Wonder Woman'-regisseur Patty Jenkins zegt dat streaming-films er 'nep' uitzien als de nieuwe Netflix-trailer van Gal Gadot verschijnt

Wonder Woman'-regisseur Patty Jenkins zegt dat streaming-films er 'nep' uitzien als de nieuwe Netflix-trailer van Gal Gadot verschijnt
Wonder Woman'-regisseur Patty Jenkins zegt dat streaming-films er 'nep' uitzien als de nieuwe Netflix-trailer van Gal Gadot verschijnt
Anonim

Fans denken dat ze spanning hebben opgemerkt tussen Wonder Woman zelf, Gal Gadot, en de regisseur van de DC-superheldensaga, Patty Jenkins.

Met grote namen als Netflix die als nooit tevoren rechten op materiaal verwerven, lijken we ons echt in een gouden tijdperk van online streaming te bevinden. Maar deze overstap van het traditionele bioscoopkijken is niet ongehinderd gegaan. Patty Jenkins is de laatste in Hollywood om haar ongenoegen te uiten over de richting die de filmindustrie lijkt op te gaan.

Sprekend op de CinemaCon van dit jaar, via de Los Angeles Times, zei Jenkins: "Alle films die streamingdiensten uitbrengen, het spijt me, ze zien eruit als nepfilms voor mij. Ik hoor er niets over, ik lees er niet over. Het werkt niet als model voor het vestigen van legendarische grootsheid."

Jenkins' regieterugkeer naar DC met Wonder Woman 1984 uit 2020 was een van de eerste films met een groot budget die werd beïnvloed door de COVID-pandemie. Als gevolg hiervan werd het gelijktijdig uitgebracht in bioscopen en op de streamingdienst HBO Max. Het was een beslissing die Jenkins zelf op CinemaCon omschreef als 'hartverscheurend'.

Veel fans denken echter dat haar recente opmerkingen te hard zijn, vooral gezien het feit dat Gadot, de ster van de franchise die Jenkins tot een begrip heeft gemaakt, gisteren de trailer voor haar nieuwe Netflix-film, Red Notice, debuteerde.

Schrijver Stephanie Guerilus twitterde: "Bedankt aan alle regisseurs en creatievelingen die hun projecten hebben verplaatst naar streaming tijdens de pandemie. Patty Jenkins denkt misschien dat je verdomd onder haar hielen zit, maar je kunst is gewaardeerd door mezelf en velen. We hebben het ook veilig kunnen bekijken."

Een andere Twitter-gebruiker vroeg zich af of de gemengde kritische ontvangst van Wonder Woman 1984 Jenkins genoeg grond gaf om rechtstreekse-streaming-releases te bekritiseren. Ze schreven: "Ik wil het vertrouwen dat ze heeft, want na het schrijven, produceren en regisseren van iets als WW84 zou ik mezelf serieus vernederen."

Volgens Variety staat Jenkins weer aan het roer van het derde deel van de DC-franchise, en Warner Bros. hoopt Wonder Woman 3 een traditionele bioscooprelease te geven. Maar sommige fans vragen zich af of het lastig zal zijn voor Jenkins om zich te herenigen met Gadot, wiens aanstaande project, waarin ze samen met Dwayne Johnson en Ryan Reynolds schittert, schijnbaar kwalificeert als wat de regisseur een "nepfilm" noemt.

Een fan twijfelde zelfs of Jenkins zou terugkeren naar de regiestoel na haar opmerkingen en schreef: "Ik ga er gewoon van uit dat Patty Jenkins Wonder Woman 3 niet gaat regisseren, als er ooit een een Wonder Woman 3."

Aanbevolen: