Kourtney Kardashian verschijnt op Tik Tok na imitatie van Jonas Brothers

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian verschijnt op Tik Tok na imitatie van Jonas Brothers
Kourtney Kardashian verschijnt op Tik Tok na imitatie van Jonas Brothers
Anonim

De populaire mobiele app Tik Tok verovert de wereld en mensen kunnen er geen genoeg van krijgen. Zelfs beroemdheden kunnen niet van de app afblijven. Vorige week gaf Kourtney Kardashian de app haar officiële goedkeuringsstempel. Haar debuut op de app werd uitgezonden 24 uur nadat de Jonas Brothers een Tik Tok-imitatie hadden gedaan van zowel Khloe als Kim Kardashian's epische vechtscène van hun show. Hun acteervaardigheden waren ook precies goed!

Ze hebben de "Wees niet onbeleefd!" Kardashian Fight

Afbeelding
Afbeelding

Fans vinden het geweldig als andere celebs andere beroemde mensen nadoen. De Jonas Brothers waren zo goed in het naspelen van het gevecht van de Kardashian-zussen dat de video viraal ging! De broers hebben niet alleen een mooie toekomst in het maken van muziek, maar ook in het produceren van hilarische Tik Tok-video's. Het werd zo populair dat de broers afgelopen woensdag in The Ellen DeGeneres-show belandden. Het blijkt dat Joe het brein was achter het maken van de hilarische video. Om aan hun succes toe te voegen, reageerden de zussen Kim en Khloe Kardashian allebei lovend op de video. Ga zo door jongens!

Kourtney Kardashian is eindelijk op Tik Tok

Afbeelding
Afbeelding

Met de Jonas Brothers die direct succes hebben op Tik Tok, meldt Yahoo dat hetzelfde ook gold voor Kourtney, die ook een paar miljoen views kreeg. Ze is tenslotte een Kardashian. De trotse mama ging naar het Tik Tok-kanaal van haar zoon Mason om te pronken met haar brutale golf. De meeste kinderen zouden zich schamen om hun ouders op hun sociale media te hebben, maar Mason niet. Kourtney is duidelijk een coole moeder, en net als de Jonas-broers houdt ze er ook van om een goofball te zijn!

Aanbevolen: