15 dingen die de meeste mensen niet weten over het verleden van Melania Trump

Inhoudsopgave:

15 dingen die de meeste mensen niet weten over het verleden van Melania Trump
15 dingen die de meeste mensen niet weten over het verleden van Melania Trump
Anonim

Melania Trump is het gesprek van de dag sinds zij en haar echtgenoot Donald Trump in 2016 in het Witte Huis werden gekozen. Hoewel het misschien gemakkelijk is om de huidige First Lady van de Verenigde Staten een slechte reputatie te geven, er is veel meer voor haar dan op het eerste gezicht lijkt.

Melania Trump is geboren en getogen in een kleine stad in Slovenië, waar ze een groeiende passie had voor mode en modellenwerk. Het duurde niet lang voordat ze de modewereld stormenderhand veroverde en meedeed aan shows in Parijs, Milaan en uiteindelijk New York City.

Zij en Donald Trump ontmoetten elkaar eind jaren 90 en trouwden officieel in 2005. Hoewel we niet veel van of over haar horen, heeft Melania een behoorlijk leven gehad en heeft ze een aantal grenzen van het Witte Huis doorbroken die dingen hebben verschoven naar wat het moderne Amerika maakt tot wat het is. Dat gezegd hebbende, hier zijn 15 dingen die de meeste mensen niet weten over Melania Trump.

15 Ze werd geboren in Slovenië

Hoewel dit feit voor velen van jullie misschien geen totale verrassing is, was het toch het vermelden waard! Melania Trump, die werd geboren als Melania Knauss, werd geboren in Novo Mesto, Slovenië, een stad dicht bij de Kroatische grens, waar ze het grootste deel van haar kinder- en tienerjaren doorbracht met opgroeien samen met haar familie en vrienden.

14 Ze groeide op in een communistisch land

Gezien Melania Trump is geboren en getogen in Slovenië, groeide ze uiteindelijk op in een communistisch land. Slovenië maakte tot in de jaren negentig nog sterk deel uit van de Joegoslavische federatie, waar er veel strikte regels waren en een gebrek aan democratisering. Hoewel dit het geval was voor Melania tijdens haar jeugd, is het land Slovenië niet langer een communistisch land.

13 Ze komt uit een klein gezin

Een ding dat we tot onze verbazing ontdekten over Melania's familie, was dat ze uit een heel klein gezin komt. De huidige First Lady van de Verenigde Staten heeft slechts één broer of zus, een oudere zus. Melania en zus, Ines Knauss, groeiden heel dicht bij elkaar op, aangezien ze slechts 2 jaar uit elkaar waren, en nog steeds heel dicht bij deze dag.

12 Ze werkte als kind in modeshows

Melania Trump had een zeer succesvolle carrière als model, maar velen zullen misschien verbaasd zijn te weten dat haar passie voor mode al op zeer jonge leeftijd begon. Melania werkte tijdens haar jeugd voor een aantal groepen en schoolclubs die het hele jaar door verschillende modeshows zouden geven, en je kunt er zeker van zijn dat ze daarin liep!

11 Ze werd in het geheim gedoopt als kind

Zoals eerder vermeld, groeide Melania Trump op in een communistische staat, waar haar vader werkte in de Liga van Communisten van Slovenië, die een politiek van staatsatheïsme aanhing. Terwijl haar familie zich voordeed alsof ze deze regels volgden, liet Melania's vader in het geheim zowel haar als haar zus dopen als katholiek.

10 Ze studeerde Design & Fotografie op school

Melania Trump is misschien gestopt met de universiteit na een jaar architectuur te hebben gestudeerd aan de universiteit van Ljubljana, maar ze heeft nog steeds een behoorlijke opleiding. Trump ging naar de middelbare school voor ontwerp en fotografie in Ljubljana, waar haar creatieve zelf kon groeien.

9 Ze begon professioneel modellenwerk te doen

Melania wil niet langer doorgaan met haar studie, waardoor ze stopte met de universiteit, maar dat deed ze met een reden. Melania wilde professioneel modellenwerk gaan doen en slaagde erin shows te scoren in Parijs en Milaan, waar ze uiteindelijk een New Yorkse fotograaf ontmoette die haar aanspoorde om naar de Verenigde Staten te verhuizen.

8 Ze verhuisde officieel naar New York City in 1996

In 1996 verhuisde Melania Trump officieel naar Manhattan, waar ze als model woonde en hard werkte. Het model had voor een aantal zeer prestigieuze tijdschriften geposeerd en veroverde de modewereld stormenderhand. Haar bekendheid als model bracht haar ertoe om rond deze tijd Donald Trump te ontmoeten, maar hij was nog steeds getrouwd met zijn tweede vrouw, Marla Maples.

7 Ze heeft voor veel publicaties naakt geposeerd

Hoewel de meeste First Ladies van de Verenigde Staten een heel schoon verleden hebben, is dat van Melania Trump een beetje kleurrijker dan de meeste. Zoals gezegd, het model was een behoorlijke kracht om rekening mee te houden en had veel succes. Ze poseerde echter naakt voor een aantal tijdschriften, waaronder GQ.

6 Ze ontmoette Donald Trump in 1998 op een feestje

Terwijl ze elkaar eind jaren 90 in New York City tegen het lijf liepen, begonnen Melania en Donald Trump officieel pas in 1998, toen hij midden in zijn scheiding zat van zijn ex-vrouw Marla Maples. De twee begonnen te daten nadat ze elkaar tegenkwamen op een feestje, en de rest is geschiedenis!

5 Ze is de tweede First Lady die buiten de VS is geboren

Melania Trump brak veel grenzen toen ze in 2016 de First Lady van de Verenigde Staten werd. Een van die kenmerken is het feit dat ze pas de tweede First Lady is die ooit buiten de Verenigde Staten is geboren. De enige andere voormalige First Lady was Louisa Adams, die werd geboren in Londen, Engeland.

4 Zij is de enige first lady wiens eerste taal geen Engels is

Hoewel ze misschien de tweede First Lady is die buiten de Verenigde Staten is geboren, is Melania Trump de enige First Lady wiens eerste taal geen Engels is! Aangezien ze in Slovenië is geboren, is Melania's eerste taal Sloveens, een taal die ze nog steeds spreekt met haar ouders en zus.

3 Ze trouwde in 2005 met Donald Trump

Pas in 2005 trouwden Melania en Donald Trump. De twee hadden een zeer uitbundige bruiloft, een die de meeste New Yorkse politici, zakenmensen en heel veel beroemdheden bijwoonden. Andre Leon Talley van Vogue beschreef de gebeurtenis als magisch en beweerde dat hij nog nooit een bruid had gezien die zo mooi was als Melania.

2 Ze kreeg pas in 2006 het staatsburgerschap van de VS

Ondanks dat Melania Trump tien jaar in de Verenigde Staten was, kreeg ze haar Amerikaanse staatsburgerschap pas een jaar nadat ze met Donald Trump was getrouwd. Ze was officieel een Amerikaans staatsburger vanaf 2006, wat vandaag tot veel controverse heeft geleid rond het standpunt van Donald Trump over immigratie.

1 Ze is een polyglot

Als het op Melania Trump aankomt, kan ze zeker overkomen als een gesloten boek, maar een ding dat het vermelden waard is, is het feit dat ze een polyglot is! Melania spreekt maar liefst zes talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Italiaans, Servo-Kroatisch en natuurlijk Sloveens, wat vijf talen meer is dan haar man, Donald Trump.

Aanbevolen: