15 Dingen over de hamsteraars van de A&E die de meeste mensen niet weten

Inhoudsopgave:

15 Dingen over de hamsteraars van de A&E die de meeste mensen niet weten
15 Dingen over de hamsteraars van de A&E die de meeste mensen niet weten
Anonim

A&E heeft een echte hit gevonden met hun show Hoarders, aangezien fans religieus afstemmen om de unieke maar vaak disfunctionele levens van de mensen in de show te zien. Er is iets met de menselijke natuur waardoor we allemaal meer willen weten en meer van deze onnatuurlijk smerige levensomstandigheden willen zien – en de producenten jagen op die intriges om ervoor te zorgen dat hun kijkcijfers blijven stijgen.

De levens van de hamsteraars die in de show worden afgebeeld, zijn heel echt, en de mensen die erin te zien zijn, hebben serieuze problemen om mee te kampen, die allemaal op camera worden vastgelegd. Het is niet gemakkelijk om te leven met een dwang die je tot het punt van ongezondheid maakt, iets waar Hoarders het publiek over wil informeren.

15 De show onthult dat hamsteren in de familie kan voorkomen

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

Ja, het is waar. Deze show heeft ons veel geleerd, waaronder de wetenschap dat hamsteren heel goed in de familie kan voorkomen. Dit was duidelijk in veel afleveringen en blijkbaar is er een genetische link met de dwang om te hamsteren. Het spreekt ook voor zich dat als dit de omgeving is waarin iemand is grootgebracht, de kans groot is dat deze zich herha alt.

14 De show werd geannuleerd en vervolgens opgepakt met een nieuwe focus en structurele veranderingen

a&e ook
a&e ook

Deze show liep van 2009 tot 2013 op A&E en werd toen geannuleerd, later nieuw leven ingeblazen door Lifetime. De aanvankelijke focus lag op de grove en verontrustende omstandigheden in de huizen van de hamsteraars, en het werd veranderd om meer aandacht te schenken aan de eigenlijke hamsteraars zelf. Persoonlijke verhalen over strijd en meer details over de aandoening kwamen vaker voor.

13 De show ontvangt meer inzendingen van kandidaten dan het aankan

a&e ook
a&e ook

Het probleem van hamsteren komt veel vaker voor dan je zou denken. Huffington Post onthult de tragische realiteit achter de show en de trieste realiteit is dat er zoveel mensen met deze aandoening zijn die onbehandeld en zonder hulp blijven. Er zijn gewoon te veel mensen om één show te kunnen helpen, en helaas vallen veel mensen door de mand.

12 De show pikt het op met schoonmaken

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

Alleen al door naar de foto's te kijken, zijn we al geïntimideerd door de enorme taak die voor ons ligt. Het opruimproces is op zijn zachtst gezegd overweldigend. De kosten van het opruimen zijn buitensporig en vaak zijn beschermende pakken en maskers nodig, evenals meerdere handschoenen. Het tabblad wordt prijzig voor dit opruimproces, maar gasten van de show zijn er nooit op uitgekeken.

11 De show biedt volledige, doorlopende therapie voor alle gasten

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

Het is belangrijk op te merken dat hamsteren niet alleen een overdreven verzamelprobleem is, het is een teken van diepere problemen die zich manifesteren in de actie van het overmatig opslaan van persoonlijke en huishoudelijke artikelen. De show besteedt veel tijd aan het opruimen van de fysieke rommel, maar ook aan het omgaan met de emotionele en psychologische effecten van de betrokkenen. Therapie is inbegrepen voor iedereen die in de show verschijnt.

10 The Show beweert dat opruimkosten tienduizenden dollars kunnen kosten

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

Dit lijkt misschien een goed idee, maar er zijn veel kosten verbonden aan de verwijdering van deze overvolle huizen. Laten we het feit niet vergeten dat de uren en uren arbeid die nodig zijn om deze grote rommel op te ruimen. Afvalbakken zijn niet goedkoop en er zijn veel ritten naar de stortplaats nodig. Dit is niet uw gemiddelde schoonmaakbeurt, en de rekening kan gemakkelijk tienduizenden dollars zijn, die allemaal door de show worden geabsorbeerd.

9 De show is bekritiseerd wegens gebrek aan empathie

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

Salon's rapport over de negatieve effecten van deze show is moeilijk te beargumenteren. Hoarders is ontworpen om "het vuil naar de oppervlakte te brengen" en vaak kijken we op een heel persoonlijk niveau in de vuile en verwoestende levens van de hoarders. Het argument is dat de show een obsessie creëert en promoot die misbruik maakt van de geestesziekte van de betrokkenen.

8 De show is meer "echt" dan andere, met weinig manipulatie door producenten

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

Veel realityshows zijn helemaal niet echt. Het is geen geheim dat drama de sleutel is tot het succes van elke show, maar deze show lijkt te komen met genoeg natuurlijk drama dat producenten niet al te betrokken hoeven te zijn. Natuurlijk is het bekend dat de producenten lacunes opvullen en bepaalde reacties aansporen, maar voor het grootste deel zijn de trieste realiteiten die in deze show worden weergegeven, rauw en echt.

7 De show heeft geleid tot talloze arrestaties van dierenmishandeling

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

De erbarmelijke omstandigheden die in de huizen van de hamsteraars worden aangetroffen, kunnen genoeg zijn om iemands maag te laten draaien. Er zijn veel hulpeloze, onschuldige dieren die gevangen zitten in de mix en gelukkig worden gered wanneer het opruimen begint. Hoarders heeft zulke verschrikkelijke omstandigheden van dierenmishandeling aan het licht gebracht dat er arrestaties zijn verricht als gevolg van de show. WRCB tv meldt het geval van Caroline Adkins als een van hen. Ze werd gearresteerd op beschuldiging van misbruik en verwaarlozing waarbij bijna 200 dieren werden aangetroffen die in haar huis werden aangetroffen.

6 De show heeft hun gasten niet goed doorgelicht en bevatte per ongeluk een hoogrisico-overtreder

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

De mensen achter de schermen van Hoarders hebben in 2010 een behoorlijk grote fout gemaakt toen ze een aflevering met Roger Sisson uitzonden. Het doorlichtingsproces werd ofwel niet uitgevoerd, of ontdekte op de een of andere manier niet dat Roger een geregistreerde zedendelinquent was en talloze andere arrestaties op zijn strafblad had staan. Zijn obsessie met het verzamelen van poppen moet hun vermogen om iets anders te zien hebben verblind…

5 De show heeft veel grove en walgelijke dingen blootgelegd die te veel waren voor het productiepersoneel om mee om te gaan

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

Het personeel dat deze zaken op de show behandelt, heeft veel te maken met. Ze worden vaak blootgesteld aan walgelijke omstandigheden die niet alleen onaangenaam zijn, maar ook zeer ongezond kunnen zijn. Schimmel en bacteriën zijn altijd aanwezig en de stank alleen is voor velen te veel om te verdragen. De show heeft veel problemen gehad met personeel dat overweldigd wordt door de aard van hun werkomstandigheden.

4 De show geeft niet aan wat er gebeurt met alle dieren die ze vinden

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

Dit is een beetje moeilijk om onze gedachten rond te wikkelen. Er zijn zoveel dieren die gered zijn als gevolg van deze show, en dat is geweldig, maar we hebben geen idee wat er met hen gebeurt. We zouden graag willen weten waar de dieren naartoe worden gebracht nadat ze zijn verwijderd uit de hamsterende eigenschappen waaraan ze zo lang zijn blootgesteld. We hopen echt dat ze allemaal een veilig thuis vinden en de juiste medische behandeling krijgen…

3 Afleveringen duren weken om te filmen en te bewerken

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

Zonder twijfel is de taak om het huis van een hamsteraar schoon te maken een enorme. De huizen staan propvol met spullen, soms van vloer tot plafond, en het verwijderen en schoonmaken is er een die enkele weken in beslag kan nemen. Als je dit combineert met de interviews en afbeeldingen van het verhaal van elke verzamelaar, is het gemakkelijk te zien hoe een enkele show enkele weken van opname en montage kan vergen.

2 De show doneert geen van de items die ze terugkrijgen

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

We zouden echt willen dat sommige van deze items goed gebruikt zouden worden, maar dat is niet zo. Alles wat uit het huis van een verzamelaar wordt gehaald, wordt in de prullenbak gegooid en er wordt nooit iets gedoneerd. We weten niet zeker of dat een gevolg is van de sanitaire problemen die er kunnen zijn, maar we zouden willen dat ten minste enkele van de nieuwe en ongeschonden items aan mensen in nood konden worden gegeven.

1 The Hoarders leven in vuil terwijl ze filmen

Hoarders op A&E
Hoarders op A&E

De trieste realiteit is dat de hamsteraars worden achtergelaten in de rotzooi waarin ze zijn gevonden totdat het opruimen is voltooid. De producenten plukken de hamsteraars niet uit hun huizen of ruimen ze op tijdens dit proces. Ze leven nog steeds in omstandigheden die duidelijk zijn gedefinieerd als vies en gevaarlijk, waardoor we de integriteit van de show op zoveel manieren in twijfel trekken.

Aanbevolen: