15 dingen die de meeste mensen niet weten over de show van Wendy Williams

Inhoudsopgave:

15 dingen die de meeste mensen niet weten over de show van Wendy Williams
15 dingen die de meeste mensen niet weten over de show van Wendy Williams
Anonim

De Wendy Williams Show is in de loop der jaren het platform geweest voor veel interviews met beroemdheden, en het heeft zichzelf gevestigd als een forum waar Wendy Williams zelf haar diepste, vaak ongevraagde, mening aan haar publiek kan overbrengen. Voor beter en slechter.

Kijkers stemmen af op de show zodat ze hun broodnodige interview met beroemdheden kunnen krijgen, bijna net zoveel als ze doen om de onvoorspelbare Wendy Williams haar mening over actuele onderwerpen te zien geven. Er is nooit een saai moment in deze show, en de producenten zijn vaak net zo verrast door wat zich ontvouwt als de kijkers.

15 De show stelt Wendy in staat om onderwerpen te selecteren die haar leven centraal stellen

Wendy Williams mag zeggen en doen wat ze wil in deze show, dus het is geen verrassing dat ze onderwerpen van persoonlijk belang op de voorgrond plaatst. Fan World meldt dat ze vaak voorbijgaat aan wat hot is in de wereld van entertainment en de focus verschuift naar onderwerpen die relevant zijn voor haar persoonlijke leven, zoals haar persoonlijke interesses, haar ziekteperiodes en het leven in een nuchter huis.

14 De show knijpt een oogje dicht als Wendy publieksleden betrekt waarvan ze denkt dat ze haar er goed uit zullen laten zien

De show draagt haar naam, dus het spreekt voor zich dat Wendy Williams vrij is om een beetje egoïstisch te zijn tijdens het filmen. Ze beheerst absoluut de kunst om aangetrokken te worden tot leden van het publiek die haar zullen versterken en ondersteunen, die geen enkele uitdaging vormen voor haar opvattingen. Natuurlijk, het is eenzijdig, maar ze doet het… omdat ze het kan!

13 De show heeft een paar mini-afleveringen opgenomen in winkelcentra

Wist je dat The Wendy Williams Show een mini-winkelcentrumtour deed? In 2011 ging de show op een roadtrip voor hun "Say It Like You Mean It"-tour. Ze filmden gecomprimeerde afleveringen in een reeks winkelcentra en slaagden erin 17 verschillende steden te bereiken.

12 De show heeft veel lofbetuigingen, geleid door Wendy Williams

Wendy Williams is erg zichzelf tijdens het opnemen van haar show. Ze is onbeschaamd rauw, echt, en je weet zeker wanneer ze is gearriveerd. Het is moeilijk voor te stellen dat dit haar 'baan' is, omdat het echt lijkt alsof ze met haar vrienden in haar woonkamer praat. Het is echter echt een serieus optreden… ze heeft deze show naar de top gebracht en verdiende Emmy-knikken, een nominatie voor een People's Choice Award en een ster op de Walk Of Fame.

11 Het publiek van de show is vaak beledigd door Wendy's beledigingen, meest recentelijk tegen Joaquin Phoenix

Wendy gebruikte schaamteloos haar platform om Joaquin Phoenix en het uiterlijk van zijn liplitteken belachelijk te maken. Dit gebeurde een paar weken geleden en fans zijn nog steeds in rep en roer. Cher, een oude supporter van Operatie Smile, was een van de vele spraakmakende beroemdheden die Wendy uitlachten voor haar aanstootgevende gebaren en opmerkingen. We hebben hierover hier bericht en de lijst met beledigde kijkers blijft groeien. Schokkend genoeg doen beoordelingen dat ook.

10 De show moest haar bizarre gedrag op de set omzeilen

Wendy Williams is open en eerlijk geweest over haar problemen met verslaving, nuchterheid en een hele reeks persoonlijke problemen die haar leven hebben geteisterd en haar productieploeg scherp hebben gehouden. Vaak is ze bedwelmd verschenen, haar woorden in de lucht onduidelijk en heeft ze op bizarre manieren gehandeld terwijl ze duidelijk onder invloed was. Haar bemanning heeft hard moeten werken om te proberen de negatieve effecten die dit heeft tot een minimum te beperken… maar ze kunnen niet voorkomen dat deze voorvallen echt gebeuren.

9 De show werd gedwongen om herhalingen uit te zenden toen Wendy een lange afwezigheid nam om haar verslaving aan te pakken

Als de ster van de show zichzelf niet bij elkaar kan rapen, lijdt de hele crew het verlies. Iedereen op de set moest de missie afbreken, terwijl Wendy Williams uit de hand liep te midden van haar aanhoudende problemen met drugsmisbruik. Haar omstandigheden waren zo erbarmelijk en slordig dat de hele show tot stilstand kwam en gedwongen werd herhalingen te draaien totdat ze haar comeback kon maken.

8 Het team moest Wendy Williams vinden nadat ze van de wagen viel en verdween

Dit verhaal geeft je een goed idee van hoeveel de show lijdt door toedoen van Wendy Williams. Haar persoonlijke leven is zo uit de hand gelopen, en ze was zo totaal niet in staat om zichzelf te beheersen, dat ze op de vlucht sloeg. Ze verdween uit haar eigen studio en werd door haar bemanning in een verwoeste staat van dronkenschap gevonden. Het was duidelijk dat de show die dag niet door kon gaan.

7 De show vloog in brand toen ze in de lucht loog en haar afwezigheid ten onrechte de schuld gaf van de ziekte van Grave

Weet je nog het deel waarin we zeiden dat Wendy Williams 'rauw' en 'echt' was? We bedoelden… nou ja, soms. Ze presenteert vaak een openhartige versie van zichzelf aan de wereld om te zien, maar zelfs zij is gevangen in haar eigen web van kleine leugentjes om bestwil. Ze had aan haar publiek onthuld dat de show was gepauzeerd vanwege de feestdagen en als gevolg van haar worsteling met de ziekte van Grave. Later werd bekend dat ze in feite gewoon te veel persoonlijk drama had in haar huwelijk om zichzelf bij elkaar te kunnen rapen.

6 De show kon niet heersen in haar boeren en hoesten

Het is moeilijk voor te stellen dat de presentator van een talkshow van beroemdheden zich zo ongepast gedraagt, maar geloof ons als we zeggen dat het zeker is gebeurd. In maart 2018 lanceerde Wendy een reeks boertjes en hoestbuien die iedereen verraste en hen deed afvragen wat er met haar aan de hand was. Dit was zeker niet haar meest stijlvolle moment, en we denken ook niet dat het haar meest nuchtere was.

5 Wendy werd vervangen door Nick Cannon om de beoordelingen op peil te houden tijdens haar afwezigheid

Het is best moeilijk om een show uit te zenden als de gelijknamige gastvrouw in actie ontbreekt. Wanneer Nick Cannon echter wordt opgeroepen om een handje te helpen, neemt de situatie beslist een positieve wending. Billboard meldt dat het in januari 2019 was toen we het podium zagen ingenomen door Cannon, die inviel voor Wendy Williams. Ze zou een gebroken schouder aan het verzorgen zijn.

4 De opnames werden onderbroken toen ze flauwviel op de set, met als reden de menopauze

Wendy Williams raakte de vloer… hard! Tijdens een Halloween-segment verkleedde ze zich als het vrijheidsbeeld en maakte een zeer dramatische val, waarbij ze op de vloer van haar set viel terwijl de camera's bleven rollen. Tijdens een interview met CNN beweerde ze dat dit het gevolg was van een warm kostuum vermengd met opvliegers in de menopauze die gewoon te veel werden voor haar om te verdragen.

3 Williams wordt na de show opgenomen voor sociale media, omdat Wendy weigert technologie te gebruiken

Wendy Williams heeft een hekel aan technologie. In feite is ze volledig afwezig van sociale media en weet ze helemaal niet hoe ze deze moet gebruiken. We maken geen grapje. Dit is zo'n probleem voor haar team dat ze geen andere keuze hebben dan haar voor en na de show te volgen met hun camera's om momenten vast te leggen, die ze namens haar op sociale media gooien. Hoe zouden haar fans anders betrokken blijven? Dat lijkt veel extra werk voor haar bemanning.

2 De show verdient veel geld met hun YouTube-segmenten

Misschien niet schokkend, The Wendy Williams Show verdient een vrachtwagen vol geld op YouTube. Misschien was het maar het beste dat Wendy uiteindelijk weigerde haar publiek te betrekken door sociale media te gebruiken, omdat het de producenten dwong om alternatieve marketingstrategieën te vinden … wat werkte!

1 De show verkoopt vooraf tickets, maar stoelen zijn niet gegarandeerd

Dit is een echte doozy, en het spijt ons alle fans te moeten teleurstellen, maar er is geen echte garantie dat je goede plaatsen krijgt voor deze show. Trip Advisor staat vol met echte verhalen over fans die van tevoren kaartjes bestelden en vervolgens moesten wachten in een belachelijk lange rij buiten. Na een pijnlijk trage toegang tot het gebouw, ontdekten ze dat hun vooraf bestelde tickets geen specifieke stoel beloven, dus ondanks al hun inspanningen belandden ze ver van het podium.

Aanbevolen: