18 foto's van WWE-vrouwen die ze in een ander licht schilderen

Inhoudsopgave:

18 foto's van WWE-vrouwen die ze in een ander licht schilderen
18 foto's van WWE-vrouwen die ze in een ander licht schilderen
Anonim

Er is maar één foto nodig (ongeacht of deze recentelijk is gemaakt of niet) om iemands carrière of leven te maken of te breken. Zelfs als de foto volledig uit de context wordt gehaald, kan één foto veranderen hoe een heel legioen mensen zich oorspronkelijk over één persoon hebben gevoeld, ten goede of ten kwade. Dit is niet anders in het geval van beroemdheden, zelfs worstelaars.

Bijvoorbeeld, toen vrouwelijke worstelaars in WWE werden gebrandmerkt als 'diva's', gaf niemand om hen en beschouwde hun wedstrijden als een reden om tijdens hen naar het toilet te gaan. Nu, sinds ze omgedoopt zijn tot WWE Superstars (hetzelfde als de mannen), worden vrouwen veel meer vereerd tot het punt dat ze de belangrijkste gebeurtenis van vorig jaar WrestleMania waren. Perceptie is belangrijk en het enige dat nodig is, is een naamsverandering, of, in dit geval, een foto, om mensen in een geheel nieuw licht te schilderen.

Sommige van de volgende foto's zullen de manier waarop je enkele van de stoerste vrouwen in de WWE bekijkt, veranderen, dus ga voorzichtig te werk.

18 Steamy Pre-WWE Pics Of The Man

Natuurlijk nam niemand Becky Lynch aan voor een man toen ze deelnam aan een onthullende fotoshoot voor een bedrijf genaamd Ring Divas voordat ze groot werd in WWE, of zelfs in India.

17 Bayley danst backstage zonder enige manier Jose

Bayley is een vrouw met veel talenten. Worstelen is het meest voor de hand liggende, maar een verrassend talent dat ze toonde met medeworstelaar No Way Jose, is de kunst van het dansen. En kijkend naar hoe ze gevormd is in een yogabroek, is er misschien nog een talent van haar waarvan we ons niet helemaal bewust zijn.

16 Bayley's Bikini And A Bae

Het is zeldzaam dat Bayley ooit veel van haar huid onthult - zelfs in het midden van een ring terwijl ze in haar uitrusting zit - dus haar vorm in een bikini alleen al is verrassend. Nog verrassender is het feit dat ze van de markt is. Bayley is momenteel verloofd met een medeworstelaar op het onafhankelijke circuit genaamd Aaron Solow.

15 Asuka is klaar voor videogames

Als ze in het midden van de ring is, is Asuka een groen verneveld, sissend, op het gezicht geschilderd, grommend, giftig beest van een worstelaar. Maar als ze haar uitrusting uitdoet, is ze een ontwapenend lief gamermeisje. Zo'n gamermeisje dat ze haar eigen gamekanaal op YouTube heeft.

14 Peyton Royce ziet er IIconisch uit met AEW Star

De meeste honkbalfans binnen de WWE vergeven Peyton Royce misschien voor het wiegen van een Dodgers-trui. Wat ze echter misschien niet vergeven, is verbroedering met 'de vijand' terwijl haar man Shawn Spears (voorheen bekend als Tye Dillinger) voor AEW werkt, die nu rechtstreeks in concurrentie staat met degenen in WWE.

13 Mandy Rose zonder make-up

Omdat Mandy Rose's 'Goddess'-personage onder het mom komt van een ijdel persoon die veel te veel opgaat in hun eigen zelfbeeld, denken de meeste fans dat Rose het geen dag volhoudt zonder make-up op te doen. Het is precies het tegenovergestelde, eigenlijk, als we het hebben over wanneer ze uit haar karakter is.

12 Alexa Bliss In High School

Voordat ze een worstelaar was, had Alexa Bliss verschillende carrièreambities op de middelbare school. Meer dan wat dan ook, was ze destijds gefocust op het zijn van een cheerleader op de middelbare school voor haar lokale team. Ze pronkt met een aantal van de gymnastiekvaardigheden die ze als cheerleader vaak in de ring heeft verworven.

11 Young Charlotte-feestjes met Shelton Benjamin

Zelfs voordat ze besloot te gaan trainen om worstelaar te worden, ging Charlotte Flair vaak om met artiesten dankzij haar afkomst als dochter van Ric Flair. Ric was echter misschien niet blij te weten dat zijn dochter een feestbeest was en leefde midden jaren 2000 samen met kampioenen als Shelton Benjamin.

10 Kwetsbare Rousey

WWE is altijd snel met het tonen van hoogtepunten van Ronda Rousey's tijd in de UFC of zelfs de gevallen waarin ze in de vierkante cirkel schopt. Maar we zullen ze nooit clips zien draaien waarin ze er verpletterd, verslagen en beschaamd uitziet nadat ze een van haar UFC-gevechten heeft verloren.

9 Shayna Baszler draagt een jurk???

Ja, we kunnen het ook niet geloven. Voor een hardvochtige voormalige MMA-vechter (en parttime vampier, te oordelen naar haar laatste Monday Night Raw-uiterlijk) die trots is op haar stoere houding, hadden we nooit verwacht dat ze de gedachte zou koesteren om een jurk te dragen, maar toch alleen als een bruidsmeisje voor een bruiloft.

8 Carmella tijdens haar cheerleading-dagen

Alexa Bliss is niet de enige worstelaar die begon als cheerleader. Carmella was er ook een, hoewel Mella meer een professionele carrière had dan alleen een middelbare schooltijd. Voordat ze kampioenschappen pakte en stoelen slingerde, schudde Carmella haar staartveer als cheerleader voor de Los Angeles Lakers en, op een ander moment, de Dallas Cowboys.

7 Liv Morgan werkt bij Hooters

Iedereen moet ergens beginnen, toch? Voordat ze karma bezorgde aan worstelaars als Lana en voordat ze rellen begon in de Riott Squad, was Liv Morgan een serveerster bij Hooters, en ze was er trots op dat te zijn. Nu verdient ze genoeg geld om een Hooters-restaurant uit te kopen als ze dat zou willen.

6 Rhea Ripley - Before Fame

De huidige NXT Women's Champion is nu klaar om haar titel te verdedigen tegen Charlotte Flair tijdens het komende WrestleMania-evenement van dit jaar, maar lang voordat ze naar WWE kwam, was ze gewoon een ander gezicht in de menigte. Bovendien moest ze nog uitgroeien tot haar punk rock "Mosh Pit Kid" persona waar ze beroemd om is als worstelaar.

5 Mia Yim aan het daten met Keith Lee

Keith Lee, na het staren naar Brock Lesnar en Roman Reigns - en bovendien Seth Rollins - in de afgelopen paar maanden, heeft een doorbraakjaar achter de rug. Mia Yim heeft ook down in NXT. Geloof het of niet, weg van de ring en achter de camera's, zijn deze twee aan het daten.

4 Chelsea Green, voordat je wordt ondertekend

Chelsea Green tekende vorig jaar bij WWE en concurreert sindsdien op het merk NXT. Voordat ze werd ondertekend, maakte ze echter een paar eenmalige optredens in WWE. Het meest opvallend was dat ze de vermeende minnares van Daniel Bryan speelde in een aflevering van Raw uit 2014, waarbij ze de ring deelde met Stephanie McMahon. Ze was ook op Tough Enough.

3 De koningin buigt voor de fans

Charlotte Flair heeft zich de afgelopen jaren ontpopt als een pompeus, arrogant en algeheel egocentrisch worstelpersonage - net zoals haar oude man vroeger in de ring was - maar weg van de ring, ze is een beetje onbaatzuchtiger, vooral als het gaat om het verzorgen van mensen die het minder hebben dan zij binnen de Make A Wish Foundation.

2 Sonya Deville-groetfans

Op het scherm gedraagt Sonya Deville zich altijd keihard en gemeen tegen zowel haar tegenstanders als die fans in de menigte. Maar als ze uit de personagemodus komt, gedraagt Deville zich ongelooflijk aardig voor haar fans, zoals te zien was tijdens een meet & greet-scène die op Total Divas te zien was.

1 Sasha Banks ongelukkig met een fan

Sasha Banks is in dit opzicht misschien precies het tegenovergestelde van Sonya Deville. Of ze nu het boegeroep op het scherm omarmt of als held de handen van het publiek slaat, ze ziet er niet al te blij uit om haar fans te ontmoeten wanneer ze weg is van de camera's en geen karakter heeft.

Aanbevolen: