldzaam dat The Undertaker ook maar de geringste glimlach krijgt. Maar zoals deze foto laat zien, is hij niet bang om de wereld een stralende glimlach te schenken als hij backstage in de buurt is van zijn vriendenkring - namelijk, in dit scenario, mede-gepensioneerde worstelaars Triple H en Shawn Michaels.

12 Hij heeft interessante vrienden

"Interessant" is misschien een understatement, om eerlijk te zijn. Tijdens het bijwonen van de bruiloft van Ric Flair een paar jaar geleden, had Undertaker het toevallig met NBA Hall of Famer, Dennis Rodman. Wat, als een naam, niet helemaal willekeurig is gezien de geschiedenis van de voormalige Chicago Bull in de ring, maar zeker geen naam die we verwachtten te zien rondhangen met The Undertaker, of Ric Flair trouwens.

11 Niet zo loyaal als je misschien denkt

In de afgelopen 30 jaar heeft Undertaker de WWE nooit verlaten om ergens anders te worstelen en heeft hij een reputatie opgebouwd als een loyale worstelaar. Fans denken misschien niet dat hij zo loyaal is nadat ze hem foto's hebben zien maken met worstelaars van WWE's rivaliserende promotie, Impact Wrestling. Hij sprong niet van het schip, maar hij hield meet and greets tijdens een jachtevenement op hetzelfde moment dat Impact hun eigen meet and greet had.

10 Rivaal op het scherm zijn vrienden in het echte leven

Undertaker had vruchtbare vetes op televisie met JBL en heeft meerdere keren geworsteld met jongens als Ron Simmons en Eddie Guerrero. Maar toen de camera's stopten met draaien, waren ze allemaal de beste vrienden. Of beter gezegd, beste mannen, die allemaal meewerkten om JBL's bruidsjonkers te zijn tijdens zijn huwelijk.

9 Hij krijgt de middelste stoel

Iedereen die eerder met zijn twee maten op de achterbank heeft gezeten, kent de ondraaglijke pijn die gepaard gaat met platgedrukt worden in het midden. Meestal is het lot dat de kleinste van het trio treft, maar in dit geval werd Taker geplet tussen Kevin Nash (die, toegegeven, Taker's exact dezelfde lengte heeft op 6'10) en Scott Hall (die 6' is). 7).

8 Hij wordt ouder - Veel

Het is misschien gemakkelijk om voor de gek gehouden te worden door de rook en spiegels dat Undertaker er niet uitziet alsof hij de afgelopen tien jaar of zo veel ouder is geworden. Maar als we die rook en spiegels verwijderen (met name de haarverf en hem vangen op een dag dat hij niet naar de sportschool is geweest), ziet hij er nog steeds uit als een grijsharige, uit vorm oude man.

7 Hij zat in een bende

Nou, een soort van. Gang kan een stuk zijn. The Bone Street Krew (zoals ze zichzelf noemden) was een multicultureel equivalent van The Kliq, zij het zonder de backstage-politiek. Deze mannen hadden zo'n hechte band dat ze allemaal bijpassende tatoeages kregen. Andere leden van de Krew waren Rikishi, Savio Vega, Yokozuna en The Godfather.

6 Hij houdt van een lekker biertje … met bepaalde mensen

Terwijl hij graag wilde bewijzen wanneer hij de ring deelde met Stone Cold Steve Austin tijdens een bierfeestje in de ring, is The Undertaker nooit een man geweest die een biertje afsloeg. Hij werd zelfs gezien in een pub tijdens WrestleMania 32 weekend om te drinken met zijn Mania-tegenstander, Shane McMahon. Hoewel hij er minder onder de indruk uitzag dat fans hem om foto's vroegen.

5 Him en Paul Bearer waren echt vrienden

Voordat hij stierf, was Paul Bearer altijd aan de zijde van Undertaker, zowel op als buiten de camera. Bearer was misschien niet echt de manager van Taker of zelfs zijn vader in het echte leven, maar hun band op het scherm maakte ze geweldige vrienden buiten het scherm. Hier zijn ze in een pub aan het drinken met medeworstelaars Bret Hart, Tanaka en Sean W altman (ook bekend als X-Pac, toen 123 Kid).

4 Zelfs profs moeten repeteren

In WrestleMania 9 trad The Undertaker in zijn zesde jaar op als worstelaar in zijn carrière. Op dat moment had hij lang genoeg geworsteld om echt als een professionele worstelaar te worden beschouwd (nadruk op professioneel), maar zelfs ervaren profs moeten hun stunts oefenen, wat hij deed toen hij zijn entree voor later die avond oefende.

3 Hij is een fan van Cleveland Cavaliers

Voor degenen die het niet weten, The Undertaker is een fervent basketbalfan. Zozeer zelfs dat in 2016, toen de toenmalige NBA-kampioen Cleveland Cavaliers in de arena waren om hun kampioenschapsringen voor hun seizoensopener in ontvangst te nemen, The Undertaker in karakter verscheen en het team een eigen WWE-kampioenschapsriem schonk.

2 En een New York Knicks-fan

Enes Kanter is een fervent worstelfan. Zozeer zelfs dat hij, bovenop de gast die vorig jaar op WWE TV verscheen om het 24/7 kampioenschap te winnen, aan TMZ vertelde dat hij ervan droomde worstelaar te worden nadat hij met pensioen ging bij de NBA. Toen Undertaker zich klaarmaakte voor een wedstrijd in Madison Square Garden, ontmoette hij de toenmalige New Yorkse Knick en nam een foto. Taker moet dol zijn op de Knicks.

1 Of gewoon een Enes Kanter-fan

Misschien is die laatste foto minder genomen omdat The Undertaker een fan is van de New York Knicks en meer omdat hij gewoon een fan is van Enes Kanter zelf. Niet veel mensen kunnen tenslotte zeggen dat ze het voorrecht hadden om een foto te maken met Taker voordat hij zijn kostuum aantrok en terwijl hij in karakter was.

Aanbevolen: