Twitter heeft één probleem met de film 'Free Guy' van Ryan Reynolds als nieuwe trailer verschijnt

Inhoudsopgave:

Twitter heeft één probleem met de film 'Free Guy' van Ryan Reynolds als nieuwe trailer verschijnt
Twitter heeft één probleem met de film 'Free Guy' van Ryan Reynolds als nieuwe trailer verschijnt
Anonim

Ryan Reynolds' langverwachte film Free Guy heeft eindelijk de releasedatum vergrendeld, terwijl fans ook een gloednieuwe trailer krijgen die doet denken aan een geliefde Disney-film.

De Deadpool-acteur zal schitteren als de titulaire Guy, een niet-speler die werkt als een bankbediende in videogame Free City.

Dankzij een programma dat is ontwikkeld door twee programmeurs (Stranger Things-acteur Joe Keery en Killing Eve-ster Jodie Comer), wordt Guy zich ervan bewust dat zijn kleine perfecte wereld in feite helemaal niet echt is. De film bevat ook Taika Waititi als Antoine, een kwaadaardige uitgever die de leiding heeft over Free City.

Ryan Reynolds kondigt nieuwe releasedatum voor ‘Free Guy’ aan

Reynolds ging naar zijn sociale media om het nieuws met fans te delen en voegde de geheel nieuwe trailer toe.

Jodie Comer heeft misschien iets in mij gestopt. Of Taika? Niet helemaal zeker, maar het wachten om erachter te komen is bijna voorbij. FreeGuy komt EINDELIJK in de bioscoop op 13 augustus! Halleluja! p.s. Ik hou zo veel van deze film,” schreef de Canadese acteur.

De film, die oorspronkelijk in juli 2020 in première zou gaan, is drie keer uitgesteld vanwege de huidige Covid-19-pandemie.

Fans denken dat 'Free Guy' met Ryan Reynolds steeds meer op 'Wreck-It Ralph' gaat lijken

Bij het bekijken van de nieuwe trailer van Free Guy twijfelen veel fans er niet aan: de film met Reynolds in de hoofdrol heeft een enorme Wreck-It Ralph-energie.

De Disney-film, die in première ging in 2012, ziet de schurk van de arcadegame Ralph (ingesproken door John C. Reilly) in opstand komen tegen zijn scriptrol en dromen om een held te worden. Hij bundelt zijn krachten met Vanellope von Schweetz, een koppige racer in het spel Sugar Rush, ingesproken door Sarah Silverman.

Natuurlijk, er zijn enkele overeenkomsten tussen Free Guy en Wreck-It Ralph. Beide films spelen zich af in een virtuele wereld waar de hoofdpersoon probeert het script om te draaien en zijn eigen verhaal te schrijven… Maar is dit erg? Fans zijn in conflict.

“Ik noemde het voor de pandemie… Ik denk dat FREE GUY iets speciaals gaat worden! Natuurlijk is het een echte Wreck-It Ralph, maar ik kijk er echt naar uit…” schreef een fan.

Een andere fan noemde de nieuwe film een "live-action Wreck-It Ralph".

Eén Twitter-gebruiker probeerde negatieve opmerkingen over de overeenkomsten met de Disney-animatiefilm te negeren.

"Aan mensen die klagen dat FreeGuy gewoon Wreck-It Ralph is met Ryan Reynolds, mijn antwoord is 'ja, en dan?'", schreven ze.

Eindelijk vatte een fan Free Guy efficiënt samen in minder dan 140 tekens, ook verwijzend naar John Carpenter's cultfilm They Live.

"Het is alsof Wreck-It Ralph een baby had met They Live, maar het werd opgevoed door Deadpool …" schreven ze.

Als de film is zoals deze tweet suggereert, doen we mee.

Free Guy draait op 13 augustus in de Amerikaanse bioscopen

Aanbevolen: