15 Dingen die de meeste mensen niet weten over het filmen van het kantoor

Inhoudsopgave:

15 Dingen die de meeste mensen niet weten over het filmen van het kantoor
15 Dingen die de meeste mensen niet weten over het filmen van het kantoor
Anonim

Negen seizoenen lang was 'The Office' de ultieme bron voor comedy op de werkplek op televisie. Wat het onderscheidde, was de documentaire stijl van filmen en de schijnbaar geïmproviseerde lijnen. Het is geen wonder dat de NBC-sitcom gedurende de hele run 42 Emmy-nominaties heeft behaald. Wat nog belangrijker is, het werd ook bekroond met vijf Emmy Awards, waaronder Outstanding Single-camera Picture Editing For a Comedy Series, Outstanding Directing For a Comedy Series, Outstanding Writing For a Comedy Series en natuurlijk Outstanding Comedy Series.

We durven erop te wedden dat deze prijzen deels te danken zijn aan de uitstekende ensemblecast van de show. Dit zijn onder meer Steve Carell, John Krasinski, Jenna Fischer, Angela Kinsey, Mindy Kaling, Ed Helms, Kate Flannery, Rainn Wilson, Brian Baumgartner, Ellie Kemper, Phyllis Smith, Catherine Tate, Zach Woods, Rashida Jones, Oscar Nuñez, en BJ Novak.

De chemie tussen deze acteurs is inderdaad onmiskenbaar. En we durven te wedden dat er enkele geheimen achter de schermen zijn die ze nog met niemand hebben gedeeld. Dit is wat we hebben gevonden:

15 Phyllis Smith werkte als castingagent voordat ze zelf werd gecast

Oorspronkelijk waren er geen plannen voor Smith om een personage te spelen. De producers vonden haar echter zo leuk en gaven haar een rol. Over de gelegenheid zei Smith tegen Yahoo: 'Ik zal je zeggen dat ik erg gezegend ben. Ik zeg dit altijd en ik meen het: God had een beter plan voor mij dan ik ooit had verwacht.”

14 Sterren als Seth Rogen en Eric Stonestreet voegden zich bijna bij de cast

Op een gegeven moment besloot komiek Seth Rogen de rol van Dwight uit te proberen, een rol die uiteindelijk naar Rainn Wilson zou gaan. Ondertussen kun je in een video uit 2003 van het castingproces van de show ook de ster Eric Stonestreet van "Modern Family" zien auditie doen voor de rol van Kevin Malone. Daarnaast deed acteur John Cho ook auditie voor de rol van Jim Halpert.

13 John Krasinski's auditie ging niet zo goed (zo dacht hij)

Tijdens zijn auditie ontmoette Krasinski een man in de wachtkamer die hem vroeg of hij nerveus was. Als reactie zei de acteur: "Ik hou zoveel van de Britse show en Amerikanen hebben de neiging om deze kansen gewoon echt te verknoeien. Ik weet niet hoe ik met mezelf moet leven als ze het voor me verpesten." Het blijkt dat Krasinski met de uitvoerend producent sprak.

12 John Krasinski bereidde zich voor op zijn rol door met papierverkopers te praten

Op het moment dat Krasinski erachter kwam dat hij was gecast om Jim in de show te spelen, besloot hij zich serieus op zijn rol voor te bereiden. En dus ging de acteur op onderzoeksreis naar Scranton, Pennsylvania. Terwijl hij daar was, nam hij ook de tijd om enkele medewerkers van echte papierbedrijven te interviewen. Tegelijkertijd gebruikte de show ook Krasinski's beelden van het gebied voor de openingscredits van de show.

11 Producenten wilden specifiek acteurs die konden improviseren

Tijdens het castingproces wilde de crew achter "The Office" zeker weten dat er een cast was die in staat was om te improviseren. Improvisatie vond zelfs gemakkelijk plaats voor de camera. Die onvergetelijke scène tussen Jim en een huilende Dwight in de aflevering "Money" was helemaal spontaan. Volgens Factinate: "Het moment is volledig zonder script en was een improvisatie van de regisseur die naar Krasinski wenkte in het midden van de scène."

10 Het kantoor wilde al vroeg dicht bij de Britse versie blijven

Aanvankelijk werd aangenomen dat de show zo dicht mogelijk bij de Britse versie wilde blijven. Seizoen 1 heeft een even droge toon, een die minder vrolijk en beduidend minder optimistisch is dan latere seizoenen. De Britse versie heeft ook een geweldige cast, waaronder Martin Freeman, Ricky Gervais, Lucy Davis, Stephen Merchant en Mackenzie Crook. Vanaf seizoen 2 besloot het Amerikaanse productieteam echter om de show een eigen kijk te geven.

9 Toen de show in de problemen zat, kwam iTunes te hulp

Vroeg in het begin kwam de show bijna op het hakblok van NBC. Gelukkig kwam iTunes binnen en veranderde alles. Angela Bromstead, president van NBC Universal, vertelde Newsweek: Het netwerk had maar zoveel afleveringen besteld, maar toen het op iTunes ging en echt begon te stijgen, gaven we ons een andere manier om het ware potentieel te zien, behalve alleen Nielsen. Het gebeurde gewoon op een goed moment.”

8 NBC dacht niet dat de show zou duren

In het begin was NBC naar verluidt sceptisch over het vermogen van de show om meerdere seizoenen in de lucht te blijven. Het eerste seizoen was bijzonder problematisch en had slechts zes afleveringen. Dit was het moment waarop de show probeerde de Britse versie te repliceren. En volgens The Atlantic: Het vertaalde zich niet goed.”

7 De show die 'Mr. Blue Sky" het themalied, maar Heather Locklear kreeg het eerst

Volgens Wilson's boek: "Degene die we allemaal het meest wilden, was 'Mr. Blue Sky' van Electric Light Orchestra. Het is een sensationeel nummer en het juichende, opzwepende refrein zou perfect op de saaie video van de openingscredits hebben gepast. Toen kwamen we erachter dat een andere show, de gedoemde en naargeestige LAX, het nummer gebruikte.” Heather Locklear speelde de hoofdrol op "LAX."

6 De set had echt werkende computers

In veel sets van films of tv-shows worden castleden vaak gedwongen te doen alsof een computer werkt. Op de set van "The Office" waren de computers echter heel echt. Volgens The Hollywood Reporter: "De vaste computers zijn allemaal geschikt voor internet om de cast een extra boost te geven van het realisme van het kantoorleven."

5 Veel van de restaurants in de show zijn echt

Het blijkt dat veel van de restaurants die in de show worden vermeld en genoemd, echt zijn. Deze omvatten eetgelegenheden zoals Alfredo's Pizza Café, Anna Maria's, Bernie's Tavern, Brunetti's Pizza, Cooper's Seafood, Cugino's, Dee Jay's, Farley's Restaurant, The Glider Diner, Gricco's, Hooters, Jitterz, Niko-Bella Deli en Sid & Dexter. De show bevatte ook de pretzels van Chuck E. Cheese en tante Anne.

4 Het voorstel van Jim en Pam kostte de show $ 250, 000

Tijdens een interview met de Washington Post herinnerde de uitvoerend producent van de show, Greg Daniels, zich: Het was een schot van $ 250.000 of zoiets. Het is de duurste en meest uitgebreide opname die we ooit hebben gemaakt, maar het is ook het hoogtepunt van vijf jaar verhalen vertellen. We vonden een gigantische parkeerplaats achter een Best Buy, en ons productieteam bouwde een replica van de rustplaats.”

3 James Spader werd alleen verondersteld een cameo te zijn

James Spader speelde de rol van Robert California. Volgens berichten was het oorspronkelijke plan dat Spader alleen een cameo zou doen. Uiteindelijk bleef hij echter veel langer in een terugkerende rol. En terwijl hij sprak over Spader, vertelde Krasinski aan Access Online: Hij is de perfecte nieuwe energie om in de show te hebben. We hebben nog nooit een personage zoals hij gehad. Ik denk niet dat iemand zo'n personage heeft gehad als hij.'

2 Steve Carell improviseerde die kus met Oscar

Tijdens een gesprek met de AV Club, herinnerde Nuñez, die Oscar speelt, zich: Het was niet de bedoeling dat hij me kuste, we moesten gewoon knuffelen, en hij bleef me knuffelen. En die specifieke take kwam hij heel dichtbij, en ik heb zoiets van: 'Waar gaat hij heen met dit?' 'O, schat, ja daar gaan we.' En dan denk ik gewoon: 'Oh God, niemand lacht, dus we kunnen het gebruiken.' En dat deden ze niet, en het werkte perfect. Het was erg leuk.”

1 Niemand wist over de cameo van Steve Carell in de finale

Tijdens een gesprek met Entertainment Weekly, herinnerde Greg Daniels, maker van The Office, zich: Ze wisten niets van Steve en de lijnproducent was er een beetje nerveus over, ik denk dat hij bang was dat hij zijn functie. Maar we schoten de Steve-dingen en we hielden het uit de dagbladen en vertelden ze er niet over.'

Aanbevolen: